- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Şuan tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Fakat daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerim oldu. İlk hamileliğimde regli günümde lekelenmem olmuştu 2 3 gün sürmüştü ama sizin dediğiniz kadar yoğun değildi kanama, bir iki pette sadece leke tarzındaydı yerleşme kanamasıymış yaşadığım doktor söylemişti. İkincisinde kimyasal gebelik geçirdim yerleşme kanamam olmadı. Fakat düşük çok şiddetli bir ağrıyla başlıyor ve parçalı kanama oluyor. Sizin gibi kanama yaşayıp pozitif gören çok kadın oluyor. Ağrınız olmamış bu olumlu bir gösterge.Allah razı olsun çok teşekkür ederim size sormak istediğim bi soru daha var yerleşme kanaması adet günün de gelir mi peki ve yerleşme den sonra testte göster mi hamileliği
Siz çok nahif bir insansınız. Her şey gönlünüzce olsun. Insallah hamilesinizdir ve saglikla kucaginiza alirsiniz.Estağfurullah ne demek affedin sizi ufak Bi münakaşa ya düşürdüğüm için
Teşekkür ederim o güzel düşünceniz için Allah hepimizin gönlüne göre versinSiz çok nahif bir insansınız. Her şey gönlünüzce olsun. Insallah hamilesinizdir ve saglikla kucaginiza alirsiniz.
Canım seni topiklerden biliyorum bana kızma ama senin düşünceni merak ediyorum oyuzden yazmak istedim msj da atılmıyor ki atayımSiz çok nahif bir insansınız. Her şey gönlünüzce olsun. Insallah hamilesinizdir ve saglikla kucaginiza alirsiniz.
Neden kizayim aşk olsun.Canım seni topiklerden biliyorum bana kızma ama senin düşünceni merak ediyorum oyuzden yazmak istedim msj da atılmıyor ki atayımcanım daha önce kayıplarım oldu.geleyim bu aya adetim gecikeli 13 gün oldu ve ilk kez bu kadar gecikti neyse bi on gündür de belirti yaşıyorum ne belirtisi dersen kasik agriis hafif göğüs hassasiyeti ve ilk kez bir hafta boyunca akıntım oldu beyaz ve sulu..neyse geçen cuma erken gebelik testi yaptm varla Yok arası çıktı fotoda görünmeyen cumartesi ve Pazar yaptım cumadan bir tık görünen ama silik tabi ve ikiside aynı pazartesi tekrar yaptım ilk 10 dakika içerisinde çıktı bildiğin görünüyor ve daha önce hep kullandığım beni yanıltmaya testlerdi hepsi aynı marka bende pazartesi kan verdim HCG harici herşeye bakmış neden bakmadinix deyince cihazı bahane etti ama anlamamıştı snairim neyse dün tekrar kan testi yaptım sadece 0 yaziyor sonuç bu ilde yeniyiz acaba sağlık ocağı mi yanlış sonuçlandi benmi vücudumu tanımıyorum şok oldum testte ckti yani foto atıyorum pazartesi sabah yaptım bu ikisi aynı test.Umarim kizmazsin bana yorumun nedir şaştım kaldım ben
CanımNeden kizayim aşk olsun.teste gore hamilesin. En yakin zamanda kan ver. Hatta direkt yarın ver. Insallah bu cok sağlıklıdır. Sağlıkla kucagina alirsin.
Test hatalı olabilir. Her ne kadar inanmasam da bir üye idrar yolu enfeksiyonunun çift çizgi verdigini söylemişti. Şaştım kaldim senin duruma. Testin markasi nedir?Canımbu test pazartesi yapıldı kanı Çarşamba günü verdim sıfır çıktı sence gebelik olsa kanda cikmazmiydi yada nebilim idrarda böyle çıkması tuhaf deilmi inan yıldım kız bı daha kan vermek istemiyorum sıfırla karşılaşmamak için test sipariş ettm bikac güne gelir orda çıkarsa tekrar giderim de bilemedim hiç böyle biseyle karislastnmi idrar da pozitif olup kanda negatif olup hamile olan varmiydi
Daisy comfort yani yıllardır kullanılırim bu testi hep aynı yerden alırım beni daha önce hiç yaniltmadi bende şaşkınımTest hatalı olabilir. Her ne kadar inanmasam da bir üye idrar yolu enfeksiyonunun çift çizgi verdigini söylemişti. Şaştım kaldim senin duruma. Testin markasi nedir?
Birde çizgi ilk 10 dk belirdi hemen çektim sonra cksa kuruma derim ki kuruma olmadığı da belli fotodaTest hatalı olabilir. Her ne kadar inanmasam da bir üye idrar yolu enfeksiyonunun çift çizgi verdigini söylemişti. Şaştım kaldim senin duruma. Testin markasi nedir?
Doktor ne diyorBirde çizgi ilk 10 dk belirdi hemen çektim sonra cksa kuruma derim ki kuruma olmadığı da belli fotoda
Ayrıca doktora gitmedim gitsem ilaç verceek adet olim diye bende ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ilk kez böyle bişey yaşıyorum biraz daha bekleyip yine evde test yaparım sonra adet olmayı beklerim doğunun ücra biyerindeyiz görev gereği doktor bile yok doğru düzgünDoktor ne diyor
Sen bilirsin canim. Ne desem bilemedim gercekten. Tuhaf bir durum.Ayrıca doktora gitmedim gitsem ilaç verceek adet olim diye bende ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ilk kez böyle bişey yaşıyorum biraz daha bekleyip yine evde test yaparım sonra adet olmayı beklerim doğunun ücra biyerindeyiz görev gereği doktor bile yok doğru düzgün
Cevap yazdığın için çok saol canım benimSen bilirsin canim. Ne desem bilemedim gercekten. Tuhaf bir durum.
Merhaba sizi merak ettim test yaptınızmı tekrar?Arkadaşlar merhaba geçen ay yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk bu ay adet günüm 17 yken 15 inde sancısız akıntım oldu normal de günü gününe ve çok sancılı olurdu 4 ay önce kürtaj oldum sormak istediğim adetten 3 gün önce bi erken gebelik test yaptım çok çok silik çizgi çıktı akıntım başladı 4 gün önce bitti ama dün gün boyu ara ara kahverengi akıntım oldu bugun normal test yaptım ondada çok silik çizgi yakaladım herhangi bi bilginiz varmıdır bu konuda
Benimde böyle çıkmıştı pembe ilki adetten sonra diğeri adetten önceDoktor ne diyor
Merhaba valla dün yaptım akşam üzeri baktım bişey yok bende attım ama gögüs lerim sanki süt toplar gibi uçları şişti ilk hamileliğim dede burdan anlamıştım zaten yine aynısı oldu salıyı beklicem artıkMerhaba sizi merak ettim test yaptınızmı tekrar?
Doğrı evet adet olup negatif çıktıysa sorun yok demektirMerhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 25 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 6 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?