Lutfen bilgisi olanlar yardimci olsun cok kotuyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
1 Haftadir covidim 5 gundur koku ve tat alamiyorum 17 haftalik hamileyim psklojim bozuldu istahim kapandi koku alamadigim icin hoc birsey yiyip icemiyorum arastirdim kimisi 3 5 gune gelir koku yazmis kimisi hic gelmeyedebilir yazmis bu durumu yasayan oldumubolduysa nasil atlatti nekdar surede atlatti ne yapabilirim bana akil verin lutfen

Öncelikle geçmiş olsun korkmayın. Aşınız var mı?

Tat koku dışında ağır bir durumunuz yoksa bu kadar korkmanız yersiz. artık grip gibi olcak bi nevi, modunuzu aşağı çekip karnınızdaki bebeği de huzursuz etmeyin, düzelir en geç 1 haftaya.

Sakin olun geçecek kesinlikle. Bir yudum taze zencefil öneririm inanılmaz etkili. Zencefil içmenizde bir sakınca yoksa çok çok etkili. Hiç korkmayın mutlaka geçiyor. Geçmiş olsum

Sakin olun geçecek kesinlikle. Bir yudum taze zencefil öneririm inanılmaz etkili. Zencefil içmenizde bir sakınca yoksa çok çok etkili. Hiç korkmayın mutlaka geçiyor. Geçmiş olsum
Doktoruma danismam gerekiyor eger sorun olmazsa icerim tabi cok saolun

Tat koku dışında ağır bir durumunuz yoksa bu kadar korkmanız yersiz. artık grip gibi olcak bi nevi, modunuzu aşağı çekip karnınızdaki bebeği de huzursuz etmeyin, düzelir en geç 1 haftaya.
Evet haklisiniz yersiz belki ama ister istemez evladimin kokusunu alamiyckmiyim endisesi oluyor cok sukur hafiglf atlatiyorum ama bu koku ve tat kaybi kolay degil

Canım sakin ol ben gebe olduğum için içime sinmedi ve aşı olmadım..covid atlatalı bir ay falan oldu tat koku kaybı olmadı ama eklem ağrıları ve öksürük beni çok yordu..annem babam eşim kızım ve ben hepimiz aynı anda evde ilaçsız bir şekilde şükürler olsun atlattım.. sürekli (doğal) ballı limonlu su çay tükettim.. soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi tükettik.. zencefil bal limon üçlüsü iyi geliyordu..arada ben sadece bir fincan taze kekik demleyip içtim..koku ve tat için yapılacak pek birşey yok gibi..ama bu süreçte d vitamini takviyesi iyi gelir ayrıca bolca C vitamini çok önemli

Aktardan kekik yağı otu mu ne vardı acayip keskin di onu alabilirsiniz ismini yanlış da hatırlıyor olabilirim bu şekilde anlatırsanız anlarlar , bende de koku kaybı olmuştu 1 hafta sonra mı ne geldi sanırım stres yapmayın genelde hep koku geri geliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…