• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronayım, koku kaybı var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 haftalık hamileyken covit oldum koku tat kaybı gitti on güne geri geldi. Şuan çok hassasım köpek burnu gibi tüm kokuları alıyorum 🌝 acaba diyorum ilk üç ayı atlattıktan sonra mi gelseydi koku duyum 🥴
Oy kiyamam keske bende oyle olsam ne büyük nimetmiş rabbim aratmasin kimseye

Sakin olun. Benim 35 günde geri geldi. Ama geldi.
Insallah ya valla sakin olmaya calisiyorum ama biraz psklojik olarak yipranmisim sanirim elimde olmadan takinti haline getirdim

Bende korona olduğumda hic koku alamadım en büyük belirtisi buydu benim için test olmaya emin olarak gittim ve zaten pozitif çıktı ama daha sonra düzeldi, tat ve koku almaya başladım merak etmeyin kafaya taktıkça psikolojik olarak koku alamadığınızı hissedersiniz geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim canim sakin olmaya calisicam sizede cok gecmis olsun

Kisiye gore değişiyor bunlar.
Ben olmadim covid ama mesela babam hic tat koku kaybi yasamadi.
Bir arkadasim oldu onda yaklasik 1 haftada gelmis tat ve koku.
Kaynim 1.5 sene oldu covid atlatali o hala koku ve tat almadığını söylüyor...

Tat ve koku kaybi icin ben de çinko takviyesi duymuştum, gerci hamilesiniz bir doktora danışmadan kuklanmayin herhangi bir sey. Bir de sogan, sarimsak, parfüm vs gibi yoğun kokulu seyleri devamli koklayin bir sure sonra gelmeye basliyor diyorlar. Bir de deneyin isterseniz.
Koku egzersizi yapiyorum canim benide telaslandiran bu 1.5 sene koku alamamak ne demek allah korusun 4 ay sonra bebegimi alicam kucagima kokusunu icime cekemezsem ne yaparim allahim kimseye yasatmasin cok zor

Koku egzersizi yapiyorum canim benide telaslandiran bu 1.5 sene koku alamamak ne demek allah korusun 4 ay sonra bebegimi alicam kucagima kokusunu icime cekemezsem ne yaparim allahim kimseye yasatmasin cok zor
Kotu düşünmeyin. Koku egzersizine devam edin. İnşallah o zamana kalmadan geri gelir 😊

Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
Hiç korkmayın ne size ne bebeğinize bir şey olmayacak kötü düşünüp bebeğinizi de üzmeyin. Bol su bol c vitamini için bir haftaya kalmaz atlatırsınız inşallah 🙏

Hiç korkmayın ne size ne bebeğinize bir şey olmayacak kötü düşünüp bebeğinizi de üzmeyin. Bol su bol c vitamini için bir haftaya kalmaz atlatırsınız inşallah 🙏
Insallah canim cok sagol

Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
Kekik nane ve okaliptus yağlarını suya karıştırıp kalorifer peteklerinin üzerine koyun, sık sık keskin kokulu şeyler koklayın, buruna hatırlatma yapmak önemliymiş. Sakin olun geçecektir.

Kekik nane ve okaliptus yağlarını suya karıştırıp kalorifer peteklerinin üzerine koyun, sık sık keskin kokulu şeyler koklayın, buruna hatırlatma yapmak önemliymiş. Sakin olun geçecektir.
Onlari direk kokluyorum petegede koyarim ama cok tesekkur ederim

Bunun icin nette koku acma burun kokusu acma egzersizleri vardi denk gelmstim ingilizce ve turkce aratin instgramda

Öncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter

Öncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter
Canim internet sitelerindeki yazilanlar beni cok korkuttu hic geri gelmeyen falan var diye yazanlar olmus o yuzden korkularik artti bebek icin elimden geleni zaten yapiyorum istahim olmadigi halde zorla meyve sebze tuketiyorum ama iste stres yapmamak elimde degil

Gecenlerde agir rahatsızlık yaşadım ardindan koku kaybı olustu asla koku alamıyordum covid testi yaptırdım negatif cikti ama bence covid idim
8 gun sonundancok az koku almaya başladım ardından yavas yavas gelmeye başladı suan alabiliyorum cok sukur
Umarım sizinde bir an önce gelir cok gecmis olsun

Gecenlerde agir rahatsızlık yaşadım ardindan koku kaybı olustu asla koku alamıyordum covid testi yaptırdım negatif cikti ama bence covid idim
8 gun sonundancok az koku almaya başladım ardından yavas yavas gelmeye başladı suan alabiliyorum cok sukur
Umarım sizinde bir an önce gelir cok gecmis olsun
Cok tesekkur ederim canim umarim kisa surer benimde

Merhaba. Öncelikle gecmis olsun ❤ Allah acil sifalar versin. Sahsen gecen sene covid oldum. Tamamen tat ve koku kaybi vardi. Resmen cocuklarimi kokluyamiyordum. Hastalik bittiginde iki haft sonra komple normale döndü. Iyilesmeye odaklanin. Sizdede cabuk döner insallah

Merhaba. Öncelikle gecmis olsun ❤ Allah acil sifalar versin. Sahsen gecen sene covid oldum. Tamamen tat ve koku kaybi vardi. Resmen cocuklarimi kokluyamiyordum. Hastalik bittiginde iki haft sonra komple normale döndü. Iyilesmeye odaklanin. Sizdede cabuk döner insallah
Insallah canim cok gecmis olsun sizede

5. Gün gitti koku, tat. 10. Gün hala yok. Omega 3 almaya başladım.

Back