- 25 Ekim 2021
- 3.697
- 1
- 3.971
- 83
Gecmis olsun valla nasıl bi illet bu anlamadim5. Gün gitti koku, tat. 10. Gün hala yok. Omega 3 almaya başladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun valla nasıl bi illet bu anlamadim5. Gün gitti koku, tat. 10. Gün hala yok. Omega 3 almaya başladım.
Rabbim tekrarını göstermesin, düşmanıma da vermesin. Karantinam bitti ama normale dönemedim henüz.Gecmis olsun valla nasıl bi illet bu anlamadim
Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
Kahve koklayın iyi geliyor5. Gün gitti koku, tat. 10. Gün hala yok. Omega 3 almaya başladım.
Tesekkur ederim cok gecmis olsunEvet hemen anlatıyorum aynı düşüncelerden geçtim
Kasımın başında kovid oldum önce koku gitti sonra da tat gitti. 14 günlük süreçte koku 1 hafta içinde geri geldi. Bu süreçte kahve, kolonya, sarımsak kokladım. Tat için kahve ye dediler yedim ama çok azdı başka da hiç bir şeyin tadı yoktu. 14 gün bitti tat gelmedi. O da yine 1 hafta içinde gelmeye başladı ben eskisi gibi alamam diye korktum ama eski haline döndü. Hiç endişe etmeyin geliyor tabi değişebilir de belki. Siz yine de sakin olmaya çalışın.
TeşekkürlerCok tesekkur ederim canim sakin olmaya calisicam sizede cok gecmis olsun
Kan sulandırıcı kullanmış miydinÖncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter
Hayır sıfır ilacKan sulandırıcı kullanmış miydin