• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

Buld

Bizde eslerimizi seviyoruz ama seninki biraz tuhaf veya tuhaf hatta esin seni sevmiyor
olsun ben seviyrm esimden beni sevmesini de beklemiyrm ben üstüme dusen her seyi yapayım seveyim cocuguna da bakayım . artık ben herseyi yaptıktan sonra da olmaz sa hiç degil ben vazifelerimi yerıone getiremiş olurum

umarım aynı durumla karsılasırsın .
Bu kadar erken yasta evlilik yapmicak kadar aklim basimda ayrica cocuklu biriyle evleniceksem o cocuga sahip cikarim basimdan atmaya ugrasmam azicik vicdaniniz olsunda o cocuktan deil size sacma umitler veren kocanizdan dert yanin

ya been calısmak istemiyorum ve seviyorum bu adamı ondan da cocugum olsun istiyorum belki öyle dayanabilirim .

çocuğum olursa biz iyi olabiliriz belki ama olmaz biz iyi oluruz oda onun cocugu ne yapsın ataamaz diyorum beni gönder gideyim bir ay falan kalayım göndermiyor memleketime gönderirse de biliyorum evliliğimiz bitecek .

aslında hepiniz haklısınız yanlış bir evlilik ve yanlıs bir insan daha iyileri de olabilir di daha kötüleri de . sonuclarına gittigi yere kadar dayanma gucu versin allah .

hayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendik

allahın yazdıgı bir kader vardı ve biz hala o kaderi yasıyoruz . evlendiğim için PİŞAN DEGİLİM

hay ne güzel dedin sen :/ ama benim bir sorunum eşimi sevyrm seviyorum ve bu bana yetıyor

ya bakma iste iNSANLAR BENİM YAPRIGIMI KENDİ AKILLARINDA DA YAPIYOR AMA DISARIYA YANSITMIYOR BU FİKİR DEĞİŞİKLİKLERİ BAZEN KENDİ KENDİMİZE DUSUNURUZ AYBÖYLE OLDU SÖYLE OLDU NE YAPACAGIM sonra yıne kendımıze dusunur derız kı olsun ben sevıyrm deger degmez olsun sevıyrm herseyde gecer anladın mı ben bu dusunce degısıklığımı dısa vuruyorum ...

gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)

Bi şarkı varya beni hor görme gardaşım sen akıllısın da ben saf mıyım ..

Kafa pırıl pırıl :deli:

Bu kadar erken yasta evlilik yapmicak kadar aklim basimda ayrica cocuklu biriyle evleniceksem o cocuga sahip cikarim basimdan atmaya ugrasmam azicik vicdaniniz olsunda o cocuktan deil size sacma umitler veren kocanizdan dert yanin
ben cocuktan dert yandıgımı hatırlamıyrm sohbeti oku sonra yorum yap canım benim :*

gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)
Calismayan işsiz bi adamdan çocuk yapmak istiyorsan, tüm diger sartlari gectim, adamin sana sen bu evde gidicisin demesini de gectim, işsiz bi adamla nasil büyütüceksin bebek? Biberona musluk suyu mu koyucaksin?

Calismayan işsiz bi adamdan çocuk yapmak istiyorsan, tüm diger sartlari gectim, adamin sana sen bu evde gidicisin demesini de gectim, işsiz bi adamla nasil büyütüceksin bebek? Biberona musluk suyu mu koyucaksin?
elbet allah musluk suyunu süte cevirir . allah kefil rezzak ısmıyle rızzgı verir onu dert etmyrm :)

Yirmi bir yasinda gencecik bir kizsin evlilik adina hayallerin bumuydu senin?hayatinin en guzel yillari sen cocuklu kendinden kocaman bir adamdan ilgi medet umuyorsun?kendine neden yazik ettin senin annen boyle bir seye nasil on ayak oldu?evladi olarak sana layik gordugu hayat bu muydu?evlenicegin adamin cocugu oldugunu biliyordun her ne kadar ben bastan istemedigimi belirttim desende evlenirken sizinle yasama ihtimalini dusunup tekrar gozden gecirmeliydin...esine gelince ilgisizliginin cocukla hic bir alakasi yok hatta cocuktan sonra senin etrafinda pervane olmasi gerekirdi neticede onun cocuguna bakiyosun dimi?birde bunlarin ustune cocuk istiyorsun...PROBLEMLI EVLILIKLERI COCUK KURTARMAZ IYICE YIKIMA ON AYAK OLUR,temeli saglam evliliklerde cocuk aile baglarini kuvvetlendirir...sizin evliliginiz temeli saglam gibi degil ogluna kalici sen gidicisin diyen adamdan cocuk yapinca yerini saglamlastiramazsin...buyuk harflerle yazdim umarim o cumlemi anlarsin yanlisin ustune birde cocuk yaparak iyice kendini cikmazin icine sokmazsin umarim...

elbet allah musluk suyunu süte cevirir . allah kefil rezzak ısmıyle rızzgı verir onu dert etmyrm :)
Allah allah, biz de cocuk büyüttük, hic oyle musluklardan serbet, bebek bezinden b.k yerine para fiskirmadi. Hadi canim hz.musa devrinde yasamiyosun. Sene 2016. 3 gun sonra doseme kemirmeye baslarsan gorursun.

Farkınday san yorumlar seni mutlu edecek şekilde değil ışte tam bunu anlatmaya çalışıyorum yardım al bence

Back