- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beende anlamadım .Konuyu açma sebebinide anlamadım ki...
ya calısmıyor ama işi var ve geliri de var sadece ben kadın ve ınsan olarakj vazifemiş yerıne getrmek istyrmSenin vazifelerin neymiş ki yerine getireceksin
35 yaşında ki adam çalışıp evine bakmıyorda sanki o vazifelerini yerine getiriyormuş gibi
Sen çocuk yapınca mi vazifen yerine gelecek
Rızkı veren elbette Allahelbet allah musluk suyunu süte cevirir . allah kefil rezzak ısmıyle rızzgı verir onu dert etmyrm :)
İste kilit nokta. Anlayanaen önemlisi benim eşim tanındık birisi .
Canım kadın olmakya calısmıyor ama işi var ve geliri de var sadece ben kadın ve ınsan olarakj vazifemiş yerıne getrmek istyrm
o tanındık dıye evlenmedim onunla sevdiğim için evlendımİste kilit nokta. Anlayana
Senin yaşadığın sıkıntıların onda birini yaşamıyorum ama bana göre güzel bir yuvam yoktabi bana güzel sıcak yuvam var rızgım var sukurler olsun
bir hafta içinde niye evlendinizo tanındık dıye evlenmedim onunla sevdiğim için evlendım
Kim yaao tanındık dıye evlenmedim onunla sevdiğim için evlendım
Neden kibrit kutusu gibi evde tikiştiğinizi merak ettim bu durumda.kocam işsiz demedim ki çalışmıyor ve bizim guzel bir gelirimz var ve en önemlisi benim eşim tanındık birisi ve oturdugu yerden para kazanabiliyor .
ressidans da o yuzden küçüçükNeden kibrit kutusu gibi evde tikiştiğinizi merak ettim bu durumda.
Onların büyükleri de var ama :)ressidans da o yuzden küçüçük
Sesli güldüm kusura bakma :)ressidans da o yuzden küçüçük
Bu devirde
Oturduğu yerden para kazanan biri
Hmm
Hemde bilindik
Var mı bir tahmini olan
İmkanım varsa bende o işte çalışacağım
Bu ne böyle sabah 8 akşam 5
Ganyanmi oynuyoki acaba sabahtan aksama ne iş olaki oBu devirde
Oturduğu yerden para kazanan biri
Hmm
Hemde bilindik
Var mı bir tahmini olan
İmkanım varsa bende o işte çalışacağım
Bu ne böyle sabah 8 akşam 5
Kaç gündür 4 saatlik uykularla ayakta duruyorumadam akşama kadar yatıp sabaha kadar çocukla oyun oynuyormuş bize de söylesin valla o işi nefes alarak para kazanıyor adam