Allah iyiliğini versin ne diyeyimhayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendik
hay ne güzel dedin sen :/ ama benim bir sorunum eşimi sevyrm seviyorum ve bu bana yetıyorKonunun gercek olmadigini dusundum acikcasi. 21 yasinda uni okumasi gereken yasta bi kizin kendinden ceyrek asir buyuk hem de kocaman oglu olan bi adamla ustelik gorucu usulu bir haftada evlenmesi fazla utopik. Sizi birbirinize kim denk gordu allasen. Ayrica bu uvey annelik yapma yazanlara da bisey soylemek isterim. Annesinin bakmadigi bi cocuga bu kiz neden bakmak zorunda pardon?? Annesi olmasa bastan anlassalar anlarim da sirf keyfinden annesi bakmicak oh ne ala
hayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendik
ya bakma iste iNSANLAR BENİM YAPRIGIMI KENDİ AKILLARINDA DA YAPIYOR AMA DISARIYA YANSITMIYOR BU FİKİR DEĞİŞİKLİKLERİ BAZEN KENDİ KENDİMİZE DUSUNURUZ AYBÖYLE OLDU SÖYLE OLDU NE YAPACAGIM sonra yıne kendımıze dusunur derız kı olsun ben sevıyrm deger degmez olsun sevıyrm herseyde gecer anladın mı ben bu dusunce degısıklığımı dısa vuruyorum ...Allah iyiliğini versin ne diyeyimkonunu kapatmadığın sürece bol fırça yersin haberin olsun
gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)Çilginlik yaptigıni saniyosun dogrumu anlıyorm¿
Biri konunun gercek olmadıgını soylesin
biliyrm üzdüm sizi özür dlerim ÖZÜR DİLERİMÖ HERKESTEN ama inanın dengem sastı benim de ve inanamayacagın kadar gercekÇogumuz üzüldükkk ister inan ister inanma fırca yemen bundan.
Yazık be sana(( sevdin tamam da bu yasta duygular net olmaz kapilivermisin canım benim.
Bu konu umarım fakedir.
Fake olsun lutfennnn
Aksam aks
Sen kac yasindasin7 aylık evliyim ve eşim benden 14 yaş büyük . evliliğin ilk zamanları iyiydik fakat eşimin ilk evliliğinden 14 yaşında bir çocuğu var . Öz annesi kapıya attığı için çocuğu bizde kalmak zorunda ve eşim ilgisiz bana karşı sorumsuz ve en ufak şeyde kalmam için sebebi olmayan bir adam . Çok bunalımdayım ve sıkıntı içindeyim çekip gitmelimiyim bir müddet ne yapayım
Orasi kesin de bidaki konunda hatirlatıcam bunlari sana bide çocuk yap yağlayip balla daha iyi olur sanıyosun..ne zamandir evlisin bide çocuk istiyosun ??gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)
umarım aynı durumla karsılasırsın .Evlenmeseydin o zmn ne demek cocuk piyasada yoktu dagdan gelmis bagdakini kovuyor. Sizin gibi insanlardan bir halt olmaz o kocan olacak heriften de cocugunu soktuga duruma bak sadece o cocuga acidim
gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)
Kaatiliyorum aynenEvlenmeseydin o zmn ne demek cocuk piyasada yoktu dagdan gelmis bagdakini kovuyor. Sizin gibi insanlardan bir halt olmaz o kocan olacak heriften de cocugunu soktuga duruma bak sadece o cocuga acidim
yazdım ya 21Sen kac yasindasin
7 ay olduOrasi kesin de bidaki konunda hatirlatıcam bunlari sana bide çocuk yap yağlayip balla daha iyi olur sanıyosun..ne zamandir evlisin bide çocuk istiyosun ??
ben bir manyagım :)Hikayedeki 1 dogruyu bulun.
Mm bence adamin psikolojisi bozulmus cocukta gelince yeni evlisin bide.yada kocani fisnikleyen varki senden uzaklasiyoyazdım ya 21
BuldHikayedeki 1 dogruyu bulun.
Bizde eslerimizi seviyoruz ama seninki biraz tuhaf veya tuhaf hatta esin seni sevmiyorsaygı duyuyorum herkese fikrine AMA konuyu kaldırmak istediğimi de belirttim kaç sayfa önce çünkü baktim herkes sevgiye inancını kaybetmiş . ben severek evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?