Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

hay ne güzel dedin sen :/ ama benim bir sorunum eşimi sevyrm seviyorum ve bu bana yetıyor

Allah iyiliğini versin ne diyeyim konunu kapatmadığın sürece bol fırça yersin haberin olsun
ya bakma iste iNSANLAR BENİM YAPRIGIMI KENDİ AKILLARINDA DA YAPIYOR AMA DISARIYA YANSITMIYOR BU FİKİR DEĞİŞİKLİKLERİ BAZEN KENDİ KENDİMİZE DUSUNURUZ AYBÖYLE OLDU SÖYLE OLDU NE YAPACAGIM sonra yıne kendımıze dusunur derız kı olsun ben sevıyrm deger degmez olsun sevıyrm herseyde gecer anladın mı ben bu dusunce degısıklığımı dısa vuruyorum ...

Çilginlik yaptigıni saniyosun dogrumu anlıyorm¿

Biri konunun gercek olmadıgını soylesin
gercekten konumuz gercek ben 21 yasındayım esım 34 yasında ve bır cocugu var ve ben esımı sevıyrm hıc tanısmadan 1 haftanın uzerine evlendık ve ben cocugum olursa herseyın duzelecegıne ınanan bı manyagım :)

Çogumuz üzüldükkk ister inan ister inanma fırca yemen bundan.
Yazık be sana (( sevdin tamam da bu yasta duygular net olmaz kapilivermisin canım benim.
Bu konu umarım fakedir.
Fake olsun lutfennnn
Aksam aksam burnumun diregi sizledi be

Çogumuz üzüldükkk ister inan ister inanma fırca yemen bundan.
Yazık be sana (( sevdin tamam da bu yasta duygular net olmaz kapilivermisin canım benim.
Bu konu umarım fakedir.
Fake olsun lutfennnn
Aksam aks
biliyrm üzdüm sizi özür dlerim ÖZÜR DİLERİMÖ HERKESTEN ama inanın dengem sastı benim de ve inanamayacagın kadar gercek

Sen kac yasindasin

Orasi kesin de bidaki konunda hatirlatıcam bunlari sana bide çocuk yap yağlayip balla daha iyi olur sanıyosun..ne zamandir evlisin bide çocuk istiyosun ??

Evlenmeseydin o zmn ne demek cocuk piyasada yoktu dagdan gelmis bagdakini kovuyor. Sizin gibi insanlardan bir halt olmaz o kocan olacak heriften de cocugunu soktuga duruma bak sadece o cocuga acidim
umarım aynı durumla karsılasırsın .

Evlenmeseydin o zmn ne demek cocuk piyasada yoktu dagdan gelmis bagdakini kovuyor. Sizin gibi insanlardan bir halt olmaz o kocan olacak heriften de cocugunu soktuga duruma bak sadece o cocuga acidim
Kaatiliyorum aynen

Konuyu okuyunca üzüldüm sana ama yorumlara yazdığın cevapları okudukça fikrim değişti.
Seni gidici gören adamın nesini seviyorsun? Seninki sevgi değil hastalık.
İşte kadınların daima yanıldığı noktadasın. Senin sevgin o adamı değiştirmeyecek. İnsanlar ancak kendileri isterse değişebilir.

Bi şarkı varya beni hor görme gardaşım sen akıllısın da ben saf mıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…