Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

Yada nasıl tanıştinız diyede sorsak?hikayenizi baştan bi anlatırmısin ?
hikayemi anlatayım sadece vesile üzerine evlenmek isteyen bir adam vardı ve bende evlenmek istediğim için bizi birbirimize uygun görenler haber etmişler ve gelip beni gördüğü ilk gün bende onu gördüm ve sevdim ilk görüşte sevdim ki oda beni sevdi biliyrm sonra hemen 1 hafta sonra nikah kıydık :)

Çocuk babasıyla yaşamak varken neden babaannesiyle büyüsün? Kocanız iskele babası mı? O çocuğun elinden babasını almaya hakkınız yok beğenmiyorsanız boşanmış adam almicaktınız.
yavrum babasıyla bu zamana kadar yasamamıs simdi babasıyla yasaması normal bır sey demyrm ama sartlar daha yeni evliyken ya durust olun hanginizinm basına gelse hepiniz belki benim kadar bile durmaz kacarsınız size diyrm ki benim sorunum cocuk bu eve gelmiş gelmemiş deghil sohbetin tamamını okuyun öyle konusun .

AA bu kadar çabuk mu..canım kusura bakma hikayen hiç normal değil 1 hafta gördüğün insanla nasıl evlendin ailenle mi sorunun vardı yangından mal kaçırır gibi olmuş

konuda başından beri seviye yoktu cilveleşemiyorum diye yaygara koparıyorsun ben de fikir veriyorum
gelip seninle cilveleşemeyeceğime göre en fazla fikir verebilirim
sen yeterince konuya dahil olamamış üstüne üstelik kendine uygun cümleleri seçmişsin . konu burda cilveden işveden ibaret olsaydı seni daha farklı bir sekilde cevaplardım .

AA bu kadar çabuk mu..canım kusura bakma hikayen hiç normal değil 1 hafta gördüğün insanla nasıl evlendin ailenle mi sorunun vardı yangından mal kaçırır gibi olmuş
sizi birbirinize uygun goren ve evlenmenize musade eden o zihniyetleri tebrik ediyorum

İyi de benim anlamadığım nokta 11 yaş büyük boşanmış üstelik işsiz güçsüz adamla en başından ne işin vardı? Kimse karşı çıkmadı mı evlenmene??? Çocuk bu evlilikteki en küçük falso, bu evlilikten sana bir yol olmaz.

hayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendik

1 haftada gördun sevdin tanıdin evlendin....şartlarıni sundun kabul

ettiler öylemi anlaşmali gibi birazda...yaşin küçük gerçekmisin

diycem şaka gibi...Ailen nasil kabul etti bu yas farkino kimse gözunu

acmadimı yavrucum senin başlik parasi konulari falanmi var yahu hiç gerçekçi degil...

Çocuk için acele etmeyin.Önce eşinizin oğluna biraz büyüyene kadar ablalık yapın hem çocuk duygusal anlamda biraz toparlanır hem siz eşinizi daha iyi tanırsınız ve birazda büyümüş,olgunlaşmış olursunuz.

allahın yazdıgı bir kader vardı ve biz hala o kaderi yasıyoruz . evlendiğim için PİŞAN DEGİLİM

Ah niye evlendin(((
Hem körpesin hem adamın cocugu var ki sen daha buyumemissin
Hem senden buyuk :_(
Offf

Konunun gercek olmadigini dusundum acikcasi. 21 yasinda uni okumasi gereken yasta bi kizin kendinden ceyrek asir buyuk hem de kocaman oglu olan bi adamla ustelik gorucu usulu bir haftada evlenmesi fazla utopik. Sizi birbirinize kim denk gordu allasen. Ayrica bu uvey annelik yapma yazanlara da bisey soylemek isterim. Annesinin bakmadigi bi cocuga bu kiz neden bakmak zorunda pardon?? Annesi olmasa bastan anlassalar anlarim da sirf keyfinden annesi bakmicak oh ne ala

NE KADAR OLGUNCA BİR CEVAP :)()()()(

Biz anladik da senin anlamadigin o cocuk gorusmuyorda olsa ileride kalacak gorusecek bu ihtimali DUSUNRMEDIGINI kabul et artik. Hatalarimizi kabul etmeden saglikli cozumler bulamayiz.

Cicuk gecicimi kaliyor senin icin onemli olan bu. Yok ben bu duzende yapamam dersen cekip gidersin. Gidecek olanda gideyim mi bak gidiyorum demez. Esinin izin vermeme luksu kalmaz sormazsan

Arkadaşım başlığında yardım edin yazmıştım çocuk adam beni sevmiyo diyodun sonra pişman değilim diyosun çocuk istiyorsun hayırlısı olsunda böyle konu aciyorsan konusanlarada saygı duymak zorundasın unutma

saygı duyuyorum herkese fikrine AMA konuyu kaldırmak istediğimi de belirttim kaç sayfa önce çünkü baktim herkes sevgiye inancını kaybetmiş . ben severek evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…