- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- Konu Sahibi nursenaa
böyle bir şey imkansız canım
rahat ol
bu korkun devam ederse psikolağa gitmende yarar var
rahat ol
bu korkun devam ederse psikolağa gitmende yarar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bir şey imkansız canım
rahat ol
bu korkun devam ederse psikolağa gitmende yarar var[/QUOTE
imkansız olduğuna inanmak istiyorum bu korkumu yenicem inş
bunun olmasi icin ordaki erkek her kimse o tuvalette siz girmeden once masturbasyon yapmis olmali...bunun da bir is yerinde gunduz vakti mumkun olmayacagini dusunuyorum. sperm oyle rastgele her yerde olabilecek bir sey degildir....
canım burda bunca kişi ne diyor bakar mısın
bu korkuların inanki yersiz
ileride bunları hatırlayıp güleceğine eminim
hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil kaldı ki söylediğin biçimde hamile kalma durumu söz konusu bile değil
bu korku ile yaşayarak hayatını zindan etme
en kısa zamanda bir psikoloğa git
bunun olmasi icin ordaki erkek her kimse o tuvalette siz girmeden once masturbasyon yapmis olmali...bunun da bir is yerinde gunduz vakti mumkun olmayacagini dusunuyorum. sperm oyle rastgele her yerde olabilecek bir sey degildir....
kesinlikle katılıyorum. sperm heryerde öle rastgele bulunmaz adam senden önce orda bişi yapmış olcakda,sende ona denk gelceksinde,ohooo,bide bacağının yanı değecek.. vücut dışında yaşayamayan sperm canlı kalmış olcakda, yok güzelim doğanın kanununa aykırı herşeyden öncve.
tek kelimeyle hamile kalmış olman im-kan-sız
sen hamile deilsin ama psikolojik bir rahatsızlık olan obsesif kompulsif bozukluğun var bunun içinde hemen bir psikoloğa gitmeni öneririm.
medeni durumunuzda evli yazıyor?
canım korkma kalmazsın sempatiksalakcinni
ama ya spermler ayaklıysa :hulya: ya yürüyebiliyorlar sa sırnaşık şey
şaka şaka aklinialirimsmile
oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü? sperm olabileceği nasıl aklınıza geldi?bacağınıza bulaşan şeyin sperm olup hamile kalabileceğiniz nasıl düşündünüz merak ettim doğrusu ben düşünsem 40 yıl aklıma gelmezdi.
senin dediğin şekilde mantıkken düşündüğümüzde hamilen kalman çok zor kaç yaşındasın bilmiyorum ama sakin olmaya çalış sen kafana taktıkça kendini daha çok sıkarsın çin rahat etmiyorsa internete gir araştır ama emin ol sen hamile değilsin sadece psikolojin bozulmuş oda kafana çok taktığın için...
seni anlıyorum ama anlatayım bak canım erkek menisinde ki spremlerin sadece 1 yada ikitanesi anneyi hamile bırakabiliyor düşünsene 4 milyon 5 milyon ya da daha fazla spermin hepsi ölüyor ..
vucud sıcaklıgında yaşama süreleri 72 saat ki senin tenine degmemiştir ama degmiş bile olsa yaşayamaz ki yıkadım da demişsin spermin dış ortamda akıcılıgı yok yani ayaklanamaz :) korkma
benim gibi eskiden hamile kalmış olma korkusu içinizde olsaydı bu düşüncemin çok normal olduğunu anlardınız.aklıma spermden başka birşey gelmedi valla o durumda