• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bi bakabilir misiniz?..

Evet bende hematoloji bölümüne gitmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz iyi bir hastane dr var midir acaba devlette istanbul içi icin?..
Istanbul da yaşamiyorum
Yaşadigım il de tıp fakultesinde vardi bu bölüm
Tabii istanbulda hangi hastanede olur bilemiyorum

Bu kadar onemli bir saglik konusuna buradan davetinize kim bakarsa baksin gercek bir sifa sunmayacaklar. Yani dogru yere sormuyorsunuz soruyu, bu konu universite ya da egitim ve arastirma hastanelerinde detayli arastirilip takip edilmesi gereken bir durum. Aneminin bir cok sebebi var, lutfen ihmal etmeyin. Cok gecmis olsun.

Selam hepinize. Bisey sormak istiyorum:110:. Bende demir eksikligine bagli anemi var uzun yıllardan beri. Ilaclari bıraktığımda yine düşüyor demir seviyem. Şu an ferrum sanol hapı kullanıyorum yine. Halsizlik var çok. Kesin cozum olarak ne yapabilirim, sizin bildiğiniz bisey var mi acaba?..

Çözümü varsa bende öğrenmek isterim 6 ayda bir doktora gidip tahlil yaptırıyorum ve sonuç ilaç. Değerlerim düşüyor sürekli hematoloji doktoruna da gittim fakat sonuç değişmedi. Tirodlerimde nodül var onun içinde düzenli ultrason çektiriyorum. Hatta demir depolarımda ciddi derecede düşük olduğu için doktor abdominal ultrason istedi fakat bişey çıkmadı onda da. Sadece dedikleri ya kan emiliminde problem var yada şiddetli adet görüyorsun dediler. Birde ne kadar doğru bilemem prematüre doğmam ve annemin bana hamileyken yeterince beslenememiş olması da etkiliyormuş.

Çözümü varsa bende öğrenmek isterim 6 ayda bir doktora gidip tahlil yaptırıyorum ve sonuç ilaç. Değerlerim düşüyor sürekli hematoloji doktoruna da gittim fakat sonuç değişmedi. Tirodlerimde nodül var onun içinde düzenli ultrason çektiriyorum. Hatta demir depolarımda ciddi derecede düşük olduğu için doktor abdominal ultrason istedi fakat bişey çıkmadı onda da. Sadece dedikleri ya kan emiliminde problem var yada şiddetli adet görüyorsun dediler. Birde ne kadar doğru bilemem prematüre doğmam ve annemin bana hamileyken yeterince beslenememiş olması da etkiliyormuş.

Evet aynen bende de sürekli ilacı bırakınca düşüyor. Hematoloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum bende artık.

Kesin çözümü yok malesef bende de kansızlık var alyuvar ve akyuvarlarımda anormallige baglı anemi var ve demir b12 vitamini eksikligi var kendimi bildim bileli çocuklugumdan beri ilaç kullanıyorum benim kinin sebebi bagırsaklarım emilim yapmıyor sizde nedenini ögrenip ona göre tedavi yöteminizi degiştire bilirsiniz

Kesin çözümü yok malesef bende de kansızlık var alyuvar ve akyuvarlarımda anormallige baglı anemi var ve demir b12 vitamini eksikligi var kendimi bildim bileli çocuklugumdan beri ilaç kullanıyorum benim kinin sebebi bagırsaklarım emilim yapmıyor sizde nedenini ögrenip ona göre tedavi yöteminizi degiştire bilirsiniz
Evet bende araştırma universite hastanesine gitmeyi düşünüyorum, nedenini bulmak icin.

Back