Anlaticaklarim uzun ve canım çok sıkkın karışık anlatirsam Özür dilerim .Lise son öğrencisiyim ve haliyle bu sene üniversite hazırlık .Çok samimi bir arkadaşım vardı .Ailemin içine soktuğum babamın bile kızım diyerek sevdiği biri .Geçen sene dershaneye başlayalım aynı yerde dedi babam istemediği halde tamam dedim ikna ettim ve kayıt oldum .Özel okulda okuyoruz ve haliyle öğrencilerin çoğu şımarık .Ona laf eden öğretmen öğrenci dahi herkesle kötü oldum çok uyardilar dinlemedim. Arkadaşımla hergün beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi .Sonra bi anda arkadaşım babasının Dershanesini değiştirdiğini öğrendim bana babam istedi ben ıstemiyorum dedi halbuki yalan .kavga ettik babası babamı arayip senin kızın zeki ve dersleri iyi benim kızımın özel dershaneye ihtiyacı var dedi .üzüldüm söylese brlki bende giderdim ama o özel bi dershaneye gidip beni altta bırakmak istedi .Bu sene baslamicam seneye gidicem dedi .Bi baktım cebinde özel ders saatleri dershanenin.gitmesi değil beni kandırma si sorundu.Yok daha dün aradılar öyle gittim gitmicektim dedi ve buna benzer olaylar oldu ce hep kendini haklı çıkardı .Ramazan geldi beni.hep arardı aramaz oldu Tüm gün yatıyorum dedi gayet iyi konuştu bi gün aradım şarjım yok sonra ararım dedi bende istemiyorsan aramam dedim hergün arayan kızı ben arar oldum .ne bi cevap verdi ne bişey kaç ay geçti konuşmadık .ne oldu çok merak ediyorum ama aramam asla .o okula gitmek istemiyorum yalnızım ve herkes size ne oldu diyecek ne yapıcam ben bilmiyorum .Ailem son sene okul değiştirme diyor bi akıl verin düşünmekten mahvoldum
Hayatıını başkasına endeksli yaşama.Önce senin ne istediğin,senin önceliklerin var.Hayatında arkadaşların olur.Zamanla tanıdıkça uyuşmazsın huyları sana uymaz uzaklaşırsın.Kimseye göbekten bağlanma.Kimse için başkalarıla kötü olma.Herkesin huyu,başkasıyla ilişkisi,tavrı farklıdır.Senin bir başkasıyla yıldızın barışık olur,en yakın arkadaşının ki barışık olmaz.Onun başka anlaştığı biriyle sen anlaşamayabalirsin.En yakın arkadaş olmak,aynı düşünceye,tavra sahip olmak demek değildir.Hem kızın sana çokta arkadaşlığı yok.Ne diye üzülüp dewrtleniyorsun.Biri sana birşey sorsa,o dersanesini değiştirdi şartları öyle gerektirdi der geçersin.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Anlaticaklarim uzun ve canım çok sıkkın karışık anlatirsam Özür dilerim .Lise son öğrencisiyim ve haliyle bu sene üniversite hazırlık .Çok samimi bir arkadaşım vardı .Ailemin içine soktuğum babamın bile kızım diyerek sevdiği biri .Geçen sene dershaneye başlayalım aynı yerde dedi babam istemediği halde tamam dedim ikna ettim ve kayıt oldum .Özel okulda okuyoruz ve haliyle öğrencilerin çoğu şımarık .Ona laf eden öğretmen öğrenci dahi herkesle kötü oldum çok uyardilar dinlemedim. Arkadaşımla hergün beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi .Sonra bi anda arkadaşım babasının Dershanesini değiştirdiğini öğrendim bana babam istedi ben ıstemiyorum dedi halbuki yalan .kavga ettik babası babamı arayip senin kızın zeki ve dersleri iyi benim kızımın özel dershaneye ihtiyacı var dedi .üzüldüm söylese brlki bende giderdim ama o özel bi dershaneye gidip beni altta bırakmak istedi .Bu sene baslamicam seneye gidicem dedi .Bi baktım cebinde özel ders saatleri dershanenin.gitmesi değil beni kandırma si sorundu.Yok daha dün aradılar öyle gittim gitmicektim dedi ve buna benzer olaylar oldu ce hep kendini haklı çıkardı .Ramazan geldi beni.hep arardı aramaz oldu Tüm gün yatıyorum dedi gayet iyi konuştu bi gün aradım şarjım yok sonra ararım dedi bende istemiyorsan aramam dedim hergün arayan kızı ben arar oldum .ne bi cevap verdi ne bişey kaç ay geçti konuşmadık .ne oldu çok merak ediyorum ama aramam asla .o okula gitmek istemiyorum yalnızım ve herkes size ne oldu diyecek ne yapıcam ben bilmiyorum .Ailem son sene okul değiştirme diyor bi akıl verin düşünmekten mahvoldum
Bu kadar dert etmeyin okula gitmemek ne demek bosverin nazil istiyorsa takilsin siz ona mahkum değilsiniz ki ama bunu ona hissettirmissiniz ki böyle davranıyor,calisin Sinavi kazanin okulu daha ne arkadaşlıklar edineceksinizAnlaticaklarim uzun ve canım çok sıkkın karışık anlatirsam Özür dilerim .Lise son öğrencisiyim ve haliyle bu sene üniversite hazırlık .Çok samimi bir arkadaşım vardı .Ailemin içine soktuğum babamın bile kızım diyerek sevdiği biri .Geçen sene dershaneye başlayalım aynı yerde dedi babam istemediği halde tamam dedim ikna ettim ve kayıt oldum .Özel okulda okuyoruz ve haliyle öğrencilerin çoğu şımarık .Ona laf eden öğretmen öğrenci dahi herkesle kötü oldum çok uyardilar dinlemedim. Arkadaşımla hergün beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi .Sonra bi anda arkadaşım babasının Dershanesini değiştirdiğini öğrendim bana babam istedi ben ıstemiyorum dedi halbuki yalan .kavga ettik babası babamı arayip senin kızın zeki ve dersleri iyi benim kızımın özel dershaneye ihtiyacı var dedi .üzüldüm söylese brlki bende giderdim ama o özel bi dershaneye gidip beni altta bırakmak istedi .Bu sene baslamicam seneye gidicem dedi .Bi baktım cebinde özel ders saatleri dershanenin.gitmesi değil beni kandırma si sorundu.Yok daha dün aradılar öyle gittim gitmicektim dedi ve buna benzer olaylar oldu ce hep kendini haklı çıkardı .Ramazan geldi beni.hep arardı aramaz oldu Tüm gün yatıyorum dedi gayet iyi konuştu bi gün aradım şarjım yok sonra ararım dedi bende istemiyorsan aramam dedim hergün arayan kızı ben arar oldum .ne bi cevap verdi ne bişey kaç ay geçti konuşmadık .ne oldu çok merak ediyorum ama aramam asla .o okula gitmek istemiyorum yalnızım ve herkes size ne oldu diyecek ne yapıcam ben bilmiyorum .Ailem son sene okul değiştirme diyor bi akıl verin düşünmekten mahvoldum
Aynen öyle kafama çok takılıyor .Sürekli arayan seni özledim diyen insana bi anda ne oldubelki ailesi seninle arkadaşlık etmesini istemiyodur diyeceğimde bu gençlere pek engel olamaz, demekki içten içe seni kıskanıyormuş, boşver derim
zaten son senen kanka yapmak zorunda değilsin, işte şuanda da gördüğün gibi ilişkiler kafanı oldukça meşgul ediyor, modunu düşürüyor, gerek var mı bence hiç yok, derslerine odaklan, akışına bırak olayları derim, ve arkadaşın çark ederse yüz verme
sorun şu aynı okul aynı sınıftayiz.surekli gorucem onuda geçtim en son konuşmamız da gayet iyi konuşuyordu bi anda birseyler olduHayatıını başkasına endeksli yaşama.Önce senin ne istediğin,senin önceliklerin var.Hayatında arkadaşların olur.Zamanla tanıdıkça uyuşmazsın huyları sana uymaz uzaklaşırsın.Kimseye göbekten bağlanma.Kimse için başkalarıla kötü olma.Herkesin huyu,başkasıyla ilişkisi,tavrı farklıdır.Senin bir başkasıyla yıldızın barışık olur,en yakın arkadaşının ki barışık olmaz.Onun başka anlaştığı biriyle sen anlaşamayabalirsin.En yakın arkadaş olmak,aynı düşünceye,tavra sahip olmak demek değildir.Hem kızın sana çokta arkadaşlığı yok.Ne diye üzülüp dewrtleniyorsun.Biri sana birşey sorsa,o dersanesini değiştirdi şartları öyle gerektirdi der geçersin.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Tıp istiyor ama bi sınava girdiğimizde ben 8.keyken o 48. Ben ona hep yardım ederdim o beni rakip seçmiş anlaşılanBu son senede kendini derslerine ve sınava hazırlanmaya verip ondan çok daha güzel bir yeri kazandığında ona gerekli cevabı vermiş olursun..böyle tipler hırslı olabilir birde sen ah vah ederken senden iyi bir yeri kazanırsa görürsün.....
Ben kesinlikle peşinde değilim .normalde o sürekli arar sorardi sadece ne olduğunu merak ediyorumNe diye pesinde kosuyorsun ki hala. Arama.
Sen de derslerine bak. Son senenmis. Soran olursa da baska dersaneye basladi de, bu kadar mi zor. İlla insanlara her seyi anlatmak zorunda degilsin.
Dunyayi soyle insanlarin etrafinda dondurmeyin, bi taraflari tavan yapar
Aynen öyle eleştirdiği şeyleri kendisi yapıyor .benim sorunum okulda yalnızımHayatini baskasina gore yasamak zorunda degilsin , Baska yere gidiyorsa gitsin!
Aksine daha cok derslerine odaklan ve son senen zaten bitir ...
Ve oyle kisilerden uzak dur , sagi solu belli olmayan insanlar sinir ediyor beni.
Doğru söylüyorsun bu kadar değer verip bunu görünce haklısınişine gücüne bak belliki hırs yapmış ilerde güler geçirsin bunlara.sen kazanamazsan o kazanırsa hissedeceklerini düşün dersine odaklan
Çok çok doğru söylüyorsunSen şimdi burada onu dert ederken acaba neden arayip sormuyor derken son senenize gelmişsiniz oda bu arada harıl harıl ders çalışıyorsa hiç şaşırmayın onu bunu bırakın ve derslerinize yoğunlaşin abla tavsiyesi.
Sorun başka yere gitmesi değil .kendisi gelip aynı yere kaydolalim dedi sonra kendisi gitti .yalanlar söyledi olay buBen hiç anlayamayacağım bunu
Çok içten sevdiğim dostlarım oldu ama aynı okula aynı dersaneye gideyim diye zorlamadım hiç
18 yaşındasınız göbekten bağlı değilsiniz sonuçta
Peki çok teşekkür ederim yorumlarınız için iyiki varsınızBelki ailesine yalan yanlis bir seyler anlatmis olabilir.onlarda inanmis olabilirler.bazi insanlar yasanmamis olmamis olaylari olmus gibi anlatirlar.
Bosverrr..bizimde boyle arkadasliklarimiz olduu.bitti gittii.simdi adlarini bile hatirlamiyorum...devam etsen..caliskan kiz...