• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin çok çaresiz kaldım

Ben çok üzüldüm ya. Ne olur yardımcı olun. Karlınıza alın konuşun. Erkek kardeşiniz yahut eşiniz Ada'mla konuşsun gözünü korkutsun yazışmalar elimizde polise vereceğiz desinler. Yazık ya.
Bebek inşallah yoktur ama Allah esirgesin varsa öyle Bi durum, annesine münasip Bi dille anlatmanız lazım

Bence kızla konuşun, ailesine söylemeyin, başına birşey gelirse kızın vicdan azabı çekersiniz, döverler, öldürürler, veya korkuturlar kız da kaçar. Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta, normal deyip kapatılmaz ki bu mevzu. Kıza sorun bence sana bir mesaj geldi, sevdiğin biri mi var bir sıkıntın mı var, bana anlatabilirsin deyin. Bebek olayı inşallah gerçek değildir. Allah yardımcınız olsun, ama hemen herkese anlatmayın işin iç yüzünü öğrenin bence. Kızı anlamak daha önemli onun ayıplarını ortaya dökmeden önce, ne sorunu varsa anlatsın size.

Bi kaç kişiyle konuştum bide adamın evli olma ihtimali varki inşallah yoktur evli bi kadın olarak bu durumu kaldıramam yarın annesine anlatıcaz işten aldırıcaklar tlfnuda elinden alıcaklar dayımda yengemde çalışıyo bi süre halaları bakıcak sırayla

Ailenin dayaği şundan iyidir bundan iyidir diye bir şey olamaz Üstelik kız engelli.

Ailesinin kıza sinirlenme gibi bir hakkı yok kız safsa kizmayi falan haketmez. Belki aileden olgun birileriyle falan konusabilirsiniz

Kız engelli değil.. Saf akıllı demiş.
Evet , bir çözüm yoksa o kişiden kurtarmak için bunu göze almalı.

Elin erkeğinin şiddetinden , suistimalinden kötü olmaz.

Bi kaç kişiyle konuştum bide adamın evli olma ihtimali varki inşallah yoktur evli bi kadın olarak bu durumu kaldıramam yarın annesine anlatıcaz işten aldırıcaklar tlfnuda elinden alıcaklar dayımda yengemde çalışıyo bi süre halaları bakıcak sırayla

Bunlara kim karar verdi ?

Kızlar bugün sonuçlandı herşey destekleriniz için teşekkürler doğru yanlış bişeyler oldu

Kuzenimi işten aldılar ailesi şiddet uygulamadı
Şimdilik herşey yolunda gibi

Numarayı aldım ama eşimle paylaşamam
herşeyi görmüşsünüz her fikir veriliyor hepsine yapamam diyorsunuz
nekadar rahatsınız
nasıl korumaya çalışıyorsunuz anlamadım ben
siz arayın annesi gibi konuşun mesajları polise kadar sunacagınızın tehditini yapın diyecegim ama siz ona da yapamam dersiniz

ailesini bilgilendirin . en azından annesini. bilip de gizlediğinizi öğrenirlerse sizi de suçlarlar.

Kızlar olay pek önemli bişeyle sonuçlanmadı malesef biz jandarmaya gittik oaly üstünden çok zamann geçtiği için biley yapamadılar yine de isterseniz savcıyı çağıralım dediler
Yengem biraz mütevazi ve konu duyulmasın bilmem ne diye kapattırdı konuyu
Evden dışarı çıkartmıyolar
Tlf elinden alındı
Kızlar bazıları bana kızıyo beden bileyler yapmıyosun diye bi noktadan sonra inanın benimde yapabileceğim bişey yok
Kuzenimde olsa ailesi bişeylerin üstüne sünger çekebiliyosa benim elimden gelen bişey yok malesef

Back
X