• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin çok çaresiz kaldım

Kızlar azönce duşa girdi tlf aldım elime adam okadar denemiştik olmadı nasıl hamile olursun demiş
Bizimkide herkesin durumu farklı yazmış
Adam galiba evli ve çocuğu olmayan biri
Yutkunamıyorum resmen kuzenimin yüzüne bile bakamıyorum
bu işi biran önce çözmelisniz..

Bence sizden ziyade bir erkeğin arayıp adamı uyarması uzak durmasını söylemesi daha doğru olur.Yok mu güvenebileceğiniz birisi.Ben eşimde rica ederdim.Kız engelli sonuçta.Biliyordur eşiniz kötü düşünmez.

Kızlar azönce duşa girdi tlf aldım elime adam okadar denemiştik olmadı nasıl hamile olursun demiş
Evli olduğunu nasıl anladınız?
Ş.rfsz erkekliğini gösterdiği duruma bak..
Ne düşünüyorsunuz peki?

kız engelli değil de mental olarak yetersiz, biraz da saf galiba,
öylesi de çok, yoksa bu kadar öküz kendine nerden eş bulacaktı?
bu durumda kızın ailesine sakince durum anlatılmalı bence, çünkü kız bu gerilikle bebeğe de zarar verebilir (doğurup çöpe atma vs gibi)
ya da direk durumu polis nezaretinde açıklayın, kıza zeka testleri yapılır, ona göre adam hakkında da işlem başlatılır.

Bence once kuzeninizle konuşun duruma gore sonra ailesiyle konusursunuz. Teyzenizi karıştırırsanız duyuldu diye ters tepebilir.

Bence sizden ziyade bir erkeğin arayıp adamı uyarması uzak durmasını söylemesi daha doğru olur.Yok mu güvenebileceğiniz birisi.Ben eşimde rica ederdim.Kız engelli sonuçta.Biliyordur eşiniz kötü düşünmez.
Bu konuda eşime güvenemem biz aramızda senin akraban benim akrabam tartışması çok oluyor bu yüzden olmaz

Bence once kuzeninizle konuşun duruma gore sonra ailesiyle konusursunuz. Teyzenizi karıştırırsanız duyuldu diye ters tepebilir.
Aklıma kuzrnimle konuşmak geldi tabiki ama msjları silip beni yalancı durumuna düşürebilir yada korkup kaçabilir bilmiyorum kendine zarar verebilir
Kuzenim çok sinirli biri

kız engelli değil de mental olarak yetersiz, biraz da saf galiba,
öylesi de çok, yoksa bu kadar öküz kendine nerden eş bulacaktı?
bu durumda kızın ailesine sakince durum anlatılmalı bence, çünkü kız bu gerilikle bebeğe de zarar verebilir (doğurup çöpe atma vs gibi)
ya da direk durumu polis nezaretinde açıklayın, kıza zeka testleri yapılır, ona göre adam hakkında da işlem başlatılır.
Polisi işe karıştıramam bu sefer annem bu iş burayamı gelmeliydi biz öözerdik diye bana sert olabilir

Kizin gercekten hamile oldugundan emin olamazsiniz belki de karsisindaki kisiyi kandiriyor olabilir.
Annesiyle konusmaya calisin babaya suan icin anlatmayin herhalde anneside boyle durumda kizinin yaninda olur.

Bence en iyisi bu konuyu öncelikle kuzeninizle konuşmanız. Biraz saf diyorsunuz bence ailesi bunu çok iyi biliyordur. Babası duyarsa affetme diyorsunuz anlıyorum bunu, ama önce babasına duyurmadan kuzeninizle konuşun. Polis falan ile karıştırmak istemiyorsanız ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.
Eğer kuzenimle konuşamam diyorsan, sizi anlayabilen veya size yakın olan akrabanıza konuyu açabilirsiniz.
Zor bir durum biliyorum. Böyle konuları birine anlatmakta bir dert.
Ama bu olay büyür ve babasının kulağına giderse daha kötü şeyler olur diye düşünüyorum.
Bu mesajı siz gördünüz ve size de artık bir sorumluluk düşüyor. Kuzeninizi yalnız bırakmayım. Eminim oda derdini paylaşacak birini arıyordur. Benim de şu an başımfa böyle bir bela var. İlişki yaşadım ve eski çıktığım beni sürekli tehdit ediyor. Ben ise derdimi kimselere anlatamıyorum.
Yani dediğim gibi siz önce kuzeninize bir uygun dille sorun. Eminim ki o da size içini dökecektir. Sonra babasına duyurmadan annesiyle konuşabilirsiniz veya başka yakın arkaba ile.

Umarım herşey düzelir. Allah yardımcınız olsun.

Kuzenimi aradım gel bize kahve içelim diye işim var abla gelemem dedi ben geliyim dedim kabul etmedi anneme anlattım annemde tek başımıza çözemeyiz dedi teyzemlere gidiyoruz oda kuzenimi alıp gelicek nerdeyse tlf elinden alıp sorucaklar

saf maf değil bence

gerçekten evlilik dışı ilişkisinden hamile kalan ailesi sıkı olan bir kızın tepkileri değil bunlar

adamı elinde tutmaya çalışıyor

Bana hiç engelliymiş gibi gelmedi, ergenmiş gibi geldi. Etrafındakilere he diyip bildiğini okuyan cinsten. Birine kapak atıp evlenip çevresini değiştirmek ister bi hali var. Aksine sizi saf görmüş ortada bırakmış telefonunu.
Evde kocama yan gözle baktı mı diye düşündünüz mü? Ya da başka adamlarla onun ilişkisi olabilir mi? Acaba o mesaj sahibi kişi tanıdık mı çıkacak? Bakalım hayırlısı

Ailenin dayağı , o erkeğin hakaretinden , tehditlerinden iyidir.

Eğer sizi dinleyecek biriyse , kızla konuşun. Çare varsa beraber bulun, yoksa aileye anlatılmalı.
Ailenin dayaği şundan iyidir bundan iyidir diye bir şey olamaz Üstelik kız engelli.

Ailesinin kıza sinirlenme gibi bir hakkı yok kız safsa kizmayi falan haketmez. Belki aileden olgun birileriyle falan konusabilirsiniz

Kuzenimi aradım gel bize kahve içelim diye işim var abla gelemem dedi ben geliyim dedim kabul etmedi anneme anlattım annemde tek başımıza çözemeyiz dedi teyzemlere gidiyoruz oda kuzenimi alıp gelicek nerdeyse tlf elinden alıp sorucaklar
Siz neden mesajları silerse yalancı duruma düşerim diyorsunuz ki? Kendi telefonunuzdan fotoğrafını çekerdiniz. Birde belki hamile değildir Vs meseleleri var. Kadın doğuma gidilir, hamile olmasa da ilişkinin olup olmadığı belli olur. Kız engelli ise ilişki yaşadığı şahıs kızın ailesinin duyduğunu öğrenmeden polis tarafından bulunmalı

Back
X