• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin çok çaresiz kaldım

O zaman siz arayın. Mesajları okuduğunuzu kızdan uzak durmasını söyleyin kim olduğunuzu açıklamanıza da gerek yok. Korkutun biraz gözünü. İletişimin devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacagım de.
Numaraya WhatsApptan baktım yarın arasam hesap sorsam
Kuzenim hakkında yapmasaydı etmeseydi derse

Hem kiz engelli herkes kolaylikla kandirabilir diyorsunuz hemde ben ailesine soyleyemem onu mahfederler diyorsunuz ailesi bilmiyormu kizlarinin durumunu?Nasil bir aile kizina sahip cikmaz onu korumaz?Ve siz nasil sessiz kalirsiniz?Ben olsam o sahsi bulur dunyayi ona dar ederdim..ne malum kizi zorlamadigi yada psikolojik baski yapmadigi?

Numaraya WhatsApptan baktım yarın arasam hesap sorsam
Kuzenim hakkında yapmasaydı etmeseydi derse
Sıkıntılı bir durumu söz konusu kuzeninizin o da farkındadır.Resmen faydalanmaya çalışıyosunuz dersin. Şimdiye kadar olan olmuş şimdiden sonra seni mesul tutar şikayetimi yaparım, gözüm zaten kuzenimib üzerinde olacak dersiniz.

Hem kiz engelli herkes kolaylikla kandirabilir diyorsunuz hemde ben ailesine soyleyemem onu mahfederler diyorsunuz ailesi bilmiyormu kizlarinin durumunu?Nasil bir aile kizina sahip cikmaz onu korumaz?Ve siz nasil sessiz kalirsiniz?Ben olsam o sahsi bulur dunyayi ona dar ederdim..ne malum kizi zorlamadigi yada psikolojik baski yapmadigi?
Kuzlarının durumunu tabiki biliyorlar
Ama böyle bişey daha önce başımıza hiç gelmedi. Oturdukları apartman aile apartmanı
Eğer konu bi anda büyürse anında yayılır işler çok karışır

Kuzlarının durumunu tabiki biliyorlar
Ama böyle bişey daha önce başımıza hiç gelmedi. Oturdukları apartman aile apartmanı
Eğer konu bi anda büyürse anında yayılır işler çok karışır
Boyle seyler hergun olan seyler degildir zaten:)
Aile apartmani olsa ne olur ki?kizin yasi kac?
Birde zihinsel engelli anladigim kadariyla..??

Madem birde engeli var mutlaka belirli yerlere bildirmelisiniz zira suca ortak olmus olabilirsiniz zihinsel peoblem anlama bozuklugu her turlu engelde bu is tecavuzdur ayni zamanda kendiside hamile kalabilir surekli basinda duramazsiniz ...

Madem birde engeli var mutlaka belirli yerlere bildirmelisiniz zira suca ortak olmus olabilirsiniz zihinsel peoblem anlama bozuklugu her turlu engelde bu is tecavuzdur ayni zamanda kendiside hamile kalabilir surekli basinda duramazsiniz ... tabii her havale geciren buyuk soeunlar yasamaz farklida okabilir aksama vs gibi birkac ornegini gormustum

Madem birde engeli var mutlaka belirli yerlere bildirmelisiniz zira suca ortak olmus olabilirsiniz zihinsel peoblem anlama bozuklugu her turlu engelde bu is tecavuzdur ayni zamanda kendiside hamile kalabilir surekli basinda duramazsiniz ...
Ewet işte üniversite hayatı zaten kuzenimi kandırdıkları için bitti şuan bi mağazada çalışıyor ne yapmam gerek bilemiyorum

Kiz nasil hem engelli oluyor, hem görünürde birsey olmuyor? Demek ki kiz engelli degil yoksa doktor teshisini koyardi.
Kim bilir kiz sandiginiz kadar saf bile degildir.

Kiz bu arada kac yasinda? Bence en fazla yapabildigin sey ise kiz ile kendin konusmak. Dert arkadasi gibi. Yani sakin ögüt felan vermeye calisma. Ve sakin annesine felan anlatma. Kizin basi daha cok belaya girer o sekilde.

Kizin sadece fiziksel engeli varmis. Eh niye burda insanlari yalnis yöneltiyorsun? O hamilelik mesajlari aklinca bir erkegi elinde tutmak icinde yapabilir. Yani yalan bir olay olabilir.

Kiz 22 yasinda, kendi kararlarini kendi verebilir. Sakin ailesi ile konusma yoksa kizin hayatini mahv edersin. Eger o kadar birsey yapmak istiyorsan dedigim gibi dert arkadasi gibi onun ile konusmak olur.

aileye üstü kapalı bir şekilde uyarma mahiyetinde anlatın.. hamileliği birlikteliği katmadan sadeece rahatsız ediyor kızı kandırmaya çalışıyor gibi.bu arada kızla konuşun korkutmadan başına neler gelebilecegi durumunu falan.
bu kız sağlıklı olsa bebeği müjdelemezdi bence,üzülürdü bu duruma. inşallah hamile deildir.

Kizin sadece fiziksel engeli varmis. Eh niye burda insanlari yalnis yöneltiyorsun? O hamilelik mesajlari aklinca bir erkegi elinde tutmak icinde yapabilir. Yani yalan bir olay olabilir.

Kiz 22 yasinda, kendi kararlarini kendi verebilir. Sakin ailesi ile konusma yoksa kizin hayatini mahv edersin. Eger o kadar birsey yapmak istiyorsan dedigim gibi dert arkadasi gibi onun ile konusmak olur.
Sadece fiziksel değil zihinsel engelide var çok az da olsa yani bişeyi ısrar etsen sonunda kabul eder saf yani

aileye üstü kapalı bir şekilde uyarma mahiyetinde anlatın.. hamileliği birlikteliği katmadan sadeece rahatsız ediyor kızı kandırmaya çalışıyor gibi.bu arada kızla konuşun korkutmadan başına neler gelebilecegi durumunu falan.
bu kız sağlıklı olsa bebeği müjdelemezdi bence,üzülürdü bu duruma. inşallah hamile deildir.
İnşallah hamile değildir eğer cesaretimi toplayabilirsem bugün anlatıcam

Onunla konuşsamda bişey farketmez tmm abla der geçer

Bencede paylaşılması lazım. Yrn öbürgün bebek olursa daha kötü ayrıca görüştüğü kişi tanıdık biriside olabilir.

Kızlar azönce duşa girdi tlf aldım elime adam okadar denemiştik olmadı nasıl hamile olursun demiş
Bizimkide herkesin durumu farklı yazmış
Adam galiba evli ve çocuğu olmayan biri
Yutkunamıyorum resmen kuzenimin yüzüne bile bakamıyorum

İyi geceler hanımlar
İnanın kafayı yemek üzereyim. Ben evli bi çocuk annesiyim konu benim dayımın kızıyla ilgili. Bu akşam dayımlarda kaldım kızıma tlfdan çizgi film açmıştık dayımın kızının tlfnundan. Sonra bi msj bildirimi geldi geliceksin diye. Belki yapmamam gerekti ama ben açtım ve msjları okudum.
Hala ellerim titriyo bi adamla msjlaşmış ve birlikte olmuşlar bilmem ne adam bunu aşağılıyo karşılıklı hakaretler
Sonra başka bi msj birine bebek müjdesi vermiş bişeyler olmuş
Aklım durdu bi anda
Kuzenim engelli bi kız kücükken havale geçirdi gözle görünür bi engeli yok ama var yani
Çok saf herkes kandırabilir
Okadr üzüldümki ne yapsam bilemedim
Bi çare gösterin
Dayınızın kızını karşınıza alıp konuşmanız gerekli, gelen mesajını yanlışlıkla okuduğunu söyle. Benle her sorununu paylaşabilirsin şeklinde yakınlık göster. Belkide zor durumdadır, kimseyle paylaşamıyordur. Sonrada ona yol göster. Bana göre en uygunu bu gibi, eğer işin içinden çıkamazsanızda ailesiyle paylaşması gerektiğini söyleyip ikna edersiniz.

Back
X