• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin çok çaresiz kaldım

Biderdimvar16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
29
0
1
30
İyi geceler hanımlar
İnanın kafayı yemek üzereyim. Ben evli bi çocuk annesiyim konu benim dayımın kızıyla ilgili. Bu akşam dayımlarda kaldım kızıma tlfdan çizgi film açmıştık dayımın kızının tlfnundan. Sonra bi msj bildirimi geldi geliceksin diye. Belki yapmamam gerekti ama ben açtım ve msjları okudum.
Hala ellerim titriyo bi adamla msjlaşmış ve birlikte olmuşlar bilmem ne adam bunu aşağılıyo karşılıklı hakaretler
Sonra başka bi msj birine bebek müjdesi vermiş bişeyler olmuş
Aklım durdu bi anda
Kuzenim engelli bi kız kücükken havale geçirdi gözle görünür bi engeli yok ama var yani
Çok saf herkes kandırabilir
Okadr üzüldümki ne yapsam bilemedim
Bi çare gösterin

Hemen ailesiyle paylas, yada ogrenmelerinj sağla.. ama o kriz kızgınlık anında orada ol ve onu koru.. başına bisey gelirse paylaşmadigin için daha çok üzülürsün...

İyi geceler hanımlar
İnanın kafayı yemek üzereyim. Ben evli bi çocuk annesiyim konu benim dayımın kızıyla ilgili. Bu akşam dayımlarda kaldım kızıma tlfdan çizgi film açmıştık dayımın kızının tlfnundan. Sonra bi msj bildirimi geldi geliceksin diye. Belki yapmamam gerekti ama ben açtım ve msjları okudum.
Hala ellerim titriyo bi adamla msjlaşmış ve birlikte olmuşlar bilmem ne adam bunu aşağılıyo karşılıklı hakaretler
Sonra başka bi msj birine bebek müjdesi vermiş bişeyler olmuş
Aklım durdu bi anda
Kuzenim engelli bi kız kücükken havale geçirdi gözle görünür bi engeli yok ama var yani
Çok saf herkes kandırabilir
Okadr üzüldümki ne yapsam bilemedim
Bi çare gösterin

Normalde "kaç yaşında insan, karışamazsınız" derdim ama engelli diyorsunuz. Bu durumda kanuni olarak vasisi kimse ona haber vermelisiniz. Aynı şekilde, eğer fiziksel şiddete maruz kalırsa da bir vatandaş olarak göreviniz şiddet uygulayanları polise şikayet etmek.

Ben olsam ailesine "size bir şey anlatacağım ve bunun sonucunda fiziksel şiddet vs gibi bir davranışta bulunursanız sizi polise şikayet edeceğim" derdim. Sonra da anlatırdım. Evet biraz stresli bir durum olacak ama kuzeninizi korumalısınız.

Bunu yapamam diyorsanız, kuzeninizi kendi evinize götürün. Ailesine öyle anlatın. Ailesi sakinleşinceye kadar 1 hafta, 10 gün kuzeniniz sizde kalsın, ailesine göstermeyin.
kuzeninizi kendi evinize götürün. Ailesine öyle anlatın. Ailesi sakinleşinceye kadar 1 hafta, 10 gün kuzeniniz sizde kalsın, ailesine göstermeyin.

Son düzenleme:
Normalde "kaç yaşında insan, karışamazsınız" derdim ama engelli diyorsunuz. Bu durumda kanuni olarak vasisi kimse ona haber vermelisiniz. Aynı şekilde, eğer fiziksel şiddete maruz kalırsa da bir vatandaş olarak göreviniz şiddet uygulayanları polise şikayet etmek.

Ben olsam ailesine "size bir şey anlatacağım ve bunun sonucunda fiziksel şiddet vs gibi bir davranışta bulunursanız sizi polise şikayet edeceğim" derdim. Sonra da anlatırdım. Evet biraz stresli bir durum olacak ama kuzeninizi korumalısınız.
Ben istanbulda yaşıyorum onlarsa bursada misafirim bulda perşembe dönüyorum ben gidince olay dışı kalırım koruyamam

Malesef bi kuzenim var konyada ama oda kuzenimi suçlar
O zaman siz arayın. Mesajları okuduğunuzu kızdan uzak durmasını söyleyin kim olduğunuzu açıklamanıza da gerek yok. Korkutun biraz gözünü. İletişimin devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacagım de.

Ben istanbulda yaşıyorum onlarsa bursada misafirim bulda perşembe dönüyorum ben gidince olay dışı kalırım koruyamam

Mesajımı editlemiştim. Kuzeninizi kendi evinize götürün. Ailesine öyle anlatın. Ailesi sakinleşinceye kadar 1 hafta, 10 gün kuzeniniz sizde kalsın, ailesine göstermeyin. Sonra beraber dönersiniz.

Ne demek anlatamam ya? Yarin bir gun kizin bir bebegi olursa, ya da gidip geri donemezse daha mi iyi olacak durum?

Siz soyleyemiyorsaniz bir buyuge anlatin once, anneniz, teyzeniz gibi...onlar kizi misafir edip, oyle ailesi ile konussun.

Ne demek anlatam ya? Yarin bir gun kizin bir bebegi olursa, ya da gidip geri donemezse daha mi iyi olacak durum?

Siz soyleyemiyorsaniz bir buyuge anlatin once, anneniz, teyzeniz gibi...onlar kizi misafir edip, oyle ailesi ile konussun.
Tabiki olmaz ama biri kalpten gider diye korkuyorum kuzenim kapalı tesettürlü bi kız

Back
X