Valla canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne yalan söyliyim bu durumuna çok üzüldüm. Gözümde canlandırıyorumda aşırı derecede zayıfsın. Bende zayıfım ama bu kadar değilim.
çok üzüldm cnm ben sana göre daha iyiyim sanırım. 1.58 boy 38-39 kiloyum yaklaşık. daha önceden 48 kilo flndım 1 1bucuk yıl içinde verdm hepsini(öss ye hazrlanıyodum ve fazla stresliydm) sonrasında alıcaamı düşündm ama sabitlendi kilom 1 gram alamıyorum. diyetsyene falan da gttim tahlil yapıldı b12 vitamini eskliği varmış zaten etle de fazla aram yoktr. iğne verdi iştahını açar die faydası olmadı. çok fazla şey denedim ama alamıyorum bende artık bıraktmsana şunu sormak istiyorum bu durum senin sağlığını falan etkiliyo mu? eğer bi sorunun yoksa uğraşma bence uğraştkça daha kötü oluyo tarafımdan denendi onaylandı
Bende 1 sene öncesi 42 kiloydum,ozaman etkilemiyordu ama şuan etkilemeye başladım. Çok önceden
49 kiloydum bende. Peki senin yeme içmekle aran nasıl. Bir öğünde iki tabak yiyebilir misin mesela ?
bu arada kaç yaşındasın?
Bilgilendirdiğin için çok teşekkğr ederim. Senden oldukça büyüğüm :) Ama bu arkadaşlığımıza engel olmamalı değil mi ? :) vallahi seni çok sevdim,daha detaylı konuşuruz beni ekler misin nazdemir1985@hotmail.com yada sen mail adresini söyle ben ekliyeyim. Biraz olsun içimi rahatllattın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?