Lütfen Benimle Aynı Sorunu Yaşayanlar Yazsın.

burcu1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
14
0
36
İstanbul
Arkadaşlar selam,yeni katılıyorum aranıza. 162 boyunda 36 kilodayım,bir takım tahliller yapıldı ama ele avuca alınacak bir sorun çıkması. Sadece sol kasağımın bir karış üstünde devamlı ağrı var. Eskiden 46 kiloydum 4 sene içersinde 10 kilo verdim. Son bir senedir 5 kilo verdim. Benim kadar zayıf olan var mı ? yada çevresin. Çok tedirginim şuan lütfen bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.

Teşekkürler.

Valla canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne yalan söyliyim bu durumuna çok üzüldüm. Gözümde canlandırıyorumda aşırı derecede zayıfsın. Bende zayıfım ama bu kadar değilim.

çok üzüldm cnm ben sana göre daha iyiyim sanırım. 1.58 boy 38-39 kiloyum yaklaşık. daha önceden 48 kilo flndım 1 1bucuk yıl içinde verdm hepsini(öss ye hazrlanıyodum ve fazla stresliydm) sonrasında alıcaamı düşündm ama sabitlendi kilom 1 gram alamıyorum. diyetsyene falan da gttim tahlil yapıldı b12 vitamini eskliği varmış zaten etle de fazla aram yoktr. iğne verdi iştahını açar die faydası olmadı. çok fazla şey denedim ama alamıyorum bende artık bıraktm sana şunu sormak istiyorum bu durum senin sağlığını falan etkiliyo mu? eğer bi sorunun yoksa uğraşma bence uğraştkça daha kötü oluyo tarafımdan denendi onaylandı

Arkadaşlar benim kilo ile çok sorunum var bu yaşıma kadar içmediğim şurup hap ilaç kalmadı en sonunda doktorum ENSURE önerdi eczacıda kesin gelir demedi başka nerede bulabilirim nolur yardım edin bnm bu yaza kadar en az 9-10 kg almam lazım internete hanqi siteden alabilirim?? sahibinden.com da yok :2::2::95:

Bende 1 sene öncesi 42 kiloydum,ozaman etkilemiyordu ama şuan etkilemeye başladım. Çok önceden
49 kiloydum bende. Peki senin yeme içmekle aran nasıl. Bir öğünde iki tabak yiyebilir misin mesela ?

Eğer doktora gittiysen ve de saglık problemın, kilo almamak için bir engel vs cıkmadıysa kendini sorgulaman gerekir. Dürüstçe yalansız kendine şu soruyu sor kilo almak için elimden geleni yapıyor muyum? yemk ayırt etmeden yiyor muyum? vitamın ılacları uyku ılaclar vs bunların hepsi palavra denedim çoook denedim bende 160 boya 40 kiloyum çoook zayıfım. doktora gittim kaçkere. Eskiden hep dıyordum ben normal yiyorum ama kilo alamıyorum diye... yalann kendımı kandırıyormusum. Yemıyoruz kızlar kabul edelım yemıyoruz. Kilo almanın tek yolu yemek yemektir bunu hepimiz bılıyoruz..

Bende 1 sene öncesi 42 kiloydum,ozaman etkilemiyordu ama şuan etkilemeye başladım. Çok önceden
49 kiloydum bende. Peki senin yeme içmekle aran nasıl. Bir öğünde iki tabak yiyebilir misin mesela ?

yok ya eskiden özellikle lise dönemimde çok iştahlıydım öss son haftalarda bikaç hafta falan garip bişiler oldu. karnım falan ağrıyodu 1-2 gün boyunca hiç bişii gerçekten nerdeyse hiç bişi yemediğimi hatrlıyorum. canım istemiyodum midem allak bullak oluyodu hep ağlayasım geliyodu falan uyumak istiyodum hep. tamamen stresle verdm yanii. o zamanlardan sonra iştahım yavaş yavaş azaldı işte. tabikide o günlerdeki gibi diil şimdi normal yiyorum artık ama iki tabak falan yiyemiyorum. ne alıyorum ne veriyorum işte. böle çok sevdiğim yemeki falan olursa çok yiyorum.midemin kapasitesi küçüldü bence ben diyetisyene gittiğimde kafana fazla takarsan daha çok verirsin stres yapma diyodu. belli bi yerden sonra kilo almak vermeye göre çoook daha uzun ve yorucu oluyo.ve yavaş bi süreç. sabır istiyo yani. mucize bi şekilde şu kadar ayda bilmem kaç kilo almak hem zor hemde sağlıksız.
bi ara 36 lara 37 lere düştüğümden beri uygulamaya çalıştğm şeyler var ve işe yarıyo.
mesela saat 10 da kahvaltı yapıcaksam 9 da kalkıp 1 su bardağı tam yağlı süt içiyorum. hem insanın midesine iyi geliyo.
ve sana tavsiyem biraz kas yapıcı sporlar yapman bana diyetisyen sölemişti senin benim kilolarımız çok düşük olduğu için yağ eksiğimiz olduğu gibi kas eksiğimiz de oluyo. hem daha sağlıklı olursun hem vücudun şekillenir. hemde kahvaltıdan önce yorulduğun için çok acıkıyosun ve kahvaltıyi güzel yapıyosun:) ama yürüyüşten bahsetmiyorum. yürüyüşü zayıflamak isteyenlere tavsiye ediyolar. pilates önermişti bana diyetisyen yada bi spor salonuna yazılmamı söylemişti.
ve kahvaltı çok önemli. her kahvaltı da mutlaka 1 yumurta ye. zeytin peynir zaten yersin. ve bal reçel pekmez gbi bişi mutlaka olsun.ve her kahvaltı da 3 tanede ceviz ye.
öğünlerini yiyebildiğin kadar yemeye çalış.
ara öğünler de çok önemli canın bişi istediği anda kalkıp onu yemelisin ama abur cuburu yemek vaktin yaklaşırken yeme iştahını kapatr.
akşam yemeğinden 2 saat sonra falan bi porsiyon tatlı ye.mesela tatlın sütlü bi tatlıysa üzerini ceviz fındık pekmez vs. besin değeri yüksek bişilerle süsle.
en önemlisi de uyku sanırım. kilo almak isteyen bi insanın uyku düzeni çok etkiliyo.mutlaka en az 8 saat uyumalısın.ve aynı saatlerde yatıp aynı saatlerde kalkmaya çalış.
şimdilik sana söyleyebileceklerim bunlar. ben bunları uyguladığım dönemde 2 kilo falan almıştm. umarım yardımcı olabilmişimdir

bu arada kaç yaşındasın?

Bilgilendirdiğin için çok teşekkğr ederim. Senden oldukça büyüğüm :) Ama bu arkadaşlığımıza engel olmamalı değil mi ? :) vallahi seni çok sevdim,daha detaylı konuşuruz beni ekler misin nazdemir1985@hotmail.com yada sen mail adresini söyle ben ekliyeyim. Biraz olsun içimi rahatllattın.

Kilo almak için yemek dışında her şey palavra. İştah açıcı şuruplarla falan anca kilonuzu korursunuz. Ben de 1.57 45 kiloyum. ) Yazın diyetisyene gittim, dediklerini uyguladım, ayda 3 kilo aldım, çok güzeldi. Sonra bıraknca gene verdim(evlilik hazırlığı). Neler yapmıştım:
1. Kararlı olun, hayatınızı yemeğe göre düzenleyin.
2.Asla öğün atlatmayın, saati saatine yiyin, günde en az 2 kere ara öğün yapın
3.Ara öğünlerde, mevsim meyvası, kuru yemiş, çikolata, dondurma gibi şeyler yiyin.
4. Sevdiğiniz şeyleri evde mutlaka bulundurun, misal buzdolabını her açtığınızda asla hayır diyemeceğiniz şeyler olsun.
5. Her gün mutlaka et tüketmelisiniz, kırmızı et yiyemiyorsanız, bu balık veya tavuk olabilir.
6.Suyu en sona bırakın, arada içip midenizi şişirmeyin(sanırım en zoru buydu)
7.Kaloriyi arttırmak için meyvasuyu, limonata, dondurma gibi hafif şeyleri tercih edin, kızartma gibi ağır yiyecekler mideyi geç terkeder, ve sağlıksız kilo aldırırlar.
8. Çantanızda muhakkak şekerleme gibi ufak da olsa midenizi harekete geçirecek bir şeyler taşıyın
9. Haftada bir kilo çok iyidir, sabırsız olmayın, mutlu olun, yerken zevkle yiyin, keyfini çıkarın.
Vee son olarak yalnız yemeyin, mümkünse iştahlı kimseleri sofranızı buyur edin.
Uyguladıklarım bunlar deneyin göreceksniz, kesinlikle işe yarıyor, ben de evlendikten sonra tekrar başlayacağım

arkadaşlar merhabalar bende kilo almak istiyorum şöyle bir 6-7 kilo alsam hiç fenan olmaz dünden beri kafaya koydum mutlaka bişeyler yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…