Kilo almak için yemek dışında her şey palavra. İştah açıcı şuruplarla falan anca kilonuzu korursunuz. Ben de 1.57 45 kiloyum. ) Yazın diyetisyene gittim, dediklerini uyguladım, ayda 3 kilo aldım, çok güzeldi. Sonra bıraknca gene verdim(evlilik hazırlığı). Neler yapmıştım:
1. Kararlı olun, hayatınızı yemeğe göre düzenleyin.
2.Asla öğün atlatmayın, saati saatine yiyin, günde en az 2 kere ara öğün yapın
3.Ara öğünlerde, mevsim meyvası, kuru yemiş, çikolata, dondurma gibi şeyler yiyin.
4. Sevdiğiniz şeyleri evde mutlaka bulundurun, misal buzdolabını her açtığınızda asla hayır diyemeceğiniz şeyler olsun.
5. Her gün mutlaka et tüketmelisiniz, kırmızı et yiyemiyorsanız, bu balık veya tavuk olabilir.
6.Suyu en sona bırakın, arada içip midenizi şişirmeyin(sanırım en zoru buydu)
7.Kaloriyi arttırmak için meyvasuyu, limonata, dondurma gibi hafif şeyleri tercih edin, kızartma gibi ağır yiyecekler mideyi geç terkeder, ve sağlıksız kilo aldırırlar.
8. Çantanızda muhakkak şekerleme gibi ufak da olsa midenizi harekete geçirecek bir şeyler taşıyın
9. Haftada bir kilo çok iyidir, sabırsız olmayın, mutlu olun, yerken zevkle yiyin, keyfini çıkarın.
Vee son olarak yalnız yemeyin, mümkünse iştahlı kimseleri sofranızı buyur edin.
Uyguladıklarım bunlar deneyin göreceksniz, kesinlikle işe yarıyor, ben de evlendikten sonra tekrar başlayacağım