Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy canım benim yaaa ne kadar iyisin seni çoook seviyorum ben...
inşallah canım ikimizinde nur topu gibi evlatları olcek inanıyorum ben .....Allah senden razı olsun guselcim...inan bende senin için ve bana dua eden herkes için dua ediyorum....a.s.
canım ben şu an tedavide değilim öyle belirli bi doktorumda yok askeriyeye gidiyorum ben tavsiye edebileceğin iyi bi dr. varsa yazarsan sevinirim canım.sağlıcakla kal...
canım benim yaa Allah senden razı olsun sağol ablacım yüce rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin üzüldüm yaa şimdi 14 sene az değilki ben 5 aydır bekliyorum Allah sabrınıda versin inşallah amiiin....:teselli:slm arkadasim cok guzel bir video yapmissin insallah onlardan biri sanada nasip olur.okudum allah kabul etsin 14 senedirde ben bekliyorum.her ay ama artik umutum yok esimde sperm yok.4 kez de tüp bebek yapdirdik, rabbim yardimcimiz olsun.bir dua ögrendim,allahim dunyada beni yaniz birakma.ahirete gittigim zaman arkamdan bir fatiha okuyacak salih bir evlat bana da ve butun isdeyenlerede nasip et.amin