lütfen benim için okur musun?...

allah en kısa zamanda nasip etsin canım. şimdi gördüm ya ben bunu dualarım hep seninle en kısa zamanda olur inşallahhhhhhhhhhh

canım benim okudum bile.arkasındanda bolca dua ettim allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.dualrımızı geri çevirmesinn..amin..

bende okudum canım allah sana kısa zamnda bebek nasip etsin hayırlısıyla

okudum canım dilerim tez zamanda allah sana da nasip eder sağlıklı bir bebiş, inanmak başarmanın yarısıdır, allahtan dilemek de en güzeli, doğru yoldasın bence vazgeçmek yok, isyan hiç yok, allah kimsenin kucağını boş komasın, herkesin gönlüne göre versin

çok teşekkür ederim arkadaşlarım hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun....

canim bende okudum rabbimdualrimizi kabul etsin bizlere tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

okudum canim insallah hayirli haberleri verirsin bize birkac gun sonra :))

bende okudum canım.rabbim dileğini ve dualarımızı kabul eder inşallah.

Okudum Canim Rabbim Evlat Isteyen Herkese Tez Zamanda Versin Rabbim Ona Açilan Elleri Boş çevirmesin Inşallah Umarim Iyi Haberlerini Aliriza.s.:1hug:

canim iltugun yazdigi duayi senin icin okudum canim bende cok ugratim hamis kalmak icin doktorlar hastaneler hp gittik esimle ve namaz kilip her aksam dua ettim allahima suan 9 haftalik hamisim allahim insallah o guzel duyguyu yasarsin

okudum canim allahim kabul etsin :1hug: rabbim kimsenin kollarini bos birakmasin
benimkininde :1rolleyes: ..hadi hayirli haberlerini bekliyos bakim..

okudum tatlım
allah sana ve senin gibi bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende okudum canım.allah nurtopu gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin sana.

X