lütfen benim için okur musun?...

ben de okudum canım inşallah güzel haberi bekliyoruz

Sonra da benim için okur muyuz kızlar kaç kişinin okuması lazım ?

Allah herşeyi gönlüne göre versin insallah. hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. bende denizliliyim. su anda gurbetteyim bingölde. hangi doktora gidiyorsun ben üniversiteye gitmistim ama buraya gelmem gerektiği için tedavime burda devam ediyorum. sağlıcakla kal
:1hug:

canım ben şu an tedavide değilim öyle belirli bi doktorumda yok askeriyeye gidiyorum ben tavsiye edebileceğin iyi bi dr. varsa yazarsan sevinirim canım.sağlıcakla kal...

tiwiti bende okudum arkadaşım zaten bikaç saat önce de yasin okudum kendim bu siteden isteyen arkadaşlarım ve tüm isteyenler için bebek dilemiştim.Kabul olur inşallah bu kadar kişinin isteği hayırlısıyla.
4444 kere okunan duanın başında 11 kere estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh deyip dileğini söyleyip 4444 kere okumaya başlıyorsun.
Ben onu değilde şunu okumuştum bi kaç dileğim için ve dileklerim oldu çok şükür bebek için okumadım bu ay olmazsa okuyacağım.Benim okuduğum dua:
Esselatü vesselamu aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi kallet hileti edrikni.
Bunun başındada 11 kez yazdığım dua okunuyor ve ardından bu dua 4444 kere okunuyor.
Ben bunu okuyarak dilediğim herşeye kavuştum.İnşallah tez zamanda bizimde hayallerimiz gerçek olur.

tiwiti bende okudum arkadaşım zaten bikaç saat önce de yasin okudum kendim bu siteden isteyen arkadaşlarım ve tüm isteyenler için bebek dilemiştim.Kabul olur inşallah bu kadar kişinin isteği hayırlısıyla.
4444 kere okunan duanın başında 11 kere estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh deyip dileğini söyleyip 4444 kere okumaya başlıyorsun.
Ben onu değilde şunu okumuştum bi kaç dileğim için ve dileklerim oldu çok şükür bebek için okumadım bu ay olmazsa okuyacağım.Benim okuduğum dua:
Esselatü vesselamu aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi kallet hileti edrikni.
Bunun başındada 11 kez yazdığım dua okunuyor ve ardından bu dua 4444 kere okunuyor.
Ben bunu okuyarak dilediğim herşeye kavuştum.İnşallah tez zamanda bizimde hayallerimiz gerçek olur.
sağolasın arkadaşım çok çok ama çoook teşekkür ederim sağol canım
rabbim herkese gönlündekini istediğini versin inşallah ..amiin.

canim insaallah kabul olur,ben de okudum,Allah en kisa zamanda hayirli haberlerle yüzünü güldürsün insaallah.

inşallah sende güzel haberler verirsin berilcim...
sanada teşekkür ederim guselcim sağolasın canım benim....

cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn

okudum canım allah en kısa zamanda anne olmak nasip etsin inşallah sana

bende okudum canım allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş.sana ve bütün isteyenlere inş.

merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...

yavrum inş tez zamanda allahım dualrımızı kabul eder.

allahım hepimize inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip eder yarabbim bende okudum canım inşallah kabul olur

sağolun arkadaşlarım Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür inşallah...amiiiin....

merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...

okudum cnm allah kabul etsin herkesin duasını senin için dualarımız seninle en kısa zamanda tontoş bi kızın olsun inşallah:emir_bebek:Şeniz

tiwiti nerelerdesın kızzz okudunmu yazdıgımı dun gece sana bı kac dua okudum

41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn

cnm 5 ıncı sayfaya yazdım bak.....................................................

okudum canım inş sende en kısa zamanda hamiş olursun rabbim dualarını kabul etsin

41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
ayyyy canım benim yaaa ne kadar iyisin seni çoook seviyorum ben...
inşallah canım ikimizinde nur topu gibi evlatları olcek inanıyorum ben .....Allah senden razı olsun guselcim...inan bende senin için ve bana dua eden herkes için dua ediyorum....a.s.

X