Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen benim için okur musun?...
- Konu Sahibi tiviti
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah herşeyi gönlüne göre versin insallah. hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. bende denizliliyim. su anda gurbetteyim bingölde. hangi doktora gidiyorsun ben üniversiteye gitmistim ama buraya gelmem gerektiği için tedavime burda devam ediyorum. sağlıcakla kal
:1hug:
:1hug:
tiwiti bende okudum arkadaşım zaten bikaç saat önce de yasin okudum kendim bu siteden isteyen arkadaşlarım ve tüm isteyenler için bebek dilemiştim.Kabul olur inşallah bu kadar kişinin isteği hayırlısıyla.
4444 kere okunan duanın başında 11 kere estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh deyip dileğini söyleyip 4444 kere okumaya başlıyorsun.
Ben onu değilde şunu okumuştum bi kaç dileğim için ve dileklerim oldu çok şükür bebek için okumadım bu ay olmazsa okuyacağım.Benim okuduğum dua:
Esselatü vesselamu aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi kallet hileti edrikni.
Bunun başındada 11 kez yazdığım dua okunuyor ve ardından bu dua 4444 kere okunuyor.
Ben bunu okuyarak dilediğim herşeye kavuştum.İnşallah tez zamanda bizimde hayallerimiz gerçek olur.
4444 kere okunan duanın başında 11 kere estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh deyip dileğini söyleyip 4444 kere okumaya başlıyorsun.
Ben onu değilde şunu okumuştum bi kaç dileğim için ve dileklerim oldu çok şükür bebek için okumadım bu ay olmazsa okuyacağım.Benim okuduğum dua:
Esselatü vesselamu aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi kallet hileti edrikni.
Bunun başındada 11 kez yazdığım dua okunuyor ve ardından bu dua 4444 kere okunuyor.
Ben bunu okuyarak dilediğim herşeye kavuştum.İnşallah tez zamanda bizimde hayallerimiz gerçek olur.
sağolasın arkadaşım çok çok ama çoook teşekkür ederim sağol canımtiwiti bende okudum arkadaşım zaten bikaç saat önce de yasin okudum kendim bu siteden isteyen arkadaşlarım ve tüm isteyenler için bebek dilemiştim.Kabul olur inşallah bu kadar kişinin isteği hayırlısıyla.
rabbim herkese gönlündekini istediğini versin inşallah ..amiin.
- 20 Şubat 2007
- 2.699
- 291
- 688
- 38
inşallah sende güzel haberler verirsin berilcim...
sanada teşekkür ederim guselcim sağolasın canım benim....
cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn
merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...
yavrum inş tez zamanda allahım dualrımızı kabul eder.
merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...
okudum cnm allah kabul etsin herkesin duasını senin için dualarımız seninle en kısa zamanda tontoş bi kızın olsun inşallahŞeniz
teşekkür ederim guselcim çok sağol canım benim ama nereye ne yazdın okuyamadım ben göremedim ki...tiwiti nerelerdesın kızzz okudunmu yazdıgımı dun gece sana bı kac dua okudum
- 20 Şubat 2007
- 2.699
- 291
- 688
- 38
cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn
cnm 5 ıncı sayfaya yazdım bak.....................................................
ayyyy canım benim yaaa ne kadar iyisin seni çoook seviyorum ben...cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
inşallah canım ikimizinde nur topu gibi evlatları olcek inanıyorum ben .....Allah senden razı olsun guselcim...inan bende senin için ve bana dua eden herkes için dua ediyorum....a.s.