Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın arkadaşım çok çok ama çoook teşekkür ederim sağol canımtiwiti bende okudum arkadaşım zaten bikaç saat önce de yasin okudum kendim bu siteden isteyen arkadaşlarım ve tüm isteyenler için bebek dilemiştim.Kabul olur inşallah bu kadar kişinin isteği hayırlısıyla.
4444 kere okunan duanın başında 11 kere estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh deyip dileğini söyleyip 4444 kere okumaya başlıyorsun.
Ben onu değilde şunu okumuştum bi kaç dileğim için ve dileklerim oldu çok şükür bebek için okumadım bu ay olmazsa okuyacağım.Benim okuduğum dua:
Esselatü vesselamu aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi kallet hileti edrikni.
Bunun başındada 11 kez yazdığım dua okunuyor ve ardından bu dua 4444 kere okunuyor.
Ben bunu okuyarak dilediğim herşeye kavuştum.İnşallah tez zamanda bizimde hayallerimiz gerçek olur.
inşallah sende güzel haberler verirsin berilcim...
sanada teşekkür ederim guselcim sağolasın canım benim....
merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...
merhaba arkadaşlaar ben bebek istiyorum bilen bilir duaların gücüne çok inanıyorum herkes bidefa 3 ihlas 1 fatiha okuyabilir mi benim için çok dua ediyorum her ay inşallah bu ay hamileyimdir diye adetime 3-4 gün var okuyan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ediyorum sizleri seviyorum ...
rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün...amiin...
teşekkür ederim guselcim çok sağol canım benim ama nereye ne yazdın okuyamadım ben göremedim ki...tiwiti nerelerdesın kızzz okudunmu yazdıgımı dun gece sana bı kac dua okudum
cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn
ayyyy canım benim yaaa ne kadar iyisin seni çoook seviyorum ben...cnm senın ıcın 3 kulhü 1 elham
41 tefrıcıye
nasr suresı
sıkıntı ve dılek duası
bırde hacet duası okudum az once ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder cnm aminnn