Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Bu kadar abartan kadın ya da erkekten uzak durmak lazım. Belli ki sıkıntısı var ve kapatmaya çalışıyor. Fiziği de beğenmiyorsun. Zaten bu abartı huylu olanların huyu da 180 derece değişiyor

Belki de adamcağızda konuştuğum kız Türkçe bile yazamıyor Napayım artık yarı yolda bırakmak olmasın diye devam ediyordur kimbilir. Veya 39 numara kürek kadar ayakları var diyordur bilemezsin🤷‍♀️
Sanırım siz 1.50 boyunda ve 25 numara ayakkabı giyiyorsunuz insallah boyunuz uzar birgün
yoksa bu kadar kötü kalple yasamanmaz kalbinize saglık dilerim😂😂

aiiyy, klavyeniz mi bozuk? Çok zor oldu okumam ve anlamam.

Konuya gelince; boy ve irilik benim içinde önemlidir. Hemen hemen sizin boylarınızdayım, ve benden minyon erkek aşırı iyide olsa bir şey hissedemiyorum. Kendimi feminen onu maskülen hissetmiyorum bi kere öyle olduğunda. O yüzden, hiç görüşmemeyi tercih ediyorum. Ama işin diğer tarafı, erkeklerde bence kendilerinden iri ve uzun kadınlarla beraber olmak istemiyor. Onlarında benzer hissiyata girdiğini düşünüyorum. Ama sizinkisi sizi seviyor gibi görünüyor herşeye rağmen. Ve sizde onunla beraber olmayı kabul ettiğinize göre boş değilsiniz. E burada ailelere laf düşmez pek (konu tip olduğu için)

Para nelere kadir burda boyu kısa tipi öyle kendisi böyle at tut ama adamın yanında kuzu kesil çantana koyduğu 1000TLyi al :KK51: Konu sahibesi adamın parası var ama kendisini hiç sevmiyorum ne yapayım parayı mı seçeyim diye soruyor. Valla bence parayı seçmelisin konu sahibesi, şöyle Türkçe konuşan yazan birinin kabul ettiği için de o adamın ayaklarının suyunu döküp içmelisin:olamaz:

Son düzenleme:
Ozetle zengin adam guzel kiz iliskisi mi?ben devam diyorum.para onemli

Yahu öncesinde de çirkin değilsin ki.
Niye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani

Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani

Bibibella Bibibella yı ballamıyorum. Üye düğün fotoğrafını da paylaşmıştı sitede. Evet, kilo fazlası vardı ancak çirkin değildi.

Ben ödeyeyim diyorum yok sen ödeme diyor ben yemek ödediysem sen çay kahve küçük şeyler öde diyor
Benim anlamadığım hesap geldiğinde parayı size verip sen ödemi diyor? Kendi direk ödesin.
Gerçekten saçma geldi. Ezik gibi sizde o parayı alıp ödememi yapıyorsunuz? Daha neler duyacağım diyorum ama her seferinde şaşırabiliyorum. İnsanlar çeşit çeşit

Eski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları ;)
En iyi olmak gibi bi derdim yok şişmankende gayet mutluydum sağlık için bu ameliyatı oldum evet iyi oldu yoksa ben kimsenin dış görünüşüne bakmam kalbine ve zekasına bakarım sizede tavsiye ederim gördüğünüz gibi gayet güzel olunabiliyor ama zekaya birşey yapılamiyor

Eski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları :KK66:
En iyi olmak gibi bi derdim yok şişmankende gayet mutluydum sağlık için bu ameliyatı oldum evet iyi oldu yoksa ben kimsenin dış görünüşüne bakmam kalbine ve zekasına bakarım sizede tavsiye ederim gördüğünüz gibi gayet güzel olunabiliyor ama zekaya birşey yapılamiyor
😂😂 kıyamam niye bu kadar uğraştın, yorumlarına baksan anlardın 😂

Eski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları :KK66:
Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Sevgilinizin fiziksel özellikleri kötüyse sizinde Türkçeniz kötü öyle düşünün :)

Evet,eli yüzü düzgün,huyu b.k bir adam denk geldiginde ailecek sogursunuz sanırım.
Ben çok güzelim,adam da alabildiğine çirkin dediğiniz anda o film bitti zaten.
İnsan güzel gördüğünün kusurlarını gormez.
Ek olarak siz bu oğlanı bırakin ki gerçekten hak eden biri alsin 🤷

Back