Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Adam da biliyor demek ki tipinin kötü olduğunuz o da boyle tölere etmeye çalışıyor.konu sahibi de diyor ki varlıklı 😀😀 alan razı satan razı olacakken konu sahibi razı olup olmadığına karar verememiş 😀😀
evet bu çok doğru adam da farkında ondan bu kadar üzerine düşüyor

Adam da biliyor demek ki tipinin kötü olduğunu o da böyle tölere etmeye çalışıyor.konu sahibi de diyor ki varlıklı 😀😀 alan razı satan razı olacakken konu sahibi razı olup olmadığına karar verememiş 😀😀.razı olsam mı olmasam mı diyor.
Özet😄

Valla bence kaçırma bu devirde böyle adam bulmuşsun.
Ailen manken mi arıyor pardon adam olsun adam

çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor
Ne kadar iğrenç bi düşünce bu. Ne demek yanımda çirkin duruyor. Çocukta senin gibi biri için ne hayaller kuruyordur gerçek düşüncelerini bi bilse ah. Korkunç çirkin birisiniz

Valla bence kaçırma bu devirde böyle adam bulmuşsun.
Ailen manken mi arıyor pardon adam olsun adam
Bende zatwn bu kafadayım burda herkes maddiyat paracı demis bunca zaman onca erkekle konustum zengini de vardu Fakiri de..ya adamlar parası var varyemez olsa parayı napıcaz insanlar bunu anlamıyor parası olup aç mısın demeyen karsındakine bi su ikram etmeyen bu dünyada bir sürü insan var Bu iş görgü ve deger meselesi para degil yada parası olup çok yakısıjlı olup hergün baska kadınla gezen erkekte çok para herkeste olabilir ama görgü nadir insanlarda

Bende zatwn bu kafadayım burda herkes maddiyat paracı demis bunca zaman onca erkekle konustum zengini de vardu Fakiri de..ya adamlar parası var varyemez olsa parayı napıcaz insanlar bunu anlamıyor parası olup aç mısın demeyen karsındakine bi su ikram etmeyen bu dünyada bir sürü insan var Bu iş görgü ve deger meselesi para degil yada parası olup çok yakısıjlı olup hergün baska kadınla gezen erkekte çok para herkeste olabilir ama görgü nadir insanlarda
E tabiki de .
Anlattığına göre kaliteli bir çocuk .
Bu devirde böyle bulmak emin ol çok zor.
El üstünde tutulursun saygı duyulursun .
Fiziksel çekim hiç yok dersen anlarım ama varsa sende de birşeyler sakın tipe falan takılma.

Her ne kadar iyi birisi olsa da görsel olarak çekim gerekiyor bir noktada evlilikte, sonuçta aktif bir cinsel hayatın olması gerekiyor, çirkin diye nitelediğiniz biriyle seks yapmak içinizden gelmeyebilir, karakter kadar fiziksel olarak da tatmin olmanız gerek bence.
8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum

sizin güzelliğinizin de bi garantisi yok ki tek anladığım bu yazıdan devamını anlayamadım eski türkçe bilmiyorum zira.

yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Anlatsaniz da insanların sizi anlayacağını sanmiyorum.
Ayrıca sırf fiziksel güzellik/ çirkinlik ile ekonomik durumu iyi, ailesi düzgün bir damadı istemeyen aile zor bulunur ya. Beğenilmeyen genelde gelin olur, erkekte kimse tipe bakmaz, karaktere bakarlar

Adamda nedense bir kompleks hissettim yazdıklarınızdan. Kompleks çok tehlikeli bir olgu. Bugün sizi göklere çıkarırken yarın yerin dibine sokabilir. Gel gelelim siz de seviyorum falan diyorsunuz ama bize geçmiyor bu. Gerçekten sevdiğiniz kişiyi beğenirsiniz, fiziksel hiçbir kusurunu gözünüz görmez. Buna göre karar vereceksiniz tabii ki. Aileler gereğinden daha fazla müdahaleci olabiliyor ve gerçekten seviyorsanız ailenize karşı mücadele etmeniz gerekebilir. Günü geldiğinde sevgilinizin arkasında duramayacaksanız boşuna zamanını çalmayın.
Bir de konunuzu gözden geçirip yazım yanlışlarını düzeltin lütfen.

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Adam neden sizin cantaniza oara koyup hesabi size odetiyor? Cok sacma degil mi?

Anlatsaniz da insanların sizi anlayacağını sanmiyorum.
Ayrıca sırf fiziksel güzellik/ çirkinlik ile ekonomik durumu iyi, ailesi düzgün bir damadı istemeyen aile zor bulunur ya. Beğenilmeyen genelde gelin olur, erkekte kimse tipe bakmaz, karaktere bakarlar
Gel de anneme anlat. Kız kardeşime ve damada kök söktürdü gaddar kadın 😅

Benim ailem genel olarak takıntılı herkese bi kulp buluyorlar kimine diyorlar boy kısa kimşne gıcık kimine şu bu bizim ailede saçma sapan evlilik bi yarıs

Back