- 16 Şubat 2015
- 15
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi Cikileyt11
Keşke bilip bilmeden yargılamasaydınız öyle bi durum olmadı elimdeki meni vajinama değdicanım bence bu oral yolla birşeyler yaşamış bekaretten korkup her naneyi yiyen tipler var ya onlardan diye tahmin ediyorum
yok öyle değil zaten eline bulaşanı orasına burasına sürmüş emin değilmiş elinin temiz olup olmadığındantöbe töbe bağırsaklarında hamilelik yaşıyor değil ya.
4. Ay buYaşadığın şehirde bir otobüse bin,uzak bir yerden eczaneden al gebelik testi gir biryerin tuvaletine yap.Ayrıca 15-20 günlük hamilelikke göbek çıkmaz.
o meni nerden çıktı madem onu yapmadım bunu yapmadım diyorsun da benim de aklıma oral yoldan başka birşey gelmiyor kusura bakma sen daha iyi bilirsin tabiKeşke bilip bilmeden yargılamasaydınız öyle bi durum olmadı elimdeki meni vajinama değdi
ay bu da ilginç. neden sürüyor madem?yok öyle değil zaten eline bulaşanı orasına burasına sürmüş emin değilmiş elinin temiz olup olmadığından
4. Ay bu
tam tersi diyecektin bence minnak. yolları mı karıştırdın kio meni nerden çıktı madem onu yapmadım bunu yapmadım diyorsun da benim de aklıma oral yoldan başka birşey gelmiyor kusura bakma sen daha iyi bilirsin tabi
dur dur oral da olmamış herhalde allahım kafayı yiyecem naptı bunlaray bu da ilginç. neden sürüyor madem?
Kaldı ki sperm dışarıda yaşamıyor. Kızıyorum böyle kızlara cinselliği bilmeden o haltı yiyorlar.
valla abla yolları iyi biliyor sanırsamtam tersi diyecektin bence minnak. yolları mı karıştırdın ki
Elle birşeyler yaşandı çıplaklık falan yoktu.o meni nerden çıktı madem onu yapmadım bunu yapmadım diyorsun da benim de aklıma oral yoldan başka birşey gelmiyor kusura bakma sen daha iyi bilirsin tabi
olsa da olurdu ne olacak kiElle birşeyler yaşandı çıplaklık falan yoktu.
bu şekilde hamile kalmışsan banada söyle bende deneyim bu yöntemi.10 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz olmuyor.sen bu şekilde hamile kalırsan kafayı yerim herhaldeKızarsınız diye yazmadım erkek üye sapıklık yapıyor falan dersiniz diye. Elimdeki meni kendi vajima elimi götürünce bulaştı elimden kurumuşmuydu ıslak mıydı bilmiyorum
Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktımay bu da ilginç. neden sürüyor madem?
Kaldı ki sperm dışarıda yaşamıyor. Kızıyorum böyle kızlara cinselliği bilmeden o haltı yiyorlar.
Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım
her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım