- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- Konu Sahibi Cikileyt11
Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım
Önce o uslubu falan düzelt 19 yaş sebep değil ona.
Sonra, intihar planları yapacağı yapacağına bir test al bir yerlerden ki için rahat etsin, bir ümit düşsün diye bastırılmakla gebelik falan sonlanmaz. Senin durumunda hamilelik falan yok. Ama başkası seni görmeden bilmeden yorum yapamaz, istersen bütün ayrıntıları yaz. Önemli olan senin görüp bilmen "hayır, hamile değilim." demen.
Yaptığın neyse başına bela bela getirmesi yaptığın şey yüzünden değil, bilgisizliğinden. Bu da kısa özet. Bundan sonra bilgi sahibi ol ki kimse seninle dalga geçemesin veya hakaret edemesin. Aslında yapıldığı da yoktu ama yine senin için rahat etsin diye söylüyorum.