Lütfen banada yardım edin.

Yediğim bi halt ilk kez oldu o da başıma bela getirdi siz sadece hakaret etmeyi dalga geçmeyi bilirsiniz ben daha 19 yaşındayım çoğu genç kız çok daha fazlasını yaşıyor bunların ayrıca kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez gerçekten ben berbat bi psikolojideyim o kadar doluyumki bi umut buraya geldim yaşımdan büyüklerim var belki bildikleriyle bana yardımcı olurlar diye duygu sömürü sanmayın çıldıracağım ben artık hergün planlar yapmaktan bıktım toplumun yükledikleri yüzünden. Her allahın günü hamileysem eğer nasıl intihar etsem diye düşünmekten bıktım her tuvalete banyoya girdiğime karnıma rahmime eğer bebek varsa bi ümit düşsüm diye bastırmaktan bıktım

Önce o uslubu falan düzelt 19 yaş sebep değil ona.

Sonra, intihar planları yapacağı yapacağına bir test al bir yerlerden ki için rahat etsin, bir ümit düşsün diye bastırılmakla gebelik falan sonlanmaz. Senin durumunda hamilelik falan yok. Ama başkası seni görmeden bilmeden yorum yapamaz, istersen bütün ayrıntıları yaz. Önemli olan senin görüp bilmen "hayır, hamile değilim." demen.

Yaptığın neyse başına bela bela getirmesi yaptığın şey yüzünden değil, bilgisizliğinden. Bu da kısa özet. Bundan sonra bilgi sahibi ol ki kimse seninle dalga geçemesin veya hakaret edemesin. Aslında yapıldığı da yoktu ama yine senin için rahat etsin diye söylüyorum.

Söylediklerin diğer arkadaşların da dediği gibi fazlasıyla çelişkili. bir şey yaşamadıysanız hamile kalma durumunuz yok. Hamile kalmak öyle sanıldığı gibi kolay bir şey değil. Benim erkek arkadaşım tıp okuyor az çok anlatıyor ve dediğim gibi öyle bir şey olmadan hamile kalamazsın. Ayrıca adet olmadan önce hepimizin göğüsleri şişiyor acıyor, dikleşiyor hassas oluyor en azından benim öyle. Karnım falan şişiyor. Dediğin kadar bir şeyse bence değilsindir korkudandır ama utandığın çekndiğin bir şeyden anlatamıyor san ne bileyim yaşadıysanız falan anlatmaya utanıyorsan korunmadıysanız olabilir.
Sadece elle bişeyler yaşadık elimd onun menisi bulaştı( spermi değil zevk suyu diye tabir edilen şey) daha sonra o yaşanan şeylerde benim vajimama bastırmıştı giysiler varken elini. Acıyınca acaba kızlığımmı bozuldu diye meni olan elimi vajinama götürdüm kan var mı diye. Olay bu

Önce o uslubu falan düzelt 19 yaş sebep değil ona.

Sonra, intihar planları yapacağı yapacağına bir test al bir yerlerden ki için rahat etsin, bir ümit düşsün diye bastırılmakla gebelik falan sonlanmaz. Senin durumunda hamilelik falan yok. Ama başkası seni görmeden bilmeden yorum yapamaz, istersen bütün ayrıntıları yaz. Önemli olan senin görüp bilmen "hayır, hamile değilim." demen.

Yaptığın neyse başına bela bela getirmesi yaptığın şey yüzünden değil, bilgisizliğinden. Bu da kısa özet. Bundan sonra bilgi sahibi ol ki kimse seninle dalga geçemesin veya hakaret edemesin. Aslında yapıldığı da yoktu ama yine senin için rahat etsin diye söylüyorum.
Buradaki herkesin uslubu düzgün bir benimkimi bozuk. 10 kişiden 8 i nerdeyse dalga geçmiş eleştirmiş

Sadece elle bişeyler yaşadık elimd onun menisi bulaştı( spermi değil zevk suyu diye tabir edilen şey) daha sonra o yaşanan şeylerde benim vajimama bastırmıştı giysiler varken elini. Acıyınca acaba kızlığımmı bozuldu diye meni olan elimi vajinama götürdüm kan var mı diye. Olay bu
tamam bundan hamile kalma gibi bi durumun olamaz, merak etme.

bütün yorumları okudum,bu son yazdığını okuyana kadar burdaki insanların çok fazla üstüne geldiğini düşünüyordum ama yazıklar olsun yani o zevki yaşarken bunları düşünücektin şimdi değil,imkansız ya eğer varsa oda bi can bu nasıl bir zihniyet ya tuvalete düşsün diye bastırmak:KK11:
İnan daha kötü şeyler yazıcamda banlanırım diye korkuyorum:KK62::KK62:
Yaptığım şeyin ne kadar insanlık dışı olduğunun farkındayım

Buradaki herkesin uslubu düzgün bir benimkimi bozuk. 10 kişiden 8 i nerdeyse dalga geçmiş eleştirmiş

Hayır; dünyadaki 5 milyar kişinin bozuk, sen ben de dahil, rahatladın mı?

Başkalarından duydukların yerine otur kaynaklardan kendin oku, hamilelik ne, kürtaj ne, düşük ne, nasıl hamile kalınır, şartlar nelerdir falan diye, daha rahat et, toplum dayatması falan bahane değil bunları bilmemen için sorun orada, yaptığının insanlık dışı bir şey olduğunu biliyorsan neden yapıyorsun?, işe yaramayacağını bilirsen hem yapmazsın hem de kendini daha kötü hissetmezsin.

bütün yorumları okudum,bu son yazdığını okuyana kadar burdaki insanların çok fazla üstüne geldiğini düşünüyordum ama yazıklar olsun yani o zevki yaşarken bunları düşünücektin şimdi değil,imkansız ya eğer varsa oda bi can bu nasıl bir zihniyet ya tuvalete düşsün diye bastırmak:KK11:
İnan daha kötü şeyler yazıcamda banlanırım diye korkuyorum:KK62::KK62:

Tam da sizin alıntıladığınız cümleyi alıntılayıp aynı şeyleri yazacaktım. Yorum yapmayacaktım ancak rahme bastırarak çocuk düşürmek nedir? Gençler elbette cinelliği de yaşasınlar ancak bunun için yeterli olgunluğa ve bilgiye sahip olunca yapsınlar lütfen. Bu kadar cehalete de yazıklar olsun.

Tam da sizin alıntıladığınız cümleyi alıntılayıp aynı şeyleri yazacaktım. Yorum yapmayacaktım ancak rahme bastırarak çocuk düşürmek nedir? Gençler elbette cinelliği de yaşasınlar ancak bunun için yeterli olgunluğa ve bilgiye sahip olunca yapsınlar lütfen. Bu kadar cehalete de yazıklar olsun.
Kesinlikle katılıyorum,19 yaşında bir genç bukadarda üstüne gidilmez ki canım diye düşünürken bi anda gözlerim yuvalarından fırladı.
Şimdi bu konu sahibi benzinlik veya hastane tuvaletinde çocuk doğurup çocuğunu oraya atanlardan bir farkı varmı?
Yada geçen sene çocuğunu evde tek bırakıp tatile giden öğretmen(!) müsvettesinden farkı varmı?

19 yaşında bir genç kız kıyafeti üzerinden vajinasına bastırılıyor diye kızlığım bozuldu sanıyor,spermin açık havada canlılığını sürdürebileceğini sanıyor,varolduğunu düşündüğü bebeğini bastırarak düşürmeye çalışıyor,gidip eczaneden bir test alıp bir yerin tuvaletinde yapmayı akıl edemiyorsa bu 'trajikomik'tir bana göre.Eleştiri normal,saygı sınırı aşmadığı sürece.19 yaşındaki biri bunları bilmeli değil.bilmek ' zorunda.'

arkadasinla biseyler yasayacak vakti ortami rahatligi buluyosun ama eczaneden bi test alip herhangi tuvalette test yapmaya firsat bulamiyosun. ilginc..

Bi kere hamıle olunca o göbek öyle hemencık buyumuyo once onu ögren:):) 5 ayda ancak buyur göbek ılk ayda ne cıkacak cocuk fasulye kadar.Zaten bu konularda haylı bılgısız görunuyorsun ..Haydar Dumen oku belkı bılgılenırsın ya da ona yaz mektubuna cevap al:)

Bi kere hamıle olunca o göbek öyle hemencık buyumuyo once onu ögren:):) 5 ayda ancak buyur göbek ılk ayda ne cıkacak cocuk fasulye kadar.Zaten bu konularda haylı bılgısız görunuyorsun ..Haydar Dumen oku belkı bılgılenırsın ya da ona yaz mektubuna cevap al:)
Eğer bu durum varsa 4. Aydayım

Hamile degilsindir merak etme böyle bir yolla hamile kalımıyor ama sen kafana taktıgından vücudun tepki veriyordur.

Ülkemizde ki çoğu genç kız böyle malesef. Cinsellik hakkında en ufak fikirleri yok. Öğrenmeye de açık değiller. Ama iş birşeyler yaşamaya gelince yaşıyorlar sonra gayrımeşru çocuklar,doğurup sokağa atılan,hastanelerde terk edilen çocuklar oluyor. İnternette buraya yazacak imkanınız varken azıcık bilgi edinmeyi deneseniz. Elle ya da farkl yöntemlerle cinsellik yaşamayı biliyorsanız azıcık bilgi sahibi olmayı dene. Aklı başında yaşı 19 olmuş bir genç kızsın. Öğrenmeden de sakın farklı şeyler yaşama kötü sonuçlar doğmasın. Yazık sadece üzülüyorum. Malesef üzülüyoruz.

Kızarsınız diye yazmadım erkek üye sapıklık yapıyor falan dersiniz diye. Elimdeki meni kendi vajima elimi götürünce bulaştı elimden kurumuşmuydu ıslak mıydı bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla sperm havayla temas edince ölüyormuş hamile kalma olasılığınız yok bence

Ülkemizde ki çoğu genç kız böyle malesef. Cinsellik hakkında en ufak fikirleri yok. Öğrenmeye de açık değiller. Ama iş birşeyler yaşamaya gelince yaşıyorlar sonra gayrımeşru çocuklar,doğurup sokağa atılan,hastanelerde terk edilen çocuklar oluyor. İnternette buraya yazacak imkanınız varken azıcık bilgi edinmeyi deneseniz. Elle ya da farkl yöntemlerle cinsellik yaşamayı biliyorsanız azıcık bilgi sahibi olmayı dene. Aklı başında yaşı 19 olmuş bir genç kızsın. Öğrenmeden de sakın farklı şeyler yaşama kötü sonuçlar doğmasın. Yazık sadece üzülüyorum. Malesef üzülüyoruz.
Bilgi almak için buraya yazdım. İnterneti kullanmamıda siz söylüyorsunuz dediğinizi zaten yaptım. Bilmiyorum evet ama burada sorarak öğrenmeye çalışıyorum ama sizler dediklerinizle ters düşüyorsunuz. Ben öğrenmek isterken siz ya dalga geçiyor ya da aşağılıyorsunuz ve bi kadının bi kadına bunu yapmasına da ben üzülüyorum.

Bilgi almak için buraya yazdım. İnterneti kullanmamıda siz söylüyorsunuz dediğinizi zaten yaptım. Bilmiyorum evet ama burada sorarak öğrenmeye çalışıyorum ama sizler dediklerinizle ters düşüyorsunuz. Ben öğrenmek isterken siz ya dalga geçiyor ya da aşağılıyorsunuz ve bi kadının bi kadına bunu yapmasına da ben üzülüyorum.
bir kadının bunu kendine yapmasına da biz üzülüyoruz arkasında duramayacağı işler yapması bizi üzüyor belki de masum bir cana kıyacağından bahsediyorsun kusura bbakma da hakediyorsun .bunları yaşamadan gelip öğrenmek istesen herkes eksiğiyle fazlasıyla anlatırdı emin ol

X