Lütfen banada yardım edin.

Bilgi almak için buraya yazdım. İnterneti kullanmamıda siz söylüyorsunuz dediğinizi zaten yaptım. Bilmiyorum evet ama burada sorarak öğrenmeye çalışıyorum ama sizler dediklerinizle ters düşüyorsunuz. Ben öğrenmek isterken siz ya dalga geçiyor ya da aşağılıyorsunuz ve bi kadının bi kadına bunu yapmasına da ben üzülüyorum.
Sizi yargılayacak en ufak bir cümle kullanmadım. Bu şekilde bilgisiz kaldığınız taktir de başınıza daha kötü şeyler gelebilir. O nedenle söyledim. Buradan tabi ki bilgi alabilirsin ama konu başında daha detaylı bir şekilde yazabilirdiniz. Ama o şekilde hamile kalmazsınız. Burada yıllardır çocuk sahibi olmak isteyen insanlar var. Bundan sonra dikkat edin. Bir de intiharı düşüneceğinize hayata her şekilde bağlanmayı deneyin. Her şeyin bir çözümü vardır.

bir kadının bunu kendine yapmasına da biz üzülüyoruz arkasında duramayacağı işler yapması bizi üzüyor belki de masum bir cana kıyacağından bahsediyorsun kusura bbakma da hakediyorsun .bunları yaşamadan gelip öğrenmek istesen herkes eksiğiyle fazlasıyla anlatırdı emin ol
Benim yaptığımın çok çok daha fazlasını çoğu kız yapıyor ve yapmıştır belkide siz bile.

Benim yaptığımın çok çok daha fazlasını çoğu kız yapıyor ve yapmıştır belkide siz bile.
hop bakalım orda dur iftiraya giriyor senin bu dediklerin ağzımızı toplayalım:KK20: herkes yapıyor diye seninde mi yapman lazım yani bu konu da topluluğa ya da çoğunluğa mı uyalım :cool:senin yaptığının bi tık fazlasını yapsan da olur du yapmasan da olurdu sırf bekaretin için ileri gitmemişsin o kadar kimi kandırıyorsun ki :KK14:

hop bakalım orda dur iftiraya giriyor senin bu dediklerin ağzımızı toplayalım:KK20: herkes yapıyor diye seninde mi yapman lazım yani bu konu da topluluğa ya da çoğunluğa mı uyalım :cool:senin yaptığının bi tık fazlasını yapsan da olur du yapmasan da olurdu sırf bekaretin için ileri gitmemişsin o kadar kimi kandırıyorsun ki :KK14:
Sizin yaptığınız iftira değil mi

Sizin yaptığınız iftira değil mi
o işlere bulaşmamış bir insana yapmışsındır diyorsan o iftira olur :KK14:herneyse senin neyi ne kadar yaptığını tartışacak değilim anlayan anladı zaten olayı :cool:sende herşeyi öğren öyle yap cahil cühela işlere kalkışmazsın bir daha :KK14:

X