E nabızdan baksana sonucuna. Kese görülmüşmüydüMerhaba benim 27 nisanda değerim 486 29 nisanda 1000 oldu fakat benim kanamaya benzer bı akıntım geldi kahve rengi ama hafif kanlı gibi 30 nisanda tekrar kan verdim 1000 üstü dediler sonuç elime vermediler 3 gündür sadece aferdersiniz tuvalete gittigimde silince geliyor pede bulasmiyor birde 4 5 kere tuvalaete gidiyorsam 1 yada 2 sinde görüyorum bu lekeyi ne olduğunu anlatabilecek biri var mı ?
O kötü mucize gelir benim başıma bulur yani beni. Artik bütün inancım bitti umudum kalmadı. Muayene eden doktor bile neredeyse karsimda ağlayacak bu ne şanssızlık diye. Allah acisin artik halime. Ayni tüp te olsa üzülmezdim şaşırmazdım da bu sefer de öbürü olunca insan şaşıyor yaniTup bebekte bunun olmasi o kadar nadir ki? Kotu anlamda mucize gibi yani
Gecmis olsunB
O kötü mucize gelir benim başıma bulur yani beni. Artik bütün inancım bitti umudum kalmadı. Muayene eden doktor bile neredeyse karsimda ağlayacak bu ne şanssızlık diye. Allah acisin artik halime. Ayni tüp te olsa üzülmezdim şaşırmazdım da bu sefer de öbürü olunca insan şaşıyor yani
TeşekkürlerGecmis olsun
Ben dış gebelikten sonra rahim filmi cektirdim sorun çıkmamıştı..illaki tekrar edecek diye birşey yok ..7 ay sonrasındaki gebeliğim normal gebelikti..telaş etmeyin kimyasal da olabilir değerler yüksek değil düşebilir kendiligindenO kadar sordum doktorlara deneyebilirsin dediler birde rahim filmi bile cektirmeden. Biliyordum yine başıma geleceği. kendi dikkatimle anlaşıldı yine.Solda olmustu. Bu sefer sag tarafta gibi dediler. Solda olsa yine tamam da sag da olduysa niye yani
Bakalim takipteyiz. Yukselme var nereye kadar devam edecek yükselme bakilacakBen dış gebelikten sonra rahim filmi cektirdim sorun çıkmamıştı..illaki tekrar edecek diye birşey yok ..7 ay sonrasındaki gebeliğim normal gebelikti..telaş etmeyin kimyasal da olabilir değerler yüksek değil düşebilir kendiliginden
Bugün gittim 6+1 dedi kese göründü ama net bişi demedi doktorE nabızdan baksana sonucuna. Kese görülmüşmüydü
Beta 7866 çıkmışBugün gittim 6+1 dedi kese göründü ama net bişi demedi doktor
Kalp atışını duyana kadar hafif bi belirsizlik oluyor. Hayırlısı ile kavuşun inşallahBugün gittim 6+1 dedi kese göründü ama net bişi demedi doktor
İK kez mi yaşadınO kadar sordum doktorlara deneyebilirsin dediler birde rahim filmi bile cektirmeden. Biliyordum yine başıma geleceği. kendi dikkatimle anlaşıldı yine.Solda olmustu. Bu sefer sag tarafta gibi dediler. Solda olsa yine tamam da sag da olduysa niye yani
Banada ilkinde doktorlar patlamaya hazır bomba gibisin şuan dediler. Enteresan bir şekilde tüp tolere etmiş çok incelmiş ama henüz patlamamış dendi. Degerim yüksek diye ilaç denemediler hiç ilk seferinde direk ameliyat oldum patlamadan kurtuldum tüpüm yerinde kaldı. Önce ilaç deneseler patlardı belki. Keşke sizide direk ameliyat etselermiş. Ben her ay regl olsamda gebelik testi yapıyorum korkudan. Dış gebelikte de kanama olabiliyor ya. Olur da karışır diye korunsam bile test yapıyorum travma oldu resmen. Agriniz varmış sizde yapın testİK kez mi yaşadınBen 2019 Mart ayında geçirdim,tedavi altında iken patladı tüpüm ve iç kanama ile ameliyata alındım. Sol tüp sizlere ömür,iki ay sonra spiral taktırdım.O zamandan beri korunuyorum bin şekilde ama bu ay birkaç gün dış gebelikte ki sancıları yaşadım.Yarın adet günüm be bir hafta önceden başlayan lekelenmeler başlamadı bu ay. Çok korkuyorum ki çocukta istemiyorum zaten
6.5 haftalık gebeydim ve değerlerim yüksekti canım. Keşke riske etmeselerdi ama devlet hastanesi ,düşün tüpüm patladıktan sonra doktorun gelmesi 45 dk san fazla sürdü. Bir de ameliyat sonrası gevrek gevrek ‘5 dk geç alsak kaybediyorduk seni’ demez mi?Banada ilkinde doktorlar patlamaya hazır bomba gibisin şuan dediler. Enteresan bir şekilde tüp tolere etmiş çok incelmiş ama henüz patlamamış dendi. Degerim yüksek diye ilaç denemediler hiç ilk seferinde direk ameliyat oldum patlamadan kurtuldum tüpüm yerinde kaldı. Önce ilaç deneseler patlardı belki. Keşke sizide direk ameliyat etselermiş. Ben her ay regl olsamda gebelik testi yapıyorum korkudan. Dış gebelikte de kanama olabiliyor ya. Olur da karışır diye korunsam bile test yapıyorum travma oldu resmen. Agriniz varmış sizde yapın test
Evet canım maalesef devlet hastaneleri kötü bu konuda teşhisi bile koyamıyorlar bazıları. Allah korumuş seni. Ama iyi bir doktor bulursan tekrar denemek istersin belki neden istemiyorsun canm6.5 haftalık gebeydim ve değerlerim yüksekti canım. Keşke riske etmeselerdi ama devlet hastanesi ,düşün tüpüm patladıktan sonra doktorun gelmesi 45 dk san fazla sürdü. Bir de ameliyat sonrası gevrek gevrek ‘5 dk geç alsak kaybediyorduk seni’ demez mi?Test yaptım ayrıca kuzum silik çıktı,bulunduğum yer merkezi değil,her an teste ulaşamıyorum.Bekleyeceğim mecbur gecikirse Perşembe günü merkezde işlerim var testte alırım,inşallah gebelik falan yoktur
İkinci evladım var zaten canım,dış gebelikte sürpriz olmuştu zaten. Allah evlatlarıma ömür versin :)Evet canım maalesef devlet hastaneleri kötü bu konuda teşhisi bile koyamıyorlar bazıları. Allah korumuş seni. Ama iyi bir doktor bulursan tekrar denemek istersin belki neden istemiyorsun canm
Tabi canm gerek yok o zaman. Allah uzun ömür versinİkinci evladım var zaten canım,dış gebelikte sürpriz olmuştu zaten. Allah evlatlarıma ömür versin :)