Erken daha başlar merak etme. Aksatma ama iki günde bir baktir. Doktorun zaten tüplerine bakar. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelik gecirirsin12-14 arası bir gecikme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken daha başlar merak etme. Aksatma ama iki günde bir baktir. Doktorun zaten tüplerine bakar. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelik gecirirsin12-14 arası bir gecikme
Rica ederim.Amin canim sagol
Yarın cagirdi doktorum hem yine kana bakılacak hem muayene edecek. Dış gebelik olmasin igne filan olmak zorunda kalmayayim da. bu gebelikten değer ilk düştüğünde kestim ümidi zaten nasip değilmişSağlıksız gibi duruyor seni üzmek istemem ama. Şükret Rabbım den ne gelirse kafii.. Dış gebelik olmasın dediğin gibi acile git gerekirse mutlaka baktır.
İnsallah sagolErken daha başlar merak etme. Aksatma ama iki günde bir baktir. Doktorun zaten tüplerine bakar. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelik gecirirsin
Benimde bu şekilde ydi değerlerim en son aynı gün içinde 2 kere kanda bakıldı lekelenme başladığında 90 dan 99 a çıkmıştı kanama başladıYarın cagirdi doktorum hem yine kana bakılacak hem muayene edecek. Dış gebelik olmasin igne filan olmak zorunda kalmayayim da. bu gebelikten değer ilk düştüğünde kestim ümidi zaten nasip değilmiş
Walla darısı başıma. Bebek beklerken kanama bekler hale geldim. Allah beterinden korusun napalmBenimde bu şekilde ydi değerlerim en son aynı gün içinde 2 kere kanda bakıldı lekelenme başladığında 90 dan 99 a çıkmıştı kanama başladı
Ve yine dış gebelik geldi başımakizlar beta hcg 34- 77- 115 -67-49-95 allah askina ben ne yasiyorum gene basindan gecenler bana yardımcı olsun. Düşerken yine yükselmiş
Yaaa konunuzu takip ediyordum, çok üzüldüm. Benim de 2 kimyasalım var. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahVe yine dış gebelik geldi başıma
Peki dış gebelik yaşayanlar nasıl normal gebelik yaşayabilir? (tekrarlıyor ya) Acaba bir bilginiz var mı, yukarıda çok güzel bir açıklama yapmışsınız o yüzden size sormak istedim.Bence dis gebelik yasiyorsunuz. Daha onceden de yasamissiniz, genelde tekrarlar cunku kendisi bile dusse tuplerde en ufak kalinti biraksa bile bebek yine orada takiliyor demisti bana bir doktor
Ben normal gebelik yasadim sonrasinda ama tekrarlama riski cok yuksek demisti o doktor. Riski goze aliyorsan dene demisti, ben de almistim ama cok akilli isi degildi benim yaptigim da. Bu arada bana dis gebelik degil diyen doktorlar da olmustu, belki de ondan cesaret almistim, bilmiyorum. Dis gebelik gecirenleri bu yuzden direkt tup bebege yonlendiriyorlarPeki dış gebelik yaşayanlar nasıl normal gebelik yaşayabilir? (tekrarlıyor ya) Acaba bir bilginiz var mı, yukarıda çok güzel bir açıklama yapmışsınız o yüzden size sormak istedim.
O kadar sordum doktorlara deneyebilirsin dediler birde rahim filmi bile cektirmeden. Biliyordum yine başıma geleceği. kendi dikkatimle anlaşıldı yine.Solda olmustu. Bu sefer sag tarafta gibi dediler. Solda olsa yine tamam da sag da olduysa niye yaniBence dis gebelik yasiyorsunuz. Daha onceden de yasamissiniz, genelde tekrarlar cunku kendisi bile dusse tuplerde en ufak kalinti biraksa bile bebek yine orada takiliyor demisti bana bir doktor
Siz neler yaptınız sonrasinda rahim filmi filan cektirdiniz mi yada sebebi arastirildimiBen normal gebelik yasadim sonrasinda ama tekrarlama riski cok yuksek demisti o doktor. Riski goze aliyorsan dene demisti, ben de almistim ama cok akilli isi degildi benim yaptigim da. Bu arada bana dis gebelik degil diyen doktorlar da olmustu, belki de ondan cesaret almistim, bilmiyorum. Dis gebelik gecirenleri bu yuzden direkt tup bebege yonlendiriyorlar
Ben herhangi bir sey yapmadim, dedigim gibi cok emin olamiyorlardi bende. Sonrasinda 1 tup bebekle cocugum oldu, 1 de normal yollaSiz neler yaptınız sonrasinda rahim filmi filan cektirdiniz mi yada sebebi arastirildimi
Bi dr a gitseydin keşke.Merhaba benim 27 nisanda değerim 486 29 nisanda 1000 oldu fakat benim kanamaya benzer bı akıntım geldi kahve rengi ama hafif kanlı gibi 30 nisanda tekrar kan verdim 1000 üstü dediler sonuç elime vermediler 3 gündür sadece aferdersiniz tuvalete gittigimde silince geliyor pede bulasmiyor birde 4 5 kere tuvalaete gidiyorsam 1 yada 2 sinde görüyorum bu lekeyi ne olduğunu anlatabilecek biri var mı ?
Haftasonu ve doktor yok acildede ultrasonla bakmiyorlarmis Perşembe Dr gidicem ama öncesinde bilgisi olan varsa diye merak ettimBi dr a gitseydin keşke.
Bende 2 ay sonra tüp bebek düşünüyordum ki bu arada aynisi tekrar başıma geldi. Tüp bebek te de ayni risk varmış. Tüpleri bağlatıp yada aldırıp tüp bebek yapmak öneriliyor dış gebelik tekrarladiginda. Ama bu yasta tüplerimden de olmak istemem açıkçası. Zor durumBen herhangi bir sey yapmadim, dedigim gibi cok emin olamiyorlardi bende. Sonrasinda 1 tup bebekle cocugum oldu, 1 de normal yolla
Tup bebekte bunun olmasi o kadar nadir ki? Kotu anlamda mucize gibi yaniBende 2 ay sonra tüp bebek düşünüyordum ki bu arada aynisi tekrar başıma geldi. Tüp bebek te de ayni risk varmış. Tüpleri bağlatıp yada aldırıp tüp bebek yapmak öneriliyor dış gebelik tekrarladiginda. Ama bu yasta tüplerimden de olmak istemem açıkçası. Zor durum