tesekkur ederim oncelikle Bianca ve tum yardımcı olan arkadaslar,
simdi okuduğumda o kadar duygulandım ki gecenin bir yarısı yazdığım bu iç döküşe,
ertesi gun baktığımda onlarca cevap gelmiş..bana destek verdiğiniz için saolun. ben de bosanma konusunda oldukça dirençlilerdenmişim yasayarak gordum bunu. evliliğin kutsallığı ile buyutulduk coğumuz,o yuzden tıkandım gorusunuz için tekrar tsklr,kaybettiğim yolumu gormem de buyuk ısık oluyorsunuz
canım arkana bile bakmadan kaç kurtul daha neyi bekliyorsun.sana ailene bunca hakaret eden senden faydalanmak isteyen seni sevmediğini açıkça yüzüne söyleyen hem senin paranı yiyip hemde sana nankorluk eden bir adamla ne evliliği ne çocuğu.kusura bakma ama o kocanda etek giyip dolaşsın ben erkeğim demesin.belki biraz ağır konuşuyorum ama çok sinirlendim.yazık değilmi sna ailene hiçmi acımıyorsun.kendini ne halt sanıyor bu adam.bulunmaz hint kumaşımı.yazdıklarına göre kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın ne diye çekiyorsunki bu adamı.hemde 19 kere git gel bu alışkanlık haline gelmiş eşin alışmış artık digip gelmelerine.nasılsa gidip gelecek nasılsa dönecek nasılsa affedecek diye sana etmediği zulum kalmamış.yazık gençliğine kendine gel ve ayrıl bırak ne hali varsa görsün.düşsün bir zalim elinede mum yakıp seni arasın.bakalım allaha nasıl can verecek bunca hak yedikten sonra.üzülme hakkından hayırlısı budur belkide..