- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi merveguzel
-
Sevgili Duygu, bu rahatsızlık kolum ağrıyor , dişim ağrıyor deyip ağrı kesici alınca geçecek birsey değil. Buradan size kimse yardımcı olamaz. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz farklı bir doktora gidin. Durumunuzu anlatın tedaviniz uzun bir süreç olacaktır muhtemelen ama olsun sağlığınıza kavuşursunuz . İlaçlar işe yaramıyor diye de bırakmayın hemen pes etmeyin.Tamam hanfendi kusura bakmayın . Belki de haklısınız yanlış yapıyorum buraya konu açmakla çözüm burası değil farkındayım ama o kadar çıkmazda yım ki anlatabilecek kimsem yok acı çekiyorum nefes alamıyorum .. ama bir daha acmicam. Kesin kararlıyım
Isterseniz nasil yorum yapacağıma siz karışmayın ha... Istedigim konuya yorum yazma özgürlüğüm var.Bu bedensel bir rahatsızlık değil hop ilaç
Aldım doktora gittim oh bitti bitti olayı değil
4. Kez açtı aynı şeyi ben de yazdım ama böyle yorum yapacaksanız hiç yazmayın..
Anliyorum seni. Kocanda mi dinlemiyor onu anlamiyorum. Ilaclar fayda etmiyorsa baska doktor baska ilaclar denenmeli. Seni doktor doktor şifa bulana kadar gezdirmeli. Kocana anlatmayi denedin mi?Tamam hanfendi kusura bakmayın . Belki de haklısınız yanlış yapıyorum buraya konu açmakla çözüm burası değil farkındayım ama o kadar çıkmazda yım ki anlatabilecek kimsem yok acı çekiyorum nefes alamıyorum .. ama bir daha acmicam. Kesin kararlıyım
Evet anladım ama doğal olarak beni suçladı bunları gerçek zannedip sadakatsizlik ile suçladı beni belki de haklida oyuzden zaten kıyamıyorum ona kendim i pislik bir insan gibi düşünüyorumIsterseniz nasil yorum yapacağıma siz karışmayın ha... Istedigim konuya yorum yazma özgürlüğüm var.
Anliyorum seni. Kocanda mi dinlemiyor onu anlamiyorum. Ilaclar fayda etmiyorsa baska doktor baska ilaclar denenmeli. Seni doktor doktor şifa bulana kadar gezdirmeli. Kocana anlatmayi denedin mi?
Hasta oldugunu bile bile seni ne hakla suçlar? Sen ona kıyamıyorsun bak, incinecek diye ödün kopuyor, o seni suçlayıp daha fazla kötü hissetmene sebep oluyor.Evet anladım ama doğal olarak beni suçladı bunları gerçek zannedip sadakatsizlik ile suçladı beni belki de haklida oyuzden zaten kıyamıyorum ona kendim i pislik bir insan gibi düşünüyorum
Kocasi onu anlamiyor baksana gitmis kadini suçlamış tedavisini yaptiracagina..Bir de bu durumu eşinize anlatmayın. Herkes hastalık olduğunu anlamaz sizi anlamayabilir. Profesyonellerden yardım alın
Anlaması mümkün değil çünkü akılda canlanacak somut bir hastalık değıl. Aslinda hastalığın ilacı sadece ilaç tedavisi de değil. Anlayan birileri tarafından terapi alması lazim konu sahibinin. Bu hastalığı yenen arkadaşımın gitmediği doktor kalmamıştı. En son gittiği doktor da hem ilaç tedavisi hem de terapi veriyordu. Bir de o doktor bilissel terapi kitabı önermişti.Kocasi onu anlamiyor baksana gitmis kadini suçlamış tedavisini yaptiracagina..
Konuşmak da fayda sağlar ama burada bir cok insan var ve bazilari hastalık hakkinda bilgi sahibi değil. Siz o kadar zor durumda kalmışsınız ki bunu bile bile konu açmışsınız buraya diye düşünüyorum. Arkadaşım bu hastalığı anlayan kişilerle konuşarak atlattı. Terapi aldı. Yeri geldi doktor doktor gezdi. Sizi anlayacak birilerine anlatabilirsiniz ama bu eşiniz olmasın şimdilik. Anneniz olabilir, kardeşiniz olabilir sizi ancak bunu kullanmayacak sizi yargilamayacak insanlar anlar. Ya da iyi bir psikiyatrist arayışına girerseniz bu sürecte sizi anlayacak doktor da bulabilirsiniz. Terapi icin ayrıca psikologa da gidebilirsinizEvet bir daha konu acmicam zaten cozum benim kafamda ben farkındayım olmuyor ama yediremiyorum kendime Allah yardımcım olsun çok zor .
Biraz daha merhametli olsanız..Terapi mi alirsin tedavi mi olursun birsey yap. Okudukça gerildim. Ne demek zorla görüntü geliyor ya! Bile isteyedir o..
Bu sürekli aynı şeyleri konuşmak sormak onay istemek hastalığına daha da kötü geliyor sende biliyorsunTamam hanfendi kusura bakmayın . Belki de haklısınız yanlış yapıyorum buraya konu açmakla çözüm burası değil farkındayım ama o kadar çıkmazda yım ki anlatabilecek kimsem yok acı çekiyorum nefes alamıyorum .. ama bir daha acmicam. Kesin kararlıyım
Bakın hayal etmek isteye isteye bile aklına getirilen bir fantazi durumudur . Ama benimkisi çok farklı istenmeden görüntü geliyor ve ben bunun olmasını istemiyorum . Anliyomusunuz?Bu konuyu 1000 kere açtınız, artık sorum şu size; Tedavi olmamak için özel bir sebebiniz var mı? İnsan kocasıyla seks yaparken iş arkadaşını hayal ediyorsa, bu bir hastalık değil fantazi hanımefenciğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?