- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 30
-
- Konu Sahibi merveguzel
Bile isteye olsa bu kadar içim yanar mı yada sayı sayarmiyim istemeden geliyorTerapi mi alirsin tedavi mi olursun birsey yap. Okudukça gerildim. Ne demek zorla görüntü geliyor ya! Bile isteyedir o..
Sizde tetiklemeyin bile isteye diye zaten hasta belli acilen tedavi olmalı bu kuruntularla yaşanmazTerapi mi alirsin tedavi mi olursun birsey yap. Okudukça gerildim. Ne demek zorla görüntü geliyor ya! Bile isteyedir o..
Ister sayı say ister koyun say... Gercekten içi yanan, gider tedavi arar....Bile isteye olsa bu kadar içim yanar mı yada sayı sayarmiyim istemeden geliyor
Ayni konuyu yeniden acmasin o zaman. Ayni cevaplar gelecek. Tetiklemek degil bu kendine gel artik demek.Sizde tetiklemeyin bile isteye diye zaten hasta belli acilen tedavi olmalı bu kuruntularla yaşanmaz
Obsesyon (saplantı, takıntı, zorlantı): Kişinin isteği dışında ısrarlı ve zorlayıcı bir şekilde aklına gelen, kişi tarafından saçma ve mantık dışı olarak görülen, anksiyete (kaygı) ortaya çıkartıcı ve yineleyici özellikteki düşünce, dürtü ya da imgeler olarak tanımlanmıştır.Terapi mi alirsin tedavi mi olursun birsey yap. Okudukça gerildim. Ne demek zorla görüntü geliyor ya! Bile isteyedir o..
Uzun bir süreç belki 15 yıl sürecek belki 20 yıl aynı zamanda terapi falan da alıyor musunuzBile isteye olsa bu kadar içim yanar mı yada sayı sayarmiyim istemeden geliyor
Konu dördüncü kez açılıyor. Dört.Obsesyon (saplantı, takıntı, zorlantı): Kişinin isteği dışında ısrarlı ve zorlayıcı bir şekilde aklına gelen, kişi tarafından saçma ve mantık dışı olarak görülen, anksiyete (kaygı) ortaya çıkartıcı ve yineleyici özellikteki düşünce, dürtü ya da imgeler olarak tanımlanmıştır.
Hanımefendinin nörotransmitterleri bizimki gibi işlemiyor
Kadının ruh durumu bozuk bilmediğiniz şeyler hakkında yazmayın lütfen ya
Evet aldım yani ilaç olarak ama ilaçlar ise yaramıyorUzman desteği aldınız mı hiç ?
Farklı bir doktora gidin.Evet aldım yani ilaç olarak ama ilaçlar ise yaramıyor
Bu bedensel bir rahatsızlık değil hop ilaçKonu dördüncü kez açılıyor. Dört.
Ayni soru ayni cevaplar.
Yapmasi gereken kocasini da alip doktora gidip tedavisini olmak.
Hayir ne duymak istiyor? KOCANİ ALDATMIYORSUN.
Bilmediğim bir şey değil. Sadece konuyu dördüncü defa okuyup cevap verdim.
Doktora gidip tedavi olmali. Bu kadar.
Tamam hanfendi kusura bakmayın . Belki de haklısınız yanlış yapıyorum buraya konu açmakla çözüm burası değil farkındayım ama o kadar çıkmazda yım ki anlatabilecek kimsem yok acı çekiyorum nefes alamıyorum .. ama bir daha acmicam. Kesin kararlıyımKonu dördüncü kez açılıyor. Dört.
Ayni soru ayni cevaplar.
Yapmasi gereken kocasini da alip doktora gidip tedavisini olmak.
Hayir ne duymak istiyor? KOCANİ ALDATMIYORSUN.
Bilmediğim bir şey değil. Sadece konuyu dördüncü defa okuyup cevap verdim.
Doktora gidip tedavi olmali. Bu kadar.
Evet bir daha konu acmicam zaten cozum benim kafamda ben farkındayım olmuyor ama yediremiyorum kendime Allah yardımcım olsun çok zor .Uzun bir süreç belki 15 yıl sürecek belki 20 yıl aynı zamanda terapi falan da alıyor musunuz
İlaç zaten kullanılır ama yanında terapi şart bence
burayı tamamen kapatın biliyorum rahatlamak için konu açıyorsunuz ama
malesef psikiyatrik hastalıklar beden hastalıklarından daha farklı sabır çok sabır gerektiriyor
Burdan fayda sağlayamayız bu bariz belli ama bari zarar vermeyelim bu yazdığınız sizce onu kendine mi getirecek yapmayın lütfenAyni konuyu yeniden acmasin o zaman. Ayni cevaplar gelecek. Tetiklemek degil bu kendine gel artik demek.