Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylan91
ben o cocugu birakamam cok seviyorum birakamiyorum cok üzüyo beni ya dayanamiyorum burda anlatamayacagim cok sey var ama sanirim ben aldatiliyorum yine bilmiyorum offfff
Tatlım tamam da sevgide aşk da bir yere kadar bu kadar acıya bu kadar sıkıntıya rağmen niye kendine eziyet ediyorsun yazık değil mi sana yapma ne olur sağlığın elden gidince inan bana senden başkası üzülmeyecektir hele ki seni bu kadar yıpratan birinin umurun da bile olmayacaksındır.
Doğru söylüyorsun canım ben de bir zamanlar aynı durumdaydım neler çektirdi bana sonra bırakıp gitti şimdi psikolojik sorunlarla baş etmeye çalışıyorum. 3 yıldır düzelemedim.
Yapma sonra gene sen üzüleceksin. En iyisi ayrılıp şimdiden üzülmek. Yoksa hayatının sonuna kadar sorun yaşayacaksın benim gibi. mafoldumben
bilmiyorum kafam cok karisik.. onun umrundamiyim degilmiyim anlamis degilim, bi elimden tutuyo bi birakiyo beni.. evlilikden konusuyoruz planlarimiz var gelecekle ilgili ama bana böyle sorumsuz davranmasina katlanamiyorum..
ayrilmak benim icin en son care ama suan bunu göze alacak degilim, yapamam, sürekli ayriliyorum senden diyorum kavga ettigimizde, büyük kavgalar yapiyoruz ama napiyorum ne ediyorum yine tutamiyorum kendimi seviyorum onu herseye ragmen sürekli aklimda o.. aklimi sasirdim of off..
sende kendimi görüyorum canım.yalnız değilsin =) her kavgada ayrıl sonra barış.aynı şekilde sürekli şüpheler..kendinden başkasına fazla güvenmiyceksin bence.bilemiyorum benimde kafam çok karışık.hayatı zehir ediyo bütün bunlar=( her şey olacağına varır başkasına fazla bağlanmamak en iyisi.