Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona geçebilmek için ikinci üni kapsamında zaten 4 yıllık mezun ya da 4 yilliga kayıtlı olmalısın. Geçiş yok 2 yıllığı bitirince DGS ye girip geçiyorlar ama 2 den baslatiyorlar yani sen 2 yi seneye okuyacaksın sonra DGS ile girebilirsen öbür sene tekrar iki okuyacaksin
Ata aöf dgs ile dörde tamamlasam yinemi istanbul dersinizÖnlisanstan lisansa geçiş yapılmaz.Aynı anda iki AÖF de kaydın olamaz. Bunu sildirip diğerine kayıt olmanız gerekir. Transkriptlerinizi okula verin kredi denkliği olan derslerden muaf olursunuz. Ön lisans lisans dururken zaman kaybı olur sizin için bir yıldan da birşey olmaz. Hayat oldukça uzun
Iki uni de kaydınız oluyor ben sildirmedim ata uni. Kaydimi bir sorun olmuyor ama 4 yıllık mezun değilse sınavsız geçemez İstanbul üniversitesinde iki açıköğretim kaydınız olamaz ben bir çocuk gelişimi okuyorum bir de coğrafyaya yaziliyim olmuyor başka ünite bakmiyorÖnlisanstan lisansa geçiş yapılmaz.Aynı anda iki AÖF de kaydın olamaz. Bunu sildirip diğerine kayıt olmanız gerekir. Transkriptlerinizi okula verin kredi denkliği olan derslerden muaf olursunuz. Ön lisans lisans dururken zaman kaybı olur sizin için bir yıldan da birşey olmaz. Hayat oldukça uzun
Ben zaten lisans mezunuyum. Ama ata aöf mü iyi istanbul mu bilemedimBir tanıdığım şöyle yaptı ,İstanbul üniversitesinde açıktan çocuk gelişimi okumak için lisans mezunu ya da öğrencisi olmak lazımmış.
açık öğretimden bir lisansa kaydoldu.Orda öğrenci olduğu için de İstanbulda çocuk gelişimine başladı.
kolaylıklar dilerim
Lisans için okula kayıt yaptırdığınız ilk hafta öğrenci işlerine transkript ibraz edilir. Kredi denkliği olan dersler öğrenciye yeniden verilmez. Muaf tutulur onun yerine üstten ders verilir. Bunları biraz araştırın.Okula nasıl vereceğim
Ben ata aöf dondurmasam ücreti ödemesem istanbula kayıt yapsam sonra Memnun kalmazsam ata aöfe dönebilir miyimIki uni de kaydınız oluyor ben sildirmedim ata uni. Kaydimi bir sorun olmuyor ama 4 yıllık mezun değilse sınavsız geçemez İstanbul üniversitesinde iki açıköğretim kaydınız olamaz ben bir çocuk gelişimi okuyorum bir de coğrafyaya yaziliyim olmuyor başka ünite bakmiyor
ATA aöf te 4 de tamamlama örgün eğitimle olur ya da DGS ile İstanbul olur ama dediğim gibi aynı hesap oluyor 2 yi bitir öbür sene tekrar ikiden başla oluyor 3 ten baslanmiyorAta aöf dgs ile dörde tamamlasam yinemi istanbul dersiniz
Bunu biliyorum ama aöftede mi böyleLisans için okula kayıt yaptırdığınız ilk hafta öğrenci işlerine transkript ibraz edilir. Kredi denkliği olan dersler öğrenciye yeniden verilmez. Muaf tutulur onun yerine üstten ders verilir. Bunları biraz araştırın.
Çocuk gelişimci arkadaşlara tavsiyem kendinizi çok iyi geliştirin. Siz anne kucağından ayrılan bir bebeğin ilk öğretmenisiniz. Donanımlı olmak sadece okul okumakla olmaz... Araştırın geliştirin yön verin
Benim dönemimde aynı iki aofde kayıt olunmuyordu değişmiş o zaman sistemIki uni de kaydınız oluyor ben sildirmedim ata uni. Kaydimi bir sorun olmuyor ama 4 yıllık mezun değilse sınavsız geçemez İstanbul üniversitesinde iki açıköğretim kaydınız olamaz ben bir çocuk gelişimi okuyorum bir de coğrafyaya yaziliyim olmuyor başka ünite bakmiyor
İknci üniversite olarak ikisini okuyabilir miyim peki
Evet oluyor bana hala mesaj geliyor harç için aradaki fark sadece İst üni başka unide kaydın olduğu için 30 TL fark alıyor harcta başka unide kaydi olmayan 370 ödüyor ben 400Ben ata aöf dondurmasam ücreti ödemesem istanbula kayıt yapsam sonra Memnun kalmazsam ata aöfe dönebilir miyim
Adam akıllı diye birşey yok hangi ülkede önlisans programı lisansın önünde pardon da ? Sizin ki ilkokul liseden üstündür demeye geliyor. Sertifika ayrı eğitim düzeyi ayrı sapla samanı karıştırmayalımbiri çıkıpda adam akıllı akıl vermiyor.
bitir onu, birde montessori sertifikası al, bak nasıl koşuyorlar peşinde. bu kadar diplomaya takılmayın.
İstanbul kayıtlar eylülde sanırım o zaman ben ona kayıt olayım. İkisini aynı anda okunmuyormuş.ATA aöf te 4 de tamamlama örgün eğitimle olur ya da DGS ile İstanbul olur ama dediğim gibi aynı hesap oluyor 2 yi bitir öbür sene tekrar ikiden başla oluyor 3 ten baslanmiyor
Sen neden dondurmadın pekiEvet oluyor bana hala mesaj geliyor harç için aradaki fark sadece İst üni başka unide kaydın olduğu için 30 TL fark alıyor harcta başka unide kaydi olmayan 370 ödüyor ben 400
İstanbul Üniversitesi çocuk gelişim kapanma ihtimali varmış bideEvet oluyor bana hala mesaj geliyor harç için aradaki fark sadece İst üni başka unide kaydın olduğu için 30 TL fark alıyor harcta başka unide kaydi olmayan 370 ödüyor ben 400
Aöften okuyup iş bulan oluyor mu acabaAdam akıllı diye birşey yok hangi ülkede önlisans programı lisansın önünde pardon da ? Sizin ki ilkokul liseden üstündür demeye geliyor. Sertifika ayrı eğitim düzeyi ayrı sapla samanı karıştırmayalım
İki ünide kayıt oluyor söylemişler zaten. İü muaf tutmuyor derslerden. Aldığım bir sürü dersi tekrar aldım ben.Önlisanstan lisansa geçiş yapılmaz.Aynı anda iki AÖF de kaydın olamaz. Bunu sildirip diğerine kayıt olmanız gerekir. Transkriptlerinizi okula verin kredi denkliği olan derslerden muaf olursunuz. Ön lisans lisans dururken zaman kaybı olur sizin için bir yıldan da birşey olmaz. Hayat oldukça uzun
İki yıllıklar bi kreşe falan giremez miCanım ben edebiyat öğretmeniyim ama baktım bütün öğretmen arkadaşlarım ikinci uniyi okuyor ben de önce Atatürk'e yazilmistim sonra orayı bıraktım İstanbul a yazıldım ama eğitimde dağlar kadar fark var ben Atatürk'ün sınavlarına ders adını bilmeden girip Aa ba alıyordum bb bile dersim yoktu istabul üniversitesinde oturup 1 hafta 10 gün harıl harıl ders çalışıyorum yetişmiyor ve çokta yüksek alamiyorum. Yerinde olsam İstanbul'a gecerdim hem özel okullarda devlette ana okulu öğretmeni olarak çalışabilirsin iki yillikla olmaz bu
Doğru 2000 veya daha az paraya çalıştırmak için peşinden koşarlar haklisiniz. Bu kadar insan şu an İstanbul üni de 4 yıllık okurken bu arkadaşın ne kadar şansı kalır bilmem o yüzden tavsiyem girebiliyorsa İstanbul'a yani 4 yilliga gecmesi. Eğitim sektörünü çok bilmiyorsunuz heralde kpss ile devlete görmediğiniz sürece 4 yıllıkları bile asgari ücretin altında çalıştırmak istiyorlarbiri çıkıpda adam akıllı akıl vermiyor.
bitir onu, birde montessori sertifikası al, bak nasıl koşuyorlar peşinde. bu kadar diplomaya takılmayın.
İstanbul Üniversitesi çocuk gelişim kapanma ihtimali varmış bide