Lütfen bana bır yol gosterın

cnm benı yanlış anlama ama aranızdaki mecburıyetın derecesi nedir ? hanı bu kdr olaydan sonra halen beraber iseniz bir birliktelik mi yaşadın acaba özel olmazsa sorabilirmiyim?..

Böyle acımasızca mı tarz burda

artık kımse duymuyor zaten. Kendım bıle kendımden nefret edıyorum.

Pek hanimefendi neyinize yol gosterelim? Yapacaginiz sey belli, darp raporu alin, adamdan sikayetci olun, bir daha da bu herifle gorusmeyin. Baska bir yol varsa soyleyin, cunku ben goremiyrum.

Pek hanimefendi neyinize yol gosterelim? Yapacaginiz sey belli, darp raporu alin, adamdan sikayetci olun, bir daha da bu herifle gorusmeyin. Baska bir yol varsa soyleyin, cunku ben goremiyrum.
Dayak benim sucum diyen birine ne yolu gosterelim mazosist olmus artik

Ehhh , baska ne diyecek adam, ben ruh hastasiyim, o yuzden kadinlari dovmekten zevk aliyorum mu desin? Tabi ki sen hakettin diyecek.

Dayak senin sucunsa Allah rizasi icin konuyu kapattir git pasa pasa dayagini ye

Bu ulkede hayvana vurmanin bile cezasi var gercekten fakesin yada kafana aldigin darbelerden sacmaliyorsun
Yardım istemiştim. Dalga geçilsin dıye yazmadım bunları. Sağlıklı düşünüp karar verebılseydım bu sıteye yazmazdım bunları zaten.

Normal kadinlar anasina babasina kendine kufreden adama da tekmeyi basar hanimefendi dayak yemeyi bile beklemez dayak yerse zaten o adami polise sikayet eder normal bir kadin, sizin ivedilikle psikiyatra gitmeniz lazim hastasiniz

cnm benı yanlış anlama ama aranızdaki mecburıyetın derecesi nedir ? hanı bu kdr olaydan sonra halen beraber iseniz bir birliktelik mi yaşadın acaba özel olmazsa sorabilirmiyim?..
Yalnızlığım ve aptalca herseye ınanıp kendımı suclamam. Ondan başka kımsem yok bu kocaman sehırde. O da olmayınca oldum mu kaldım kımse bılmıyor. Öyle ya da böyle bu durumda geldi hayatım. Ben de sızın gıbı konuşuldum.bır hem cınsım herhangı bır nedenle dayak yese dunyayı yıkardım. Insan ne yaparsa kendıne yapıyor ve hersey ınsanın basına gelebılıyormus.

saka mi bu? eger gercekse sunu soyleyeyim arasanda bundan daha kotusunu bulamazsin..bundan da kurtulamam diye bir sey yok...sen kurtulmak iste yeterki?nedir bu genc kizlardaki erkeksizlik korkusu yalnizlik=erkeksizlik bumu yani?hic olmasa daha mutlu olacagini sende biliyorsun ne diye bu kendine eziyet sen gucsuz degilsin sindirilmissin..silkelen kendine gel...

Yardım istemiştim. Dalga geçilsin dıye yazmadım bunları. Sağlıklı düşünüp karar verebılseydım bu sıteye yazmazdım bunları zaten.
Sen bizimle dalga geciyorsun gercekten hic inandirici degil dayak yemek benim
Sucum diye kabullenmissiniz nedir bu dalga gecmek degilde Allah askina birak senin anan baban yok mu hic mi polise gotmek aklina gelmez hicmi hastaneye gitmiyorsun hicmi arkadasin yok calistigin is yerinde kimsemi sormuyor bu morluklar ne diye o kadar gizli bulustugunuz arkadaslarinizdami fark etmiyor ?
Nikahli kocan bile degil bosanma davan olsada surse bir nebze ama adam sevgilin ustelik seni surekli dovuyor sen hala evet benim hatam var o yuzden dovuyor diyorsun simdi kim kiminle dalga gecmis

hele bir şundan kurtulda sonra düşün iyi biri çıkarmı diye hem çıkmasa ne olur bak işinde varmış mecburmusun.... dayak atarken yorulmuştur... eeee nihayetinde efor sarfediyor tekme atmakta zor iştir... bacağını kaldır indir kaldır indir yorulmuştur herif... her seferinde düzenli dayak atabilmek formdan düşmemek için güç toplamaya gitmiştir ki dönüşü muhteşem olsun... büyümü var ne var üzerlerinde böyle dayak yiyenlerin çokmu tatalı geliyor anlamıyorum...

polise git... git darp raporu al...en yakının olacak o senin sevgi demek bumu yaaa.... seven insan böyle yapıyorsa sevmeyen ne yapar düşünemiyorum.... sana ilk el kaldırdığında bitirecektin...hak ettiğini düşünüp kendinimi cezalandırıyorsun....
başka bir mecburiyetinmi var onunla olmak zorunda kaldığın bir durummu var...
dayak yemek yalnız kalmaktan dahamı iyi....arasın sorsun kime rezil olcan... herkes bilsinde tedbirini alsın... aslı onunlayken yalnız kalmışsın çaresiz kalmışsın...savcılığa git suç duyurusunda bulun... gerçekten tehlike içindesiniz anlamıyorsunuz... her gün kadın cinayetleri okuyoruz.. bu insanların içine cani kaçmış... erkek olsa el kaldırmaz....uzun etek giyen çokmu namuslu...
o cinayete kurban giden kadınlarda korkuyorlardı...polise gitmekten şikayet etmekten... şimdi korkacak bir şeyleri kalmadı... huzur içinde yatıyorlar toprağın altında....

Kusura bakmayın ama 3 yıl her hafta dayak yiyen bir kadın hala ayrılmıyorsa dayaktan keyif alıyordur.

Kızanlar da olabilir fakat benim fikrim bu.

Arkadaşlar biz yanlış anlıyoruz heralde. Kızı suçlu hissettiriyormuş. Çekme benim suçum diyor heralde. Kimse dayağı hakettiğini söylemez yani. Söylemedin demi :) Bak canım eğer fake değilsen vur tekmeyi soluğu anasının yanında alsın. Rezil olcam diye ne korkuyorsun sana rezilliği evinde yaşatıyor zaten

Mesaj attı bana az önce . Benı bır daha arama karşıma çıkma dedım. Darp raporu aldım uzak dur kullandırtma dedım. Ben de avukatıma gıdıyorum dıye tehdıt edıyor benı. Bır kaç saat sonra da sevıyorum dıe arar. Kapıya gelır.

Ha şöyle bak ilk adımı attın çok rahatsız ederse polise başvurursun. Sen kararlı ol, geri adım atma, gelirse kapıyı açma yada arkadaşına falan git. Öyle yalvarmalarına da kanma

Hepsini okudum seni elestirmek icinde yazmiyorum yanlis anlama ama 29 yasindayim kulturlu okumus biriyim diye saymissin burda ve sonunada eklemissin insanlari tanimaya basladim tarzinda.. Tatlim 29 yasina kadar bu derece sosyalken insanlari taniyamamissan biz sana 1 mesajda nasil anlatalim? O sevgilin olacak bozuntuyada gelince ayrilmana bak bir an once kurtul yalniz kalma korkusu bendede olur ama dostlarina saril eger tabi hala kaldiysa..

Konu hiç inandırıcı gelmedi. En iyi okullardan mezun olmuş kadınlar kendilerine 'bayan' demezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…