Saygisizca sabirsizca tuketirsek en cahile en okumusuda ayni bunlarinAraştırmalara göre onlar daha çok dayak yiyormuş. Gerçekliğini bilemem ama bitirmeyi başarısızlık sayıyolardır belki de böyleleri.
Böyle acımasızca mı tarz burda
artık kımse duymuyor zaten. Kendım bıle kendımden nefret edıyorum.
Dayak benim sucum diyen birine ne yolu gosterelim mazosist olmus artikPek hanimefendi neyinize yol gosterelim? Yapacaginiz sey belli, darp raporu alin, adamdan sikayetci olun, bir daha da bu herifle gorusmeyin. Baska bir yol varsa soyleyin, cunku ben goremiyrum.
Ben sunu anlatamadım. Kendımı suçlu hıssettırıyor. O bana kufredıyor anama babama. Ben kufretsem ok. Ben saldırıp ona vurunca bana vuruyor. Dayak benım sucum.
O bana kufredıyor. Çünkü sureklı suratım asık. Sureklı gergınım. Yapsam hıcbırı olmaz. Suçlu ben.
Yaklaşımı bu. Aptallıgımdan belkı ama bunlara inandığımdan ayrılmadım bugüne kadar.
Yardım istemiştim. Dalga geçilsin dıye yazmadım bunları. Sağlıklı düşünüp karar verebılseydım bu sıteye yazmazdım bunları zaten.Dayak senin sucunsa Allah rizasi icin konuyu kapattir git pasa pasa dayagini ye
Bu ulkede hayvana vurmanin bile cezasi var gercekten fakesin yada kafana aldigin darbelerden sacmaliyorsun
Normal kadinlar anasina babasina kendine kufreden adama da tekmeyi basar hanimefendi dayak yemeyi bile beklemez dayak yerse zaten o adami polise sikayet eder normal bir kadin, sizin ivedilikle psikiyatra gitmeniz lazim hastasinizBen sunu anlatamadım. Kendımı suçlu hıssettırıyor. O bana kufredıyor anama babama. Ben kufretsem ok. Ben saldırıp ona vurunca bana vuruyor. Dayak benım sucum.
O bana kufredıyor. Çünkü sureklı suratım asık. Sureklı gergınım. Yapsam hıcbırı olmaz. Suçlu ben.
Yaklaşımı bu. Aptallıgımdan belkı ama bunlara inandığımdan ayrılmadım bugüne kadar.
Yalnızlığım ve aptalca herseye ınanıp kendımı suclamam. Ondan başka kımsem yok bu kocaman sehırde. O da olmayınca oldum mu kaldım kımse bılmıyor. Öyle ya da böyle bu durumda geldi hayatım. Ben de sızın gıbı konuşuldum.bır hem cınsım herhangı bır nedenle dayak yese dunyayı yıkardım. Insan ne yaparsa kendıne yapıyor ve hersey ınsanın basına gelebılıyormus.cnm benı yanlış anlama ama aranızdaki mecburıyetın derecesi nedir ? hanı bu kdr olaydan sonra halen beraber iseniz bir birliktelik mi yaşadın acaba özel olmazsa sorabilirmiyim?..
Sen bizimle dalga geciyorsun gercekten hic inandirici degil dayak yemek benimYardım istemiştim. Dalga geçilsin dıye yazmadım bunları. Sağlıklı düşünüp karar verebılseydım bu sıteye yazmazdım bunları zaten.
hele bir şundan kurtulda sonra düşün iyi biri çıkarmı diye hem çıkmasa ne olur bak işinde varmış mecburmusun.... dayak atarken yorulmuştur... eeee nihayetinde efor sarfediyor tekme atmakta zor iştir... bacağını kaldır indir kaldır indir yorulmuştur herif... her seferinde düzenli dayak atabilmek formdan düşmemek için güç toplamaya gitmiştir ki dönüşü muhteşem olsun... büyümü var ne var üzerlerinde böyle dayak yiyenlerin çokmu tatalı geliyor anlamıyorum...Evet. Cektı gıttı, kendımı toparlayınca arayacakmısım. Bıttı desem kapıya dayanır.ıs yerınde bulur. Mılyon kere arar. Rezıllık ııyıce. Ben de kızacaksınız ben de kendıme cok kızıyorum ama korkuyorum cok ayrılmaktan. Yalnızlıktan. Karşıma düzgün bırının cıkmamasından.
Arkadaşlar biz yanlış anlıyoruz heralde. Kızı suçlu hissettiriyormuş. Çekme benim suçum diyor heralde. Kimse dayağı hakettiğini söylemez yani. Söylemedin demi :) Bak canım eğer fake değilsen vur tekmeyi soluğu anasının yanında alsın. Rezil olcam diye ne korkuyorsun sana rezilliği evinde yaşatıyor zatenBen sunu anlatamadım. Kendımı suçlu hıssettırıyor. O bana kufredıyor anama babama. Ben kufretsem ok. Ben saldırıp ona vurunca bana vuruyor. Dayak benım sucum.
Ha şöyle bak ilk adımı attın çok rahatsız ederse polise başvurursun. Sen kararlı ol, geri adım atma, gelirse kapıyı açma yada arkadaşına falan git. Öyle yalvarmalarına da kanmaMesaj attı bana az önce . Benı bır daha arama karşıma çıkma dedım. Darp raporu aldım uzak dur kullandırtma dedım. Ben de avukatıma gıdıyorum dıye tehdıt edıyor benı. Bır kaç saat sonra da sevıyorum dıe arar. Kapıya gelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?