Sevgili misiniz siz şuan?Merhaba, artik konusabilecegim, anlatabilecegim kimse kalmadi. Yazimi okuyanlar lutfen bana yardimci olun.
Ben 29 yasinda aisles index farkli bir sehirde yalniz yasayan bir bayanim. Turkiyenin en iyi okulundan mezun olmus, herkesin zekasina, durusuna, fikrine Saygi duydugu biriyim.
Ozel hayatimda ise yine Boyle iken son 3 yildir bir batakliga saplanmis gibiyim. 3 yildir suren iliskim oncesi Ben neşeli, hayat dolu, prensesler gıbı davranılan bırıydım. Ben ıcten ıce hep hayatı, ınsanları fazla sorgulayan, kafasına buyruk ama çok sevıldıgını dusunen, sevılen kımı zaman mutlu, kımı zaman umutsuz biriydim,cevremdekıler eskı sevgılılerım hep hayat dolu, ınsan canlısı kısılerdı. Ayrılma sebebım hep arkadaşı gibi olmak, heyecan kalmaması vs di. Sonra o hayatıma gırdı. Benı sahıplendı. Sureklı sordu nerdesın, gıttın mı, vardın mı vs, ya da ne gıydın dıye, ya da ne gıydın dei, ya da ne yedın dıe... Yanı hem merak edılıyordum.sahıplenılıyordum.Hem de gereksız etek boyu, palton darlığı, don bakalım popona yapışmış mı muhabetlerı benı hep rahatsız ettı. 3 yıl oldu. Hala alısamadım. Hala kımlesın sorusunu duyunca nefret ettım. Gızlıce yaptım. Gızlıce gıydım mını olmayan ama laf edecegı elbıselerı. Sevdıgım, arkadasım olan erkeklerle gızlıce ıctım sıgara o gormeden. Baslarda kabul edemedım, saldırdım sden beni nasıl ayıp bısey yapmısım gıbı sorgularsın dıe. O da bana saldırdı, hayatımda olması aklımdan geçmeyen seyler oldu. Vurdum ona bana köpek gıbı davrandığında, o da benı dovdu. Az önce en kötüsünü yedım dayakların. Onun sorularını duymamak ıcın vazgectım arkadaslarımdan. Vazgectım. Yıne benı döven oydu, ıyılestırmeye çalışan da. Herkes çok güzel yüzün var derdı. O yüze acımadan en büyük tokatlardan attı. Kulağım duymadı. Tekmeler attı. Bayıldım. Yere düştüm.yerde tekmeledı benı defalarca. Ben de ona vurdum. Çok mutsuzum. Bacağımı hıssetmıyorum. Ağladım çok, zırlama dedı. O ağlamıyormuş.
Kımsem kalmadı, bır sürü problem var. Bır de 3 yıldır her hafta yedıgım dayak ve hala bu adamla oldugumu icini kendimden nefret edıyorum her an. Öyle ınandırmıs kı, beni içten ıce ona kızgın olmasam sürat asmasam bunlar olmıycak dıe. O sürat asıyorum dıe bana kufretmıtcek. Ben de kufret dıe ona vurmıycam.
Insanlar kötü yenı anladım. Ben bunların söyleyince ona derdımı anlatınca kötü oldum. Bana kötü nıyetlısın derdi. Ben çok ısı nıyetlıydım hanı, hanı benı aılem cok ısı yetısmıstı.bundan önce öyle dmemişti herkes. Ben kötü muydum aslında. Dayağı hak eden, kötü bır ınsan.
Cok dua ettım. Denedım olduremedım kendımı. Dua ettım allaha benim ömrümden al, hastalara ver dıye. Onları da benı de kurtar dıye.
Lütfen benı kurtarın.
Seni mutsuz edenle neden birarada olmaya neden devam edeceksin ki, dayak var işin içinde bir de. Kendini bu şekilde ezdirmen kötü olmuş, bu kadar süre nasıl dayandın pes doğrusu.. Şayet evlilik yoksa kurtulmak daha kolay istemiyorum seni diyorsun bitiyor numaranı değiştir. Bi süre havlar havlar susar. Çekmek zorunda olmadığın gibi çekme deMerhaba, artik konusabilecegim, anlatabilecegim kimse kalmadi. Yazimi okuyanlar lutfen bana yardimci olun.
Ben 29 yasinda aisles index farkli bir sehirde yalniz yasayan bir bayanim. Turkiyenin en iyi okulundan mezun olmus, herkesin zekasina, durusuna, fikrine Saygi duydugu biriyim.
Ozel hayatimda ise yine Boyle iken son 3 yildir bir batakliga saplanmis gibiyim. 3 yildir suren iliskim oncesi Ben neşeli, hayat dolu, prensesler gıbı davranılan bırıydım. Ben ıcten ıce hep hayatı, ınsanları fazla sorgulayan, kafasına buyruk ama çok sevıldıgını dusunen, sevılen kımı zaman mutlu, kımı zaman umutsuz biriydim,cevremdekıler eskı sevgılılerım hep hayat dolu, ınsan canlısı kısılerdı. Ayrılma sebebım hep arkadaşı gibi olmak, heyecan kalmaması vs di. Sonra o hayatıma gırdı. Benı sahıplendı. Sureklı sordu nerdesın, gıttın mı, vardın mı vs, ya da ne gıydın dıye, ya da ne gıydın dei, ya da ne yedın dıe... Yanı hem merak edılıyordum.sahıplenılıyordum.Hem de gereksız etek boyu, palton darlığı, don bakalım popona yapışmış mı muhabetlerı benı hep rahatsız ettı. 3 yıl oldu. Hala alısamadım. Hala kımlesın sorusunu duyunca nefret ettım. Gızlıce yaptım. Gızlıce gıydım mını olmayan ama laf edecegı elbıselerı. Sevdıgım, arkadasım olan erkeklerle gızlıce ıctım sıgara o gormeden. Baslarda kabul edemedım, saldırdım sden beni nasıl ayıp bısey yapmısım gıbı sorgularsın dıe. O da bana saldırdı, hayatımda olması aklımdan geçmeyen seyler oldu. Vurdum ona bana köpek gıbı davrandığında, o da benı dovdu. Az önce en kötüsünü yedım dayakların. Onun sorularını duymamak ıcın vazgectım arkadaslarımdan. Vazgectım. Yıne benı döven oydu, ıyılestırmeye çalışan da. Herkes çok güzel yüzün var derdı. O yüze acımadan en büyük tokatlardan attı. Kulağım duymadı. Tekmeler attı. Bayıldım. Yere düştüm.yerde tekmeledı benı defalarca. Ben de ona vurdum. Çok mutsuzum. Bacağımı hıssetmıyorum. Ağladım çok, zırlama dedı. O ağlamıyormuş.
Kımsem kalmadı, bır sürü problem var. Bır de 3 yıldır her hafta yedıgım dayak ve hala bu adamla oldugumu icini kendimden nefret edıyorum her an. Öyle ınandırmıs kı, beni içten ıce ona kızgın olmasam sürat asmasam bunlar olmıycak dıe. O sürat asıyorum dıe bana kufretmıtcek. Ben de kufret dıe ona vurmıycam.
Insanlar kötü yenı anladım. Ben bunların söyleyince ona derdımı anlatınca kötü oldum. Bana kötü nıyetlısın derdi. Ben çok ısı nıyetlıydım hanı, hanı benı aılem cok ısı yetısmıstı.bundan önce öyle dmemişti herkes. Ben kötü muydum aslında. Dayağı hak eden, kötü bır ınsan.
Cok dua ettım. Denedım olduremedım kendımı. Dua ettım allaha benim ömrümden al, hastalara ver dıye. Onları da benı de kurtar dıye.
Lütfen benı kurtarın.
Hey guzel allahim kendini oyle ovmussunki mubarek bulunma hint kumasi gibisin ama gel gor hic tahsili olmayan cesaretli kadinlari yapmaya cekinmedigi terk edip gitmeyi sen yapamamissin al esyalarini git polise hala dayak yiyceksin bekliyorsun orda donecek diye ara aileniEvet. Cektı gıttı, kendımı toparlayınca arayacakmısım. Bıttı desem kapıya dayanır.ıs yerınde bulur. Mılyon kere arar. Rezıllık ııyıce. Ben de kızacaksınız ben de kendıme cok kızıyorum ama korkuyorum cok ayrılmaktan. Yalnızlıktan. Karşıma düzgün bırının cıkmamasından.
Valla bundan kötüsünü bulamazsın heralde :) Alışkanlık olmuş sende. ilişki, mutluluk böyle birşey değil bak kendin anlattın etrafındakilerin sana ne kadar değer verdiğini bu adam sana değer mi veriyor şimdi? Sen izin vermişsin onun bu hale gelmesine şimdi de sen engelleyeceksin. O senden yüz bulduğu şeyleri yapıyorEvet. Cektı gıttı, kendımı toparlayınca arayacakmısım. Bıttı desem kapıya dayanır.ıs yerınde bulur. Mılyon kere arar. Rezıllık ııyıce. Ben de kızacaksınız ben de kendıme cok kızıyorum ama korkuyorum cok ayrılmaktan. Yalnızlıktan. Karşıma düzgün bırının cıkmamasından.
Yalnizliktan korkuyosun diye her hafta bi posta dayak yemeye razisin. Aferin cok guzel dusunmussunEvet. Cektı gıttı, kendımı toparlayınca arayacakmısım. Bıttı desem kapıya dayanır.ıs yerınde bulur. Mılyon kere arar. Rezıllık ııyıce. Ben de kızacaksınız ben de kendıme cok kızıyorum ama korkuyorum cok ayrılmaktan. Yalnızlıktan. Karşıma düzgün bırının cıkmamasından.
Sen fake falanmisin yeni uye ilk konu sevgilimden dayak yiyorsun olesiye ama yalniz kalmamak icin ayrilamiyorsunDoğru haklısın.
Haklısın. Amacım kendımı övmek degıl. Ikı ucu anlatmak ıstedım.Hey guzel allahim kendini oyle ovmussunki mubarek bulunma hint kumasi gibisin ama gel gor hic tahsili olmayan cesaretli kadinlari yapmaya cekinmedigi terk edip gitmeyi sen yapamamissin al esyalarini git polise hala dayak yiyceksin bekliyorsun orda donecek diye ara aileni
:) Kızın tek derdi budur belkide. Beklemiş bizi, izlemiş, tartmış fikir almıştır, gerçi izlese birazdan duyacağı laflardan dolayı konuyu açmayabilirdi de :)Sen fake falanmisin yeni uye ilk konu sevgilimden dayak yiyorsun olesiye ama yalniz kalmamak icin ayrilamiyorsun
Bana cok fantastik geldi saygin bir universite bitiren 29 yasinda kadin neden bunlara musade eder ki polise gidip darp raporu almak varken dogunun ucra bir kosesinde komurluge bagli tasamiyorsa tabi:) Kızın tek derdi budur belkide. Beklemiş bizi, izlemiş, tartmış fikir almıştır, gerçi izlese birazdan duyacağı laflardan dolayı konuyu açmayabilirdi de :)
Araştırmalara göre onlar daha çok dayak yiyormuş. Gerçekliğini bilemem ama bitirmeyi başarısızlık sayıyolardır belki de böyleleri.Bana cok fantastik geldi saygin bir universite bitiren 29 yasinda kadin neden bunlara musade eder ki polise gidip darp raporu almak varken dogunun ucra bir kosesinde komurluge bagli tasamiyorsa tabi
artık kımse duymuyor zaten. Kendım bıle kendımden nefret edıyorum.3 yildir dayak yiyecek kadar kafasiz birine kim hayranlik duyuyor? 5 yildir dayak yiyenler mi? Isterseniz Harvard mezunu olun, size kimse hayranlik duymuyordur eminim. Yazik degil mi kendinize zulmediyorsunuz? Yalniz kalmak daha mi kotu olesiye dovulmekten? Iyi egitimliyim demissiniz, siz bu kadar aptalca davraniyorsaniz ortalama egitimli kadinlar ne yapsin, sizi mi ornek alsin?
Ben sunu anlatamadım. Kendımı suçlu hıssettırıyor. O bana kufredıyor anama babama. Ben kufretsem ok. Ben saldırıp ona vurunca bana vuruyor. Dayak benım sucum.
O bana kufredıyor. Çünkü sureklı suratım asık. Sureklı gergınım. Yapsam hıcbırı olmaz. Suçlu ben.
Yaklaşımı bu. Aptallıgımdan belkı ama bunlara inandığımdan ayrılmadım bugüne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?