Lütfen bana bi akıl verin

O şeref yoksunu kocanıza söyleyin bebeğin cinsiyetini erkek belirler. Kendine küssün pislik herif. Ayrıca kızınıza acıdım. Bu adamdan çekeceği var. Ya ayrılın ya da ayrılın. Evlatlarınız için

Konu kesin fake. Yoksa ben bu kadınların pısırıklığına ağlayacağım.

Al benden de o kadar. 1 değil 2 değil birsürü böyle konu var. Sonra bir şey deyince kinadiginizi yaşarsınız diyorlar. Ne hikmetse herkes de eşini çocuktan sonra tanıyor. 2 çocuktan sonra sorunları başlıyor. Çünkü öncesinde bütün sorunları görmezden geliyorlar.

Eğer bilgileriniz doğruysa 21 yaşında ve 4 yıllık evlisiniz.
Bu tipler özellikle küçük yaşta kadınlarla evlenir. Şiddet görseniz de gitmezsiniz çünkü kocanıza deli gibi aşıksınızdır, bilirler.
Ve size anneniz yaşında biri olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
İlk dayaktan sonrası mutlaka gelir, üstelik artarak.
Eğer bu tokat dün gece olduysa evliliğinizin sürmesi için hemen gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun, eğer şikayetçi olmazsanız o tokat tekmeye dönüşür. Sadece siz değil çocuklarınız da şiddet görür.

Ne kadar doğru. Bahanelere sığınarak çocuklara yazık ediyor. Adam kızı olacağını öğrenince bu hale gelmiş. Cahil, cinsiyet konusunda bile kadına saldıracak kadar cahil. O bebeğe çok üzülüyorum. İlerde neler çekecek annesi boşanmaz, babası zaten ortada. Konu sahibinin bana inanmazlar demesi daha üzücü. Onun da ne biçim bir ailesi varsa kızlarına değil sırf erkek diye damatlarına inanmaları... keşke böyle adamlar ebeveyn olmasa ama onları ebeveyn yapanda da suç çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…