- 11 Haziran 2017
- 67
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Eylemeymen
-
Allah razi olsun kuzum onerin icin saol insan yalniz olunca boyle iste tepene biniyorlar bazen diyorum alip basimi gideyim akillanirlar mi acaba ama anneme dedigi lafa bakilirsa zaten gitmemi istiyorlar galiba ya okadr cok sevioruzki birbirimizi onlrn yuzunden huzursuz oluoruz oysaki ne umutlarla gelmistim burya hergunum aglamakla gecio en zoruma gidende akrabalarda beni cok kotu bilio herkezdn bi laf isiyorum ellerindn gelse bogazimi sikcaklar daha 24 yasindayim ama sanki coktu ruhum nefes alamiorum ben artkAllah yardımcın olsun canım tabi ki aynı eve çıkma konuşsun konuşsun dursunlar. Kolay iş bulabilecek durumdaysan da gir işe eşine destek ol başka eve taşın. Ağızlarına laf vermemiş olursunuz. onlar utansın o kadar varlığın içinde sizin başka eve çıkmanızdan dolayı. Aynı mahallede bile otursan sen mesafeni koyarsan kimse karışamaz gidiş gelişi az yaparsın.
Asgari ucret aliyor tekstilde calisiyor bu aralar isten cikarilma durumuda var insallah oyle bisey olmaz amaEşiniz ne kadar maaş alıyor? Kiralar ne kadar? Ben olsam yemez içmez kiraya çıkardım. Siz de çalışın daha iyi olur ama önce kiraya çıkın.
Kimsenin malına da güvenmeyin. Madem tek çocuk zaten bütün mal size kalacak. Şimdi el ele yuvanızı baştan kurun. Kimseye de gitmeyin sormayın ve laflarını da duymayın. Herkese hakettiği değer verilir.
Baska secenegim yok galiba pasa pasa caliscam ama ben bi omur muhattap olmk istemiorum esim oyle olursa bende degerin olmaz bu duruma ne demeli tukurdugunu yala diolar resmenInsallah hemen iş bulursunda, bunlari düşünecek fırsatın olmaz..
Eşinizi seviyorsanız o da sizi destekliyorsa boş verin kötü bilsinler eşinizle iyi olun zordur mutlaka yalnız olmak ama işe girerseniz size de farklılık olur bunları düşünecek zamanınız olmaz yeni arkadaşlar edinirsinizA
Allah razi olsun kuzum onerin icin saol insan yalniz olunca boyle iste tepene biniyorlar bazen diyorum alip basimi gideyim akillanirlar mi acaba ama anneme dedigi lafa bakilirsa zaten gitmemi istiyorlar galiba ya okadr cok sevioruzki birbirimizi onlrn yuzunden huzursuz oluoruz oysaki ne umutlarla gelmistim burya hergunum aglamakla gecio en zoruma gidende akrabalarda beni cok kotu bilio herkezdn bi laf isiyorum ellerindn gelse bogazimi sikcaklar daha 24 yasindayim ama sanki coktu ruhum nefes alamiorum ben artk
Yarin bi gorusmeye gitcem insallah alirlar dediginiz gibi iyi gelir bana insallahEşinizi seviyorsanız o da sizi destekliyorsa boş verin kötü bilsinler eşinizle iyi olun zordur mutlaka yalnız olmak ama işe girerseniz size de farklılık olur bunları düşünecek zamanınız olmaz yeni arkadaşlar edinirsiniz
beni seviyosan zorlamazsın deyin sizde. Daha kaç ay olmuş ki evleneli.. Yanımda olamayıp beni üzmelerine destek verceksen baştan bitsin bu iş ben çekemiycem daha fazla. Eziyet etmek beni hasta etmek için mi getirdiniz buraya bunun için mi evlendik diyceksiniz. Tamam ben işe girip sana destek olurum ama sende ikimizin mutluluğuna bakıcaksın iki lafla huzursuzluk çıkarıcaksan benim sana verdiğim desteği bana vermiyceksen buraya kadarmış diyceksiniz.Asgari ucret aliyor tekstilde calisiyor bu aralar isten cikarilma durumuda var insallah oyle bisey olmaz amahaklisin tabi guvenmemeliydik ama oyle konustularki basta kim olsa ikna olurdu esim hep kusluk olmaz bir sure sonra gitcez dio bu laflarn ustune nsl gitcem bn bilmiorum beni seviosan gelceksn dio
Merhaba canlar ....
Nerden baslayip nereye vardiricami bilemedigim aslinda herkezde olabilen ama beni artik coook yipratan uzen heranimi etkileyen bir sorunum var...
Ben bir yerden baska bir ile gelin geldim severek evlendik 1 bucuk senelik evliyiz yabanci memlekette olmak zor bilir kimileri heleki birde halden anlamaz insanlarin icine dustuysen
Kaynanamlarin maddi durumlari baya iyi esim evin tek oglu akraba cevreside oyle varliklilar.beraber oturmak istediler hep biz istemedik dedik madem oyle dediler ve bizi en eski eve yerlestirdiler evde mutfak dolabi bile yok sobali fayanslar kirik dokuk baca bile cekmio bazen ev duman alti oluo.smdi diceksiniz nie kabul ettn esim birz kizginliklari gecsin cikcaz burdan dedi asktan gozu kor olmus ben tmm dedim inandim ama gelin gorunki evde hayat yok kisin isinmio pencerelerden bile pufur pufur ruzgar gelio zoruma gidio okadar varliklar ama biz ayri eve ciktik die yardim etmiolar baska evede cikmamizada surat yapiolar kaynanam butun akrabalara rezil edio bizi iste hayirsizlar bizi yanlarinda istemiyorlar falan diye herkez ates puskuruo bize defalarca aciklama yapiorum ama olmuyor bende gitmeyi biraktim bu seferde gelmiyon gitmiyon diye ustume geliyorlar bi huzur yok annesi surekli aglio.ha keske uyumlu biri olsa beraberde oturcam ama okdr cok karisan bi tipki biktim canimdan
Esim bu yaz baska bi eve cikariz ama sen caliscaksin destek olcaksn bana dedi okadar ev var musade etmiyorlr gecmemize bende tmm ozmn uzak tutcaz evi ddm en fazla bi sokak olur dio yapilanlari gormuo.
Kaynanam okdr ileri gittiki gecen annem oylesine bi aramis baslarim sanada kizinada gel al kizini biz biktik falan...annemin cok zoruna gitmis beni savunmus kadin ama ben bu cesaretinr sasiyorum varliklilar diye bizi ezik goruo sanki esime soyledim sakin onun lafiyla bni birakma ben onla konusmcm bi sure sinirle soylemistir faln dedi ikna olmadim oturdu agladi annem boyle biri mahvedio hayatimi bn napiyim falan dedi kiyamadim otrdm yerime smdi ise girmemi tekrar edio destek ol bana dio annesiyle konusmuo 1 haftadir bnde oyle kimsem yok bu sehirde yalnizim akrabalarida doldurmustur coktan gidesim yok ayni konulardn biktim bn ne yapabilirim kizlar evliliginde boyle esiyle yalniz kalanlar oldu mu lutfen bi akil verin bu gidisat ne olur ne olmaz .hakkinizi helal edin uzun oldu
Bir omur muhatap olunmuyor iste ah keske oyle imkaniz olsaydi.. Bunun bayramlari seyranlari, ilerde torun mevzusu vs vs... Muhatap olmak istemiyorum desen bile, bir sekilde bulup bulasirlar... Bence bu muhatap konularini acmayin, bak calistiginda hersey farkli olacak...Baska secenegim yok galiba pasa pasa caliscam ama ben bi omur muhattap olmk istemiorum esim oyle olursa bende degerin olmaz bu duruma ne demeli tukurdugunu yala diolar resmen
kendi basiniza yardim olmadan gecinemiyorsaniz keske evliligi biraz erteleseydiniz. benim size tavsiyem bi is bulup kiraya cikmanizMerhaba canlar ....
Nerden baslayip nereye vardiricami bilemedigim aslinda herkezde olabilen ama beni artik coook yipratan uzen heranimi etkileyen bir sorunum var...
Ben bir yerden baska bir ile gelin geldim severek evlendik 1 bucuk senelik evliyiz yabanci memlekette olmak zor bilir kimileri heleki birde halden anlamaz insanlarin icine dustuysen
Kaynanamlarin maddi durumlari baya iyi esim evin tek oglu akraba cevreside oyle varliklilar.beraber oturmak istediler hep biz istemedik dedik madem oyle dediler ve bizi en eski eve yerlestirdiler evde mutfak dolabi bile yok sobali fayanslar kirik dokuk baca bile cekmio bazen ev duman alti oluo.smdi diceksiniz nie kabul ettn esim birz kizginliklari gecsin cikcaz burdan dedi asktan gozu kor olmus ben tmm dedim inandim ama gelin gorunki evde hayat yok kisin isinmio pencerelerden bile pufur pufur ruzgar gelio zoruma gidio okadar varliklar ama biz ayri eve ciktik die yardim etmiolar baska evede cikmamizada surat yapiolar kaynanam butun akrabalara rezil edio bizi iste hayirsizlar bizi yanlarinda istemiyorlar falan diye herkez ates puskuruo bize defalarca aciklama yapiorum ama olmuyor bende gitmeyi biraktim bu seferde gelmiyon gitmiyon diye ustume geliyorlar bi huzur yok annesi surekli aglio.ha keske uyumlu biri olsa beraberde oturcam ama okdr cok karisan bi tipki biktim canimdan
Esim bu yaz baska bi eve cikariz ama sen caliscaksin destek olcaksn bana dedi okadar ev var musade etmiyorlr gecmemize bende tmm ozmn uzak tutcaz evi ddm en fazla bi sokak olur dio yapilanlari gormuo.
Kaynanam okdr ileri gittiki gecen annem oylesine bi aramis baslarim sanada kizinada gel al kizini biz biktik falan...annemin cok zoruna gitmis beni savunmus kadin ama ben bu cesaretinr sasiyorum varliklilar diye bizi ezik goruo sanki esime soyledim sakin onun lafiyla bni birakma ben onla konusmcm bi sure sinirle soylemistir faln dedi ikna olmadim oturdu agladi annem boyle biri mahvedio hayatimi bn napiyim falan dedi kiyamadim otrdm yerime smdi ise girmemi tekrar edio destek ol bana dio annesiyle konusmuo 1 haftadir bnde oyle kimsem yok bu sehirde yalnizim akrabalarida doldurmustur coktan gidesim yok ayni konulardn biktim bn ne yapabilirim kizlar evliliginde boyle esiyle yalniz kalanlar oldu mu lutfen bi akil verin bu gidisat ne olur ne olmaz .hakkinizi helal edin uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?