Lütfen bana akıl verir misiniz?

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Arkadaşlar düzenli olarak görüştüğümüz bi aile var uzaktan akraba.Ben ve kardeşim bu ailenin kızıyla arkadaş olduk sürekli birlikte takılmaya başladık baya iyi anlaştık.Sorun şu ki dün o anne babası ben kardeşim dışarı gezneye çıktık bi yere yetişmemiz gerekti saatliydi bunlarda oyalanınca ben suratımı astım oda sanırım fazla asmışım ama her yere hep böyle gecikiyoruz sanırım birikti.İşte bi yerde oturdular daha yemek yiyolar ben dedim geç kaldık artık gitmeyelim bu sefer kiz sen çok negatifsin sen şöylesin böylesin konuşmaya başladı bende cevap verince o zaman git tek başına yol orda dedi .Kendimi o kadar kötü hissettimki anne babasının yanında bende kalktım gşttim.Sonuçta biz bu olayın akşamında öpüşüp barıştık sorunu çözdük ama asıl sorun kızın annesi bugün annemin yanına gelip ışte ben kızımla bi davranışından dolayı küstüm demiş imada bulunmuş anneme kardeşimde anneme anlattı gaza getirdi onu oda bana bağırdı. Böyle tartışıcaksan benim aramı akrabalarla yani kızın ailesi ile bozma kizla görüşme.Ya diyorum biz aramızda hallettik size noluyo dinlemeyiyo.Şimdi kizla ders çalışcaktık bana mesaj atmış ben ne yazıcamı bilmiyorum.Annen benimle tartıştın diye sana küsmüş ben kendi mi kötü hissediyorum gelmicem desem annesine kızar annemle konuştu diye.Bide ben artık o eve gitmek istemiyorum annesi yüzünden.Sizce ne yapmalıyım?

KaÇ yaşındasın merak ettim bu konu 14 15 yaş konusu gibime geldi. Belli aralıklarla görüşün fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler,annelerin karışmasıda saçma olmuş ama sizi kızla tartışmanızda aile içinde anne babanın yanında olduğu için söz söyleme hakkı bulmuşlar kendilerinde,annen doğruda demiş istemiyorsan görüşme arana mesafe koy yada acil işin olmadığı esnek saatlerde buluşup gezin

Yorumumu degistiriyorum cünku yasinin küçük olduğunu düşünmüştüm.Baktım 23 yaşındaymışsınız. Hareketlerinizi yaşınıza göre çok çocukca buldum. Geç kalsan dahi bu şekilde tavir yapmamalıydin.

Surat yapmasaydın. Bu davranışın çocukça olmuş. Ben geç kalmak istemiyorum diyip kalkabilirdin.

Back
X