• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bana akil verin

mery2003

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
48
0
1
21
Herkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.

Aileniz nerede?

Herkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.
Hangi ülke vatandaşısınız ? Doğma büyüme Türk ve geçen yıl üniversite eğitimi alan biriyseniz; bir yerde bir hata var.

Kocan ne iş yapıyor? Neden kayınpeder bu kadar müdahil oluyor? Akraban,ailen ya da kocanın akrabası yok mu?

kocam tip okuyor , benden 2 yas kucuk, ve ailenin ihtiyaclarini babasi karsiliyor , ve biz onun evinde onunla yasiyorus, esim en kucuk ogullari oldugu icin

Babası hangi sıfatla size karışıyor, eşiniz, kendi aileniz ve en önemlisi siz neden tepki göstermiyorsunuz?

Hamile olduğunu sakladiklar okey de bu bebek ağaç kovugundan mi geldi, kimse demedi mi bu çocuk ne alaka? Siz bu çocuğu doğurmak mi istediniz( Allah bağışlasın ) 19yasinda bu sorumluluğu cok

Back