Lütfen bana akıl verin 🥺

Ben de neden hala sevdiğime açıklama bulamıyorum

Yarısına kadar okudum , bu adamın neyine aşık oldun ? Git ağaca aşık ol en azından meyve verir.

Ben de neden hala sevdiğime açıklama bulamıyorum
Lütfen kendine değer ver biraz ve ayrıl. Bunların yarısını şu an kocam yapsa (ki bebeğimiz var ona rağmen ) bu kadar değersiz hissedeceğime ayrılırım. Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam, bugün gider yarın daha iyisini sana kıymet verenini bulursun. Gerçek sevgi böyle bi şey değil çünkü emin ol

Benim karakterim böyle sevmesem yalan mı söylerim sen çok takıyorsun falan diyor

Sizinkisi tam bir odun ve sizi sevmiyor. Bazı adamlar vardır, sevgi kelebeği değildir ama kırdıysa özür diler, gönlünü alır. İyi ve kötü her anında yanındadır ve destek olup, teselli eder ve hatta kendisi çözmeye çalışır.

Hayatınızı zorlaştırmak yerine, hayat zor ise kendisi bir el atar. Kısacası sözle değil, davranış ile bunu çok belli eder.

Sevgiliniz bunlardan değil. Ne sözle, ne davranışla bu adam sizi değerli kılmıyor ve önemsiz görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…