Lütfen bana akıl verin 🥺

selinnzty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
16
-20
24
Merhaba kızlar buraya yazmak iyi hissettirdi ve sevgilimle olan meseleyi sizden fikir almak için yazmak istiyorum yaklaşık dokuz aydır bir ilişkimiz var ben onu çok seviyorum gerçekten aşığım onunla bir hayat kurmak istiyorum ama sorun şu ki onun beni bu kadar sevdiğini ve benimle gelecek hayaller kurduğundan bir türlü emin olamıyorum Karakter olarak çok fazla romantik çok sevgi gösteren biri değil bana seni seviyorum demez sadece ben dersem karşılık verir onun dışında hiç kendisi söylemedi sevgi sözcükleri kullanmaz sevgilim aşkım canım bebeğim gibi ben kullanırsam çok az kullanır ben kullanmadığım da o da bana hiç söylemiyor bana iltifat etmez hiç güzel şeyler yazmaz Yani kısacası sözlü olarak bir sevgi dili yok fakat aynı şekilde ben hareketlerinden de yeteri kadar sevgiyi hissedemiyorum bi türlü dışarı çıkma planlarını genelde ben yaparım buluşma fikirlerini ben bulurum o yapmıyor bu konuda da eksik aynı şekilde benim, ona hep içimden hediye alasım gelir ama o bana bir tane çiçek bile almadı ne kadar istediğimi söylesem de .Onun için Instagram‘dan çoğu kişiyi çıkarttım (erkekleri)ama o benim için kimseyi çıkartmıyor çıkartmadı. (Kadınları) , tartışmalardan sonra hiç gönlümü almıyor sanki benim için uğraşmıyor beni kaybetmekten çok da korkmuyor gibi ben sevilmediğimi hissettigimi söylediğimde bana genelde çok çabuk kırılıyorsun çok alınıyorsun öyle bir şey yok diye karşılık alıyorum . beni çevresine de çok sokmadı çok sosyaldir ama çevresindeki arkadaşlarını bilmiyorum tanımıyorum tanıştırmadı. ben onu her gün görmek isterim ama o beni her gün görmek istemez buna eminim. onunla bunları çoğu kez konuşmayı denedim ama hiçbir şey değişmiyor benim için ekstra bir çaba göstermiyor .bu kadar geliyor elimden demek ki diyor beni suçlama kafanda kuruyorsun bazı şeyleri sevmesem niye ilişkimiz olsun diyor ve konu kapanıyor,örnek olarak çok kötü olduğum kötü zamanımda yanımda olmadı niye yanımda olmuyorsun diye sordum ve önemli işim var bencillik yapıyorsun diyip kavga ettik sanki günün sonunda hep suçlu ben oluyorum .ben onu her şeye rağmen çok seviyorum birini gerçekten sevmek bu galiba her şeye rağmen onu affediyorum ne yapacağım ben ? Kaygılı bağlanmam var acaba gerçekten ondan dolayı mı böyleyim gerçekten ben mi kafamda kuruyorum diye kendimi de düşünüp duruyorum .

Size değer vermiyor ve sevmiyor. Boşuna zamanınızı harcıyorsunuz bence

Sevmiyor, üzgünüm. Kendinizi geri çekin, bu kadar üstüne düşerek resmen şımartmışsınız adamı. O da kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor, bence tamamen vakit kaybı.

Onun için Instagram‘dan çoğu kişiyi çıkarttım (erkekleri)ama o benim için kimseyi çıkartmıyor çıkartmadı. (Kadınları)

Üzgünüm ama böyle sorunlu davranışların olduğu bir ilişkiden düzgün ilişki olacağını bekleyemezsin. Adam seni sevgili yerine koymuyor.

Bir tatlı sözü esirgiyor, hediye almıyor. Kırıldığında gönlünü almıyor. İlgilenmiyor. Neyini seviyorsun böyle adamın anlayamadım

Çok üzülerek söylüyorum hemen ayrıl hemen hemen. Her kadın değerlidir. Biriciktir. Sevgi görmeyi hakeder. İstediğin halde bir çiçek bile almıyorsa malesef sevmiyordur. Ayrıldıktan sonra üstünden yük kalkacak ve seni seven sana değer veren biri ile birlikte olacaksın emin ol

Affediyorsunuz ama kendi kendinize sizden bırak af dilemeyi üste çıkıyor bir de bence kaygılı bağlanma değil takıntı olabilir istediğinizi alamıyorsunuz diye takıntı olmuştur

Üzülerek söylüyorum fakat sevgi bu şekilde tek taraflı olmaz ve yürümez şimdi senin yaptıklarınla bu ilişki devam ediyor .Birgün sen yorulacaksın tek başına sevmekten . Başta çok zor gelecek ama iyi ki kesip attım dersin kendine yazık etme

Ayrılmalısın bu aşk değil kendine yazık ediyorsun

sanki benim için uğraşmıyor beni kaybetmekten çok da korkmuyor gibi
Sanki mi? Gibi mi???

Bırakın sanki, gibi, acabayı , şu yazdıklarınızı ben yazmışım gibi bir okuyun bakalım ne hissedeceksiniz?

Size sevdiğini söylemiyor, aşkım vs demiyor, iltifat etmiyor, sizle vakit geçirmek istemiyor ( istese plan/program yapar ), zor gününüzde yanınızda değil... Yazarken ben yoruldum, siz yaşarken " ne oluyoruz böyle " demiyor musunuz?

Adam sizi sevmiyor, önemsemiyor, o çok belli de; siz bu adamın neyini seviyorsunuz???

Beklentiler insanı hayal kırıklığına uğratır ve çok yorar.

Kaygılı bağlanmaya sahipsiniz evet ama sevgiliniz de bunu körüklüyor maalesef. Kaygılarınıza karşı gelip onu bu kadar hayatınızın merkezi yapmazsanız daha az üzülürsünüz. 9 ay çok da uzun bir zaman değil. Belli ki sizi kaybetmekten korkmuyor. Kendinizi geri çekin. Uzaklaşıp uzaktan seyredin biraz. Böyle bir ilişki de her geçen gün sizi daha fazla yıpratır ve üzülerek söylüyorum ki bir nihayete de varmaz. Bu insanla evlenmek sizin için geri dönüşü çok zor bir hata olur. Umarım kendi değerinizin farkına varırsınız. Lütfen kendinizi üzmeyin. Sizin için doğru insan olsaydı böyle hissettirmezdi. Umarım çok mutlu olacağınız doğru kişiyle birbirinizi bulursunuz

Bunları yapan adama bile beni kesin seviyor diyemem

Bunları yapan adama bile beni kesin seviyor diyemem
Sevmiyor zaten, böyle sevgi, aşk mı olur? İlişkilerinde cinsellik varsa, adamın neden konu sahibiyle beraber olduğu bir nebze anlam kazanır ama konu sahibi hâlâ nasıl "seviyorum, seviyorum" diyor, ona bir açıklama bulamadım.

E herşey açık daha bize mi soruyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…