İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..
eşim bana diyor ki aradığında konuş ve sakın giderli konuşma senin düşündüğün gibi bir insan değil tanışan en yakın arkadaşın olur ona bir şans ver diyor bu arada kızın istanbul da yaşayan bir sevgilisi varmış eşim söyledi
İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..
Ben anlamadim
simdi sen esinle o kizin arasindaki gereksiz samimiyetten rahatsizsin
fakat esin ve kiz bu durumdan rahatsiz degil
esin samimi kalmak istiyor
e peki ne diyeceksin kiza?
resmen seni ikna etmeye calisiyorlar
arkadasliklari bozulmasin diye
alt tarafi is disinda gorusmeyecekler neden zor geliyor onlara
bu soruyu cok kibar bir sekilde sorabilirsin
gereksiz samimiyetinizi sorguladigim dogrudur diyerek
(anlamadim karri karsiya neden gelmek istiyorsun :) ne demeyi planliyorsun)
birinin hakkında kötü konuşulması için onun bizim hakkımızda kötü düşünmesi gerekmez. Terbiyesiz bir insan isterse bana hayran olsun bu onun terbiyesiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bir de eşin "iyi ki öyle yapmışsın yoksa çok kötü olurdu" demiş ya, nedir o kötü olacak olan? Onu merak ettim. Ayrıca kötü olan bir şeyler var zaten, eşin bu yüzden çok mutsuz be adam, daha neden korkuyorsun "kötü olacak" diye. Sanki herşey güllükgülistanlık da işyerindeki "hanımkız" kusur kaldı... Eşin laf cambazlığı yapıyor, her zaman böyle midir?
inan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. Daha önce de yazdım kadın ayşe , fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. Kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..
inan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. Daha önce de yazdım kadın ayşe , fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. Kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..
merhaba,
ben konulara çok sık yorum yapan birisi değilim fakat bende benzer şeyler yaşadım o yüzden yazmak istedim. 6 senelik evliyim ben ve bi çok kez eşimi iş yerindeki kızlarla yazışmalarını, samimiyetini yakaladım. Sen madem kızla yüz yüze görüşmeye karar verdin, asla kızla konuşurken senin yüzünden eşimle aram bozuldu gibi laflar etme ; kız da kendini bişey sanmasın.
Hatta eşimle aramız çok iyi fakat erkek milleti işte biliyosun işte kaçamak yapmak istiyor arada, ama sen kendine yazık edersin, erkekler senin gibi kızları kullanıp bırakır, başka bi beklentin olmasın gibi bi konuşma yapabilirsin o kızla.
çok da canını sıkma, takılma bu konuya, üzerinde durmuyomuş gibi yap ama gözünde üzerlerinde olsun..
bende aslında konuşurken senin için tartıştık gibi laflar söylemeyeceğim ama msjları hoş karşılamadığımı bunun için tabiki eşimle tartışacak kadar büyütmüyorum gibisine laflar edip aslında karşıdan bakıldığında hoş bir konumda olmadığını söyleyeceğim ama bunları yüzüne bakarken söylemek istiyorum çünkü mimiklerinden anlamayı umuyorum telefonda hissetmek mümkün değil
İçini karartmak gibi olmasında; Ben kendi eşimle ilgili ne hissettimse çıktı, hani derler ya kadın hisseder diye maalesef bu gerçekTelefonla konuşmayla, yüzyüze konuşmayla alakalı değil, hislerinde önemli. Umarım aralarında bişi yoktur. Kıza eşine mesaj atmaya devam ettiği taktirde bu olayı kızın ailesine söyleyeceğini de yansıtabilirsin.
Birde bu kız konusunda eşinle fazla yüzgöz olma, durum laçkalaşır ve artık eşine normal gelmeye başlar. Tavrın net ve sert olsun, o kızla arana mesafe koyacaksın diyebilirsin eşine, çünkü o senin eşin ve onun hayatında senin söz hakkın var.
Maalesef bunların hepsini ben defalarca yaşadım ve bana tecrübe oldu, ki ben öyle eşini çok sıkan bi kadında değildim.
slm yeni bir gelişme var ben bugün kızla görüşeceğim diye bekliyordum bana msj attı yazdığı msj bu
canım günaydın iyi çalışmlar ben bugün izinliyim ama müsait olmadım annem rahatsız biraz 5 kasımda tahsin abiyle (eşimle) nöbeti varmış iş çıkışı müsaitsen o zaman görüşsek olur mu canım diye yazmış
slm yeni bir gelişme var ben bugün kızla görüşeceğim diye bekliyordum bana msj attı yazdığı msj bu
canım günaydın iyi çalışmlar ben bugün izinliyim ama müsait olmadım annem rahatsız biraz 5 kasımda tahsin abiyle (eşimle) nöbeti varmış iş çıkışı müsaitsen o zaman görüşsek olur mu canım diye yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?