- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.744
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ak pek vaktim yok.
Sahlep arkadaşım hemcinslerimiz arasında sizin dediğiniz türden insanlar elbet var size katılıyorum. Fakat erkekler hiç masum değil buna ben o kadar şahit oldum ki. Ben Türkiye de değişik firmalarda çalıştım. Bu tip olaylara çok şahit oldum. Bir olay hariç hepsinde erkek o kadar yalan söylüyor ki şaşar kalırsınız. İki tarafı idare etmek için iki tarafada ne yalanlar söyleniyor. Sonuç ne oldu hepsinde biliyor musunuz? Kadınlar birbirine düşman oldu erkek paylaşılamayan kahraman oldu. şahit olduğun olaylardan bir kaçını paylaşmak istiyorum aslında burada ama şu an yazacak pek vaktim yok bir de kızın morali bozulsuun istemiyorum. Birde ben evli erkekle ilişki kurmaya çok karşıyım bunu da belirteyim. Allah kimseyi böyle bir ilişki yaşatmasın. Olan evdeki kadınla,öteki kadına oluyor. erkeğin pisliği çok pislik sinsi vede bunu belirteyim.
ben bunu eşime inanın hep söylüyorum ama ben kıskanç oldum haset oldum bana öle diyor ve hatalı olduğunu da söyledim baştan beri samimi davranmakla ama ben abartıyormuşum öle söylüyor
Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.
Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım
eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?
Doğru söylüyorsun canım ben de erkekler suçsuz demiyorum zaten onlar izin vermese kadın sokulamaz sonuçta.arkadaşlık kurulabilir iş içerisinde vs tabiiki kurulacak ama benim asııl rahatsızlığım telefonumuza gelecek msja engel olamayız sonuçta kızların da düşüncesizce yakın arkadaşım vs bahaneleriyle konu sahibinde olduğu gibi abuk msjlar atması.konu sahibinin eşi de hatalı hiç gereği yokken huzurunu bozmuş hatalı olan iki kişi var ama tüm hata konu sahibinde gibi onu suçlamışlar halbuki mağdur durumda olan o.Allah erkeklere ahlak biraz da beyin, bizlere de şans versin
Konuyu okuyunca sinirlendim ne yalan söyleyeyim. Bu ne saçmalık böyle? Senin karın nerede, iş arkadaşın nerede? Eşinin ağırlığını iş yerinden biriyle bir mi tutuyorsun? Bu kadın ne kadar yüz bulmuş böyle, bir adamın eşi kendisine selam vermedi diye -hele ki iş yerinde- bu kadar bariz trip atabiliyor... Eşinle çok net bir tavırla konuş bence, ağlayıp mağdur numarasına yatmaktansa karşısındakine haddini bildirsin, elin kadını için huzurunuzu kaçırmasın. İnsanın karısını yüceltmesi öyle yalan dolanla değil kime nasıl davranacağını bilmekle olur.
o mesajı o kadar rahat atması normal mi sizce benim kafamı kurcalıyor? evet çok isterik bir hatun olabilir de.. Ama o da kandırılıyorsa??adamın ona neler anlattığını bilmiyoruz mesela; Mutsuz bir evliliğim var, karımla ayrı yatıyoruz, severek evlenmedim, heyecan bitti artık sevmiyorum, çok mutsuzum, boşanacağım ama biraz zamana bıraktım alıştıra alıştıra boşanacağım, aynı ev içinde iki yabancıyız, çok yalnızım, karımı bırakırsam kendine zarar verir diye korkuyorum o yüzden hemen boşanamıyorum ama hiç ilişkimiz yok artık, birbirimize karşı emeğimiz geçtiği için istediklerini yapmaya çalışıyorum ve daha niceleri... umarım böyle bir şey değildir. ben işte en çok bu tarzları gördüm çevremde, özellikle iş hayatında.. Bu erkekler var ya istediğini alana kadar tam bir yılan oluyor. Evlilikten soğudum ben gördüklerim karşısında lanet olsun ya
Ayyy ne sinir bozucu.tek suçlu eşiniz! o kıza nasıl bi yüz vermiş nasıl bi samimiyet bulmuş da ailesi kızı için ondan yardım istiyor? tahammül edilecek konu değilBen 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.
Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım
eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?
kız beni arayacakmış aradaki yanlış anlaşılmaları kaldırmak için ben kızla konuşayım mı konuşmayayım mı bilemedim
konuyu okuyunca sinirlendim ne yalan söyleyeyim. Bu ne saçmalık böyle? Senin karın nerede, iş arkadaşın nerede? Eşinin ağırlığını iş yerinden biriyle bir mi tutuyorsun? Bu kadın ne kadar yüz bulmuş böyle, bir adamın eşi kendisine selam vermedi diye -hele ki iş yerinde- bu kadar bariz trip atabiliyor... Eşinle çok net bir tavırla konuş bence, ağlayıp mağdur numarasına yatmaktansa karşısındakine haddini bildirsin, elin kadını için huzurunuzu kaçırmasın. Insanın karısını yüceltmesi öyle yalan dolanla değil kime nasıl davranacağını bilmekle olur.
bugün o kız beni aradı bende telefonda gayet mesafeli bir şekilde kendisiyle telefondan ziyade karşılıklı konuşmak istediğimi söyledim tamam dedi yarım saat geçmeden eşim aradı ben o anda uygun değildim uygun olunca aradım ve bana sorduğu soru yüzyüze ne konuşacaksın ama tatlı bir dille soruyor çünkü beni sinirlendirip ters tepip kıza çemkirmemden çekiniyor kız gidip hemen anlatmış ki ben söylemedim eşime yüzyüze konuşmak istediğimi
bugün o kız beni aradı bende telefonda gayet mesafeli bir şekilde kendisiyle telefondan ziyade karşılıklı konuşmak istediğimi söyledim tamam dedi yarım saat geçmeden eşim aradı ben o anda uygun değildim uygun olunca aradım ve bana sorduğu soru yüzyüze ne konuşacaksın ama tatlı bir dille soruyor çünkü beni sinirlendirip ters tepip kıza çemkirmemden çekiniyor kız gidip hemen anlatmış ki ben söylemedim eşime yüzyüze konuşmak istediğimi
Ayrıca sana böyle trip atan kız ne oldu da seni özür mahiyetli arayacak hiç düşündün mü? kocan ona ne dedi acaba? belki bişeyler çoktan başladı da seni işkillendirmeme çabasına girdiler.gözünü dört aç derim. burnuma hiç güzel kokular gelmedi...
Ben anlamadim
simdi sen esinle o kizin arasindaki gereksiz samimiyetten rahatsizsin
fakat esin ve kiz bu durumdan rahatsiz degil
esin samimi kalmak istiyor
e peki ne diyeceksin kiza?
resmen seni ikna etmeye calisiyorlar
arkadasliklari bozulmasin diye
alt tarafi is disinda gorusmeyecekler neden zor geliyor onlara
bu soruyu cok kibar bir sekilde sorabilirsin
gereksiz samimiyetinizi sorguladigim dogrudur diyerek
(anlamadim karri karsiya neden gelmek istiyorsun :) ne demeyi planliyorsun)