Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn

Forumda başka birşey ararken sizin başlığınızı gördüm ve size bişeyler söyleme ihtiyacı hissettim çünkü hata yaptığınızı düşündüm

bende 1,5 yıldır evliyim yolunda giden bi evliliğim var

erkeklerin hepsi aldatma potansiyeline sahip bi kere

bu kızda ...... teki anlaşılan . ailesinden bi terbiye almadığı babasının eşinizi aramasından belli.

kızla görüşmeyin kesinlikle sizi tekrar ararsa bi iş uydurun müsait değilim deyin şunu ekleyin zaten önemli birşey konuşmayacaktım o gün selam vermedin birşeye mi kırıldın merak ettim onu konuşacaktım bilmeden bişey mi yaptım deyin yada başka bişey bulun geçiştirin, ama sakın görüşmeyin derim.

aksi halde eşinizin kızla arasında birşey yoksa ve dediği gibi sadece sevdiği bir iş arkadaşıysa eşinizi daha çok ona itersiniz mahcup olup sizin söyledikleriniz için kendini affetme çabalarına girişir

sizin asıl probleminiz eşiniz aranızda geçen konuşmaları neden gidip o kıza anlatıyor? sadece o kız değil sizin problemleriniz neden 3. kişinin dilinde evliliğin böyle bişey olmadığını yaşananların aranızda kalması gerektiğini yoksa sizi yıpratacağını anlatın öncelikle .
eşinize bunun kıskançlık değil saygısızlık olduğunu, eşinizin size saygısızlık ettiğini anlatın. çünkü evlilkte bazı makul sınırlar vardır. iki tarafta o sınırları ihlal etmemelidir. bunu anlatın. evlilikteki bazı sınırlardan örnek verin sizin onun için yaptığınız bişeyleri örnek verin bunlara benzetin ondan istediğiniz fedakarlığı.

sizi üzen eşiniz, o ....kız ile muhatap olmayın bence. panik yapmayın yuvanız yıkılacak. bence %50 eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimali. yüzyüze dinlesek daha düşük olacak belki.

umarım evliliğinizi kurtarırsınız

Merhaba, şu sözünüz bence hiç hoş değil. "Erkekler aldatma potansiyeline sahip." İnanın erkek değil insan olan herkes kadın-erkek aldatma potansiyeline sahiptir. Siz bir bayan olarak erkeği farklı görürseniz (aldatma eğilimi olan olarak) emin olun, onlar bu boşluktan her zaman faydalanır.

İçimdeki her şey geçti biti, artık hissizleştim hiç bir şeye tepki vermem sanıyordum ama konunuzu okuyunca içimdeki yanardağ tekrar alevlendi sanki. Beynim uyuştu.........................

Sonunu hiç hayır görmüyorum bu yaşananların. Kızarsın diye sildim mesajları ne demek. Demek ki kızılacak bir şey yapıyorsun, bi işler çeviriyorsun arkamdan.

O *rusbunun sizinle konuşmadan afra tafra çıkıp gitmesi ne demek?

Eşiniz anlatıyor herhalde MUTSUZUZ, ANLAŞAMIYORUZ, BOŞANICAZ AMA MAL PAYLAŞAMIYORUZ, CINSELLIK BITTI, EŞİMLE TATİLE O İSTEDİĞİ İÇİN GİDİYORUM.... Kız da haliyle siz iş yerine gidince kızıyor hani siz kötüydnüz neden geliyor diye.......

Abarttın demeyin, bu küçük şeyleri anlamıyoruz konuduramıyoruz kocamıza ama sonrası...........

Bence eşiniz ya işini değiştirsin, ya da kızı işten çıkarttırın.

Bu işlerin sonu hayır değil...

slm cumartesi günü o kızla görüştük ben daha lafa girmeden benden özür dilemeye başladı bende onu dinledikten sonra gayet rahat bir tavırla mesaj olayı beni rahatsız etti ve babanın tavrı hiç hoş değildi dedim içimdekileri kızın yüzüne bir bir söyledim ve bir insan dışarıdan geliyorsa içerideki insanlar hoşgeldin demesi gerekir ben sırtı bana dönük ve hoşgeldin demeyen bir insana kusura bakma ama hal hatır sormam ayrıca bugüne kadar sana kötü bir tavır ve davranışım olmamışken tavrına anlam veremedim dedim kız eşim abi demeye başladı ve özür üstüne özür tamam dedim kıza ve eşime de ama aklım hala onlarda gizliden iz süreceğim bakalım elbet açık verirler eğer aralarında birşey varsa

Bu nedir ben anlamadım. Tehlikeli kokular alıyorım dikkat et

Evet en mantıklısını yap bunu sana baştan dedim. bişey konuşma bu konuları açma kapamış gibi yap. Ama gizliden iz sür, İlk bişey gördüğünde ispatlayacak konuma gelmeden ses çıkartma. Yinede böyle bir şey yoktur umARIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…