Forumda başka birşey ararken sizin başlığınızı gördüm ve size bişeyler söyleme ihtiyacı hissettim çünkü hata yaptığınızı düşündüm
bende 1,5 yıldır evliyim yolunda giden bi evliliğim var
erkeklerin hepsi aldatma potansiyeline sahip bi kere
bu kızda ...... teki anlaşılan . ailesinden bi terbiye almadığı babasının eşinizi aramasından belli.
kızla görüşmeyin kesinlikle sizi tekrar ararsa bi iş uydurun müsait değilim deyin şunu ekleyin zaten önemli birşey konuşmayacaktım o gün selam vermedin birşeye mi kırıldın merak ettim onu konuşacaktım bilmeden bişey mi yaptım deyin yada başka bişey bulun geçiştirin, ama sakın görüşmeyin derim.
aksi halde eşinizin kızla arasında birşey yoksa ve dediği gibi sadece sevdiği bir iş arkadaşıysa eşinizi daha çok ona itersiniz mahcup olup sizin söyledikleriniz için kendini affetme çabalarına girişir
sizin asıl probleminiz eşiniz aranızda geçen konuşmaları neden gidip o kıza anlatıyor? sadece o kız değil sizin problemleriniz neden 3. kişinin dilinde evliliğin böyle bişey olmadığını yaşananların aranızda kalması gerektiğini yoksa sizi yıpratacağını anlatın öncelikle .
eşinize bunun kıskançlık değil saygısızlık olduğunu, eşinizin size saygısızlık ettiğini anlatın. çünkü evlilkte bazı makul sınırlar vardır. iki tarafta o sınırları ihlal etmemelidir. bunu anlatın. evlilikteki bazı sınırlardan örnek verin sizin onun için yaptığınız bişeyleri örnek verin bunlara benzetin ondan istediğiniz fedakarlığı.
sizi üzen eşiniz, o ....kız ile muhatap olmayın bence. panik yapmayın yuvanız yıkılacak. bence %50 eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimali. yüzyüze dinlesek daha düşük olacak belki.
umarım evliliğinizi kurtarırsınız