- 31 Ekim 2006
- 2.756
- 2.919
- 698
benim gerizekalı eşim kıza yardımcı olmuş iş yerinde kıza oda ailesine bahsetmiş kardeşinin boşanmasında ben yardımcı oldum oradan tanıyorlarmış o yüzden aramış babası
Ya güzelim ne olursa olsun ne kadar yardımcı olursanız olun arayamazlar..
İş yerini aralar hatta senden rica ederler "eşine bir sorar mısın bizim kız ordamıymış" diye ama bunun ötesi bana saçma geliyor.
Ya eşine tamam bu kız çok iyi ama ben görüşmeni istemiyorum içim ısınmıyor ve uzak duymayı yeğliyorum senden de rica ediyorum aranızda ki münasebet sadece iş yerinde ve iş ile ilgili olsun diye resti çek.
Ya bir kadın yüzünden yuvasını mı dağıtacak?
Aynı şeyi kendin için öne sür..
Ben tatilde böyle yapsam hoşuna gider mi de?
Kötü niyeti olmayan ama senin sevmediğin bir erkek arkadaşım olsa ve ben ısrarla görüşmeye devam etsem hazmedebilir misin de?
İlla kötü niyetli demiyorum ama sadece ısınamadım de.
Ama mesaj olayı bana çoook çook yalan geldi..
İş yerinde şakalaşmak, muhabbet etmek, konuşmak olur ama iş arkadaşı bu kadardır..
Gerisi iki tarafında ailesinin rızası ile ailecek devam edebilir ama rıza yoksa iş dışı arkadaşlıkta yok!
Israr ederse o zaman al kendin tepe tepe görüş de ve restini çek.
Sonuçta bu kadın arkadaş olarak bile evliliğinizi yıkacak kadar önemliyse ben olsam al arkadaşınla sana mutluluklar derdim olur biterdi.
Benim eşimin bir akrabası vardı ve bu bayan eşimden büyüktü ama tavırlarını sevmiyordum.
Kötü niyeti yoktu belki ama laubaliydi.
Eşimden rica ettim ben bu bayandan rahatsız oluyorum lütfen irtibatı kes dedim.
Adam ... abla iyidir ama seni rahatsız edecekse olur dedi.
Ve muhabbeti kesti, bu kadar..
He bir arkadaş demiş o kız ahlaklı filan değil olsa evli bir adama yanlış anlaşılacağını düşünür mesaj atmaz diye, bunun altına imzamı da atayım..
Evli bir adama mesaj atması çok masumane değil gitsin İstanbul'da ki sevgilisine atsın.
Son düzenleme: