• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn

benim gerizekalı eşim kıza yardımcı olmuş iş yerinde kıza oda ailesine bahsetmiş kardeşinin boşanmasında ben yardımcı oldum oradan tanıyorlarmış o yüzden aramış babası

Ya güzelim ne olursa olsun ne kadar yardımcı olursanız olun arayamazlar..
İş yerini aralar hatta senden rica ederler "eşine bir sorar mısın bizim kız ordamıymış" diye ama bunun ötesi bana saçma geliyor.
Ya eşine tamam bu kız çok iyi ama ben görüşmeni istemiyorum içim ısınmıyor ve uzak duymayı yeğliyorum senden de rica ediyorum aranızda ki münasebet sadece iş yerinde ve iş ile ilgili olsun diye resti çek.
Ya bir kadın yüzünden yuvasını mı dağıtacak?

Aynı şeyi kendin için öne sür..
Ben tatilde böyle yapsam hoşuna gider mi de?
Kötü niyeti olmayan ama senin sevmediğin bir erkek arkadaşım olsa ve ben ısrarla görüşmeye devam etsem hazmedebilir misin de?
İlla kötü niyetli demiyorum ama sadece ısınamadım de.
Ama mesaj olayı bana çoook çook yalan geldi..
İş yerinde şakalaşmak, muhabbet etmek, konuşmak olur ama iş arkadaşı bu kadardır..
Gerisi iki tarafında ailesinin rızası ile ailecek devam edebilir ama rıza yoksa iş dışı arkadaşlıkta yok!

Israr ederse o zaman al kendin tepe tepe görüş de ve restini çek.
Sonuçta bu kadın arkadaş olarak bile evliliğinizi yıkacak kadar önemliyse ben olsam al arkadaşınla sana mutluluklar derdim olur biterdi.
Benim eşimin bir akrabası vardı ve bu bayan eşimden büyüktü ama tavırlarını sevmiyordum.
Kötü niyeti yoktu belki ama laubaliydi.
Eşimden rica ettim ben bu bayandan rahatsız oluyorum lütfen irtibatı kes dedim.
Adam ... abla iyidir ama seni rahatsız edecekse olur dedi.
Ve muhabbeti kesti, bu kadar..

He bir arkadaş demiş o kız ahlaklı filan değil olsa evli bir adama yanlış anlaşılacağını düşünür mesaj atmaz diye, bunun altına imzamı da atayım..
Evli bir adama mesaj atması çok masumane değil gitsin İstanbul'da ki sevgilisine atsın.

Son düzenleme:
Bilmiyorum yapacağım yorum ne kadar doğru olur ama ben acizane fikirlerimi yazmak istedim. Siz birbirinizi seven iki kişisiniz dediğinize göre. Eşiniz de sizi seviyor başka kimsenin muhabbetine ihtiyacı olamaz benim fikrimce. Hele de bir bayansa bu. Ben bu tür sohbetlerin çoğunun abi-kardeş, arkadaş çerçevesi içerisinde devam edip öyle sonuçlanacağını düşünmüyorum. Bayan için ahlaklı karakterli filan demişsiniz ya da eşiniz demiş. O bayan karakterli, ahlaklı olsa evli bir beyefendiye eşinin yanlış anlayacağını akıl edemeyip mesaj atamaz. Eşiniz zaten onunla aynı iş yerinde mesajlaşmak da ne demek. Çok sinirleniyorum bu tür şeylere yanlış anlamayın ama bu yanlış eşinizin onunla konuşması mesajlaşması büyük hata. O kız karakterli filan da değil bence. Dediğim gibi evli barklı insanla ne konuşabilirsin. Düşüncesizlik en başta. Siz eşinize bu durumdan hoşnut olmadığınızı söyleyin. Selamdan öte muhabbetleri olmamalı. Bunları sizin aklınıza bir şeyler gelsin diye söylemiyorum ama yine de çok dikkatli olmalısınız. Fazla iletişim ve samimiyet iyi değil.

ben bunu eşime inanın hep söylüyorum ama ben kıskanç oldum haset oldum bana öle diyor ve hatalı olduğunu da söyledim baştan beri samimi davranmakla ama ben abartıyormuşum öle söylüyor

♥gözyaşı♥;32477349 .!.:
Ya güzelim ne olursa olsun ne kadar yardımcı olursanız olun arayamazlar..
İş yerini aralar hatta senden rica ederler "eşine bir sorar mısın bizim kız ordamıymış" diye ama bunun ötesi bana saçma geliyor.
Ya eşine tamam bu kız çok iyi ama ben görüşmeni istemiyorum içim ısınmıyor ve uzak duymayı yeğliyorum senden de rica ediyorum aranızda ki münasebet sadece iş yerinde ve iş ile ilgili olsun diye resti çek.
Ya bir kadın yüzünden yuvasını mı dağıtacak?

Aynı şeyi kendin için öne sür..
Ben tatilde böyle yapsam hoşuna gider mi de?
Kötü niyeti olmayan ama senin sevmediğin bir erkek arkadaşım olsa ve ben ısrarla görüşmeye devam etsem hazmedebilir misin de?
İlla kötü niyetli demiyorum ama sadece ısınamadım de.
Ama mesaj olayı bana çoook çook yalan geldi..
İş yerinde şakalaşmak, muhabbet etmek, konuşmak olur ama iş arkadaşı bu kadardır..
Gerisi iki tarafında ailesinin rızası ile ailecek devam edebilir ama rıza yoksa iş dışı arkadaşlıkta yok!

Israr ederse o zaman al kendin tepe tepe görüş de ve restini çek.
Sonuçta bu kadın arkadaş olarak bile evliliğinizi yıkacak kadar önemliyse ben olsam al arkadaşınla sana mutluluklar derdim olur biterdi.
Benim eşimin bir akrabası vardı ve bu bayan eşimden büyüktü ama tavırlarını sevmiyordum.
Kötü niyeti yoktu belki ama laubaliydi.
Eşimden rica ettim ben bu bayandan rahatsız oluyorum lütfen irtibatı kes dedim.
Adam ... abla iyidir ama seni rahatsız edecekse olur dedi.
Ve muhabbeti kesti, bu kadar..

He bir arkadaş demiş o kız ahlaklı filan değil olsa evli bir adama yanlış anlaşılacağını düşünür mesaj atmaz diye, bunun altına imzamı da atayım..
Evli bir adama mesaj atması çok masumane değil gitsin İstanbul'da ki sevgilisine atsın.

su anda bana msj gönderdi musaitsen konuşmak istiyorum diye

ben bunu eşime inanın hep söylüyorum ama ben kıskanç oldum haset oldum bana öle diyor ve hatalı olduğunu da söyledim baştan beri samimi davranmakla ama ben abartıyormuşum öle söylüyor

canım eşine aynen şunu söyle kesin ve net..
"Ben hatalı olabilirim, yanlış düşünüyor, abartıyor da olabilirim, ama her şekilde bu durum benim huzurumu bozuyor ve ben evliliğime sakin ve mutlu şekilde devam etmek istiyorum.
Bu konuyla ailemizi meşgul etmek zorunda mısın?
Bu bayanla iş dışında görüşmeni ve beni de görüştürmeni istemiyorum.
Böyle giderse evliliğimiz kötüye gidecek ve beni kaybedeceksin..
Benden önemliyse buyur devam et, ya benim için arkadaşlığını keseceksin ya da ben kendim huzurum kalmadığı için bunu yapacağım" diyeceksin.

Hala laga luga ediyorsa hala ama diyorsa biraz uzaklaş ve ciddiyetini belli et.

çok sinir bir durum gerçekten bu konuyla ilgili eşine bence cok baskı yapma rahatsız oldugunu soyle cıddı bır sekılde konus sonrada bak bakalım gercekten bırsey varmı

adamın aklı kaymayacaktıysa da hareketlerinle başarmış gibi gözüküyosun.
kusura bakma da bana bu olanlar tuhaf geldi.
benim eşime hiçbi kadın mesaj atamaz.iş dışında da konuşamaz.
çok acil iş icabı bişey varsa da arar telefonla konuşur.
eşim aynı durumda ben iş arkadaşına selam vermedim diye beni azarlasa
onu benzin döküp yakardım heralde.
sonuçta sen oraya gidiyosun hoşgeldin demesi gereken o.
ve tavırlı bi şekilde bişey demeden çıkıp gitmesi çok ilginç
ayrıca bence aralarında bişeyler var burnuma kötü kokular geldi.

O zaman eşinize tavrınızı koyun samimiyeti kesmiyorsa sizin sözlerinizin önemi yoktur ve kaybetmekten korkmuyordur. Karşısındaki kişi ne kadar masum ve iyi olursa olsun (ki o kız öyle değil bence) siz istediniz diye bir yolunu bulur ve kırılmadan kırmadan mesafesini koyar. Karşısındaki de ahlaklı ve iyiyse(!) onun bu mesafe koyma çabasını anlayışla karşılar.

Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.

Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım

eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?

Öncelikle yazdığın konuyu genel olarak anladım. fakat bazı ayrıntıları anlayamadım. Canım sen aptal taklidi yap bir süre.. bu konuyu hiç açma. O kadar saf gibi davran ki eşinin çok rahat davranmasını sağla. burada karşıdaki bayan önemli değil. Senin eşin önemli. farzet ki kız senin eşine yakın davranıyor; bu ayşe, Fatma olur eşinin tepkisi ve davranışları önemli. Şu an kesin olarak birşeyi ispatlayamadığın için; suçlu, kıskanç, paranoyak durumuna düşersin. akıllı davran, öfkeni duygularını kontrol et, evet çok zor ama bunu yap aptala yat anlamıyormuş gibi yapıp takip et. Bir mesaj bile görsen o an görmemiş hberin yokmuş gibi davran çok profesyonelce yani..Eğer bunu yaparsan 1 yıla kadar herşeyi öğrenirsin ona göre hareket edersin. umarım senin düşündüğün gibi değildir.

Şüphe insanı kemirip mahveden bir duygu.insan kendini aptal yerine konulmuş hissediyor. ama bırak seni aptal sansın özellikle aptal sanmasını sağla ve gerçeğe ulaş.

Öncelikle yazdığın konuyu genel olarak anladım. fakat bazı ayrıntıları anlayamadım. Canım sen aptal taklidi yap bir süre.. bu konuyu hiç açma. O kadar saf gibi davran ki eşinin çok rahat davranmasını sağla. burada karşıdaki bayan önemli değil. Senin eşin önemli. farzet ki kız senin eşine yakın davranıyor; bu ayşe, Fatma olur eşinin tepkisi ve davranışları önemli. Şu an kesin olarak birşeyi ispatlayamadığın için; suçlu, kıskanç, paranoyak durumuna düşersin. akıllı davran, öfkeni duygularını kontrol et, evet çok zor ama bunu yap aptala yat anlamıyormuş gibi yapıp takip et. Bir mesaj bile görsen o an görmemiş hberin yokmuş gibi davran çok profesyonelce yani..Eğer bunu yaparsan 1 yıla kadar herşeyi öğrenirsin ona göre hareket edersin. umarım senin düşündüğün gibi değildir.

bu konuda yaşadığımız tartışmalarda eşim karşımda ağlıyor bana haksızlık yapıyorsun diyor çok karma karışığım

bu konuda yaşadığımız tartışmalarda eşim karşımda ağlıyor bana haksızlık yapıyorsun diyor çok karma karışığım

peki Banucum aynı durumda sen olsan böyle mesaj silinmiş falan kocan yakalasa, yada herhangi bir erkek karısını yakalasa neler olur? Onlar gözyaşlarımıza bakar mı yanlış anlıyorsun desek inanırlar mı? yaftayı yapıştırmayan bir erkek gösterin bana alnından öperim. Sen de bizde gerçeği bilmiyoruz. Bilmenin tek yolu akıllı davranmak ve salak gibi davranmak emin ol kesin sonuca böyle ulaşırsın.

Ağlamak yerine sizi üzdüğünün farkına varıp o bayanla arasına mesafe koyabilir. Yani bu bayan sizin mutluluğunuza mani olacak kadar mühim miymiş ki hem ondan hem sizden vazgeçemiyor. Yapmasın bunu ya sizin içinize hiçbir şüphe düşürmemek onun en önemli görevi. Rabb'im yardımcınız olsun. İnşaallah sizi ne kadar üzdüğünün farkına en kısa sürede varır.

Son düzenleme:
işin içinde işler yoktur umarımmm eşiniz cok sacma davranıyor.... mesafelı olması lazımmmm bu ne ya vıcık vıcık:50:

Yahu eşine bir sorsana bu pek masum kızcağız(!) bu kavgalara ve göz yaşlarına değiyor mu kes muhabbeti biz de huzura erelim diye..
Anlamadım ki neden kopamıyor illa diretiyor?
Sen onun karısısın ve belirli ölçülerde arkadaşlarına özellikle de karşı cins arkadaşlarına sınır çizebilirsin o da sana yapabilir durumu.
Ve aile adında bir kurum oluşturmak istiyorsanız eşlerin bir birine çizdiği sınırları korumaları mecburidir.
Ve eşinde bunu tıpış tıpış yapacak!
Mübarek sanki annesi-babası, kardeşi kopamadığı..
Adı üstünde elalem, dış kapı mandalı, ailenizin dışında herhangi biri, iş arkadaşı o,
Can ciğer falan değil, onunla arkadaşlığını keserse kan kaybından falan ölmeyecek...

Seni üzmek istemem ama bu kadar ağlamaya, olaya rağmen hala devam ediyorsa
Eşin ne yardan ne serden geçerim, ikisini de idare ederim diye düşünüyor sanırım.
Yoksa aileniz dışında ki basit biri için bu kadar uzamaz konu..
Tepkini çok net ortaya koy canım.
Yoksa aptal bir kız yüzünden (aptal diyorum bana göre evli bir adama iş dışında mesaj çekiyorsa aptalın dibidir) huzurunuzu bozup duracaksa bu adamı çekmeye değmez..
Senin için bu kişiden vazgeçmiyorsa seninde bu yuva için yapacak başka bir şeyin olmamalı.

Bu ne laçkalık ya kınamayayım diyorum ama yani bu kızların evli ya da sevgilisi olan adamlarla yakın arkadaşlık kurma merakı nedir nefret ediyorum öyle hemcinslerimden:47: canım o kız saf falan değil masum hiç değil, herkes yazmış zaten.ben yüksek lisans yapıyorum bir tane abi var sınıf arkadaşım.evli o da.biz onla bir ders anlatımı yapacağız hoca öyle ayarladı.raporlarımızı maille yolluyoruz birbirimize bana numarasını verdi ama ben ders için bile şunu ne yapcaz gibi bir msj asla atmıyorum aman Allah korusun eşi yanlış anlar diye sadece mail atıp yazıyorum dersle ilgili soruları. Off şu kızlar kendilerine sevgilisi eşi, nişanlısı olmayan etkekleri arkadaş edinseler de biz de rahat etsek ya.sen kıskandığını belli etme daha fazla salak kızın hoşuna bile gider belki bu durum.bu arada kız ne diycekmiş çok merak ettim :26:

şöyle de olabilir.. sen kıskandığın için eşin msjları silmiş olabilir ve sonra kıza kıskandgını ve kavga ettıgınızı söylemiş olabilir o gun odaya gırdıgınzde yanls anlamayın dıye ve sizin ona tepkılı oldgunuzu bıldıgı ıcın dırekt odadan ckmıs olabilir... ve sımdıde bu durum canını sıkıyr ve sizi temın etmek ıcın arıyordur..

bence acın konusun evli bir adama tatılde mesaj atmak, aılenın senı bulamadıgı ıcın kocamı araması, ve o gun ıs yerınde bana karsı takındııgn tavır senın hakkında iyi düşünmememe sebep oluyor... eğer herkes kendı sınırlarında yasarsa kımse ıcın bır sorun kalmaz sana söyleyebileceğim tek sey bu dıyın kapatın. gayet sakın ve ılımlı konusun eşinize de aksam bu konuyu kapattgnızı kendısının de bırsey söylememesini rica edin...

ben olsam bır adamın eşi benımle böyle konussa yerın dıbıne gecerdım... bakalım o nasıl bır kız?
2 ay hıc sormayın kavga etmeyın böyle seyler yasanmamıs gıbı davranın...
ama sureklı takıp edıın mutlaka bırsey varsa ortaya cıkar

şöyle de olabilir.. sen kıskandığın için eşin msjları silmiş olabilir ve sonra kıza kıskandgını ve kavga ettıgınızı söylemiş olabilir o gun odaya gırdıgınzde yanls anlamayın dıye ve sizin ona tepkılı oldgunuzu bıldıgı ıcın dırekt odadan ckmıs olabilir... ve sımdıde bu durum canını sıkıyr ve sizi temın etmek ıcın arıyordur..

bence acın konusun evli bir adama tatılde mesaj atmak, aılenın senı bulamadıgı ıcın kocamı araması, ve o gun ıs yerınde bana karsı takındııgn tavır senın hakkında iyi düşünmememe sebep oluyor... eğer herkes kendı sınırlarında yasarsa kımse ıcın bır sorun kalmaz sana söyleyebileceğim tek sey bu dıyın kapatın. gayet sakın ve ılımlı konusun eşinize de aksam bu konuyu kapattgnızı kendısının de bırsey söylememesini rica edin...

ben olsam bır adamın eşi benımle böyle konussa yerın dıbıne gecerdım... bakalım o nasıl bır kız?
2 ay hıc sormayın kavga etmeyın böyle seyler yasanmamıs gıbı davranın...
ama sureklı takıp edıın mutlaka bırsey varsa ortaya cıkar

bu işin içinde bir iş var nburnuma kötü kokular geliyor bunun bir benzerini yakaladım

Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.

Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım

eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?

BANUSEN hanım merhaba ,

Bence eşinizin iş arkadaşı kızla konuşmanız doğru olmayacaktır. Her olayın 2 tarafı vardır. Eşinizin tüm söylediklerinin doğru olduğunu varsayarak kıza karşı öfke duyuyorsunuz belki de. Peki karşı taraftan bakınca durum nasıl ?

İçinizi bulandırmak , sizi üzmek amacıyla söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Sadece sükunetle durumu tekrar gözden geçirin. Tamamıyla farklı bir bakış açısı sunmak adına bir de şöyle düşünelim : Kız , işyerinde henüz yeni. Dolayısıyla nezaketen iltifat etmiş ve bu eşinizin hoşuna gitmiş olabilir. Siz kızı sorunca ; eşiniz de kızın güzelliğinden de bahsedince sizin kıskanmanız eşinizin hoşuna gitmiş olabilir.

"eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar " demişsiniz. Peki durum ya farklıysa ? İlk mesajı eşiniz atmışsa ?

Diğer olasılıklara geçelim. Mesela eşiniz mesafeli davranmasına rağmen karşı taraf kendisiyle bir yakınlık kurmak istiyor. Art niyetli davranıyor. Bu durumda da karşı tarafla konuşmak sizi rahatlamayacak daha da huzursuz edecektir.

BANUSEN hanım yazdıklarım tamamen olasılıkları içeriyor. İtham veya suçlama içermiyor , yanlış anlaşılma olmasın. Bir de bu olasılıklar olduğu için yalnızca eşinizle konuşmalısınız bence.

Sağlıcakla kalın.

Bu ne laçkalık ya kınamayayım diyorum ama yani bu kızların evli ya da sevgilisi olan adamlarla yakın arkadaşlık kurma merakı nedir nefret ediyorum öyle hemcinslerimden:47: canım o kız saf falan değil masum hiç değil, herkes yazmış zaten.ben yüksek lisans yapıyorum bir tane abi var sınıf arkadaşım.evli o da.biz onla bir ders anlatımı yapacağız hoca öyle ayarladı.raporlarımızı maille yolluyoruz birbirimize bana numarasını verdi ama ben ders için bile şunu ne yapcaz gibi bir msj asla atmıyorum aman Allah korusun eşi yanlış anlar diye sadece mail atıp yazıyorum dersle ilgili soruları. Off şu kızlar kendilerine sevgilisi eşi, nişanlısı olmayan etkekleri arkadaş edinseler de biz de rahat etsek ya.sen kıskandığını belli etme daha fazla salak kızın hoşuna bile gider belki bu durum.bu arada kız ne diycekmiş çok merak ettim :26:
ak pek vaktim yok.

Sahlep arkadaşım hemcinslerimiz arasında sizin dediğiniz türden insanlar elbet var size katılıyorum. Fakat erkekler hiç masum değil buna ben o kadar şahit oldum ki. Ben Türkiye de değişik firmalarda çalıştım. Bu tip olaylara çok şahit oldum. Bir olay hariç hepsinde erkek o kadar yalan söylüyor ki şaşar kalırsınız. İki tarafı idare etmek için iki tarafada ne yalanlar söyleniyor. Sonuç ne oldu hepsinde biliyor musunuz? Kadınlar birbirine düşman oldu erkek paylaşılamayan kahraman oldu. şahit olduğun olaylardan bir kaçını paylaşmak istiyorum aslında burada ama şu an yazacak pek vaktim yok bir de kızın morali bozulsuun istemiyorum. Birde ben evli erkekle ilişki kurmaya çok karşıyım bunu da belirteyim. Allah kimseyi böyle bir ilişki yaşatmasın. Olan evdeki kadınla,öteki kadına oluyor. erkeğin pisliği çok pislik sinsi vede bunu belirteyim.

iş yerinde çalışan bir kızın aile gündemine bu kadar oturması sinir bozucu.
bırakın hoşgeldin demesin nasılsın demesin.
bence bir insana verilecek en büyük ceza onu yok saymaktır.
konu bile yapmayın onun davranışlarını.
onu konuştukça önemini artırıyorsunuz eşinizin gözünde
matah bir şeymiş gibi onu yaptı bunu yapmadı
bırakın ya o kim ki size hatır sormuş sormamış bu kadar mesele oluyor
eşinize bir kere ve son kez net bir dille kızla arasında iş arkadaşlığı dışında herhangi bir şey sezerseniz biteceğini söyleyin ve uzatmayın
çünkü konu uzadıkça taraflar inandırıcılığını yitirmeye başlıyor

Back