- 10 Haziran 2020
- 111
- 88
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
Ben yaklaşık 2 aydır depresyon tedavisi görüyordum. Bu sıkıntılı süreçle baş etmeye çalışırken bir de taciz olayı yaşadım. Zaten hassas bir dönemde olduğum için sanırım bilmiyorum beni çok fazla etkiledi bu olay ve o olaydan sonra bazı görüntüler görmeye başladım o adamı sürekli karşımda görüyorum ve beni takip ettiğini görüyorum o an için bundan eminim ama sonra arkamı tekrar döndüğümde kimsenin olmadığını görüyorum o yüzden de emin olamıyorum ve kimseye anlatamıyorum. Ayrıca gerçekte yaşanmayan olayları çok net şekilde hatırlıyorum. Mesela bir arkadaşımla bir mağazaya gittiğimizi çok net hatırlıyorum ama o böyle bir sey olmadığını söylüyor. Bu basit bir ornek sadece buna benzer şeyler sürekli oluyor. Psikiyatristime bundan bahsettigimde beni başka bir psikologa yönlendirdi o da emdr terapisi yapacağımızı söyledi ama özel hastaneye gidiyorum ve hem psikiyatrist hem psikolog ücretlerinin ailemi zorlayabilir. Ailem bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor (taciz olayini biliyorlar ondan sonra olanları bilmiyorlar) herkese karsi hep iyi gibi davranıyorum çünkü kimse beni anlamıyor zaten ve ben sürekli kendimi anlatmaya çalışmaktan çok yoruldum. Neyse işte onlar bana istiyorsan devam et bir şekilde ayarlarız parayı düşünme ama bizce iyileştin diyorlar. Sizce ne yapmalıyım tedaviyi bıraksam daha kötüleşir mi devlet hastanelerine bu konuda güvenemiyorum açıkçası ben o yüzden onun faydası olacağını düşünmüyorum yoksa olanları anneme anlatsam mı? O zaman mutlaka devam etmeni isterler biliyorum ama onları zor duruma düşürmek istemiyorum.