• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn

BANUSEN

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
31
0
6
34
İzmir
Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.

Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım

eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?

Ben anlamadim valla elin yabancı kizi bu kadar kavgaya sebep oluyorsa esine dikkat et.senin rahatsiz oldugunu anladigi an kiza mesafeli davranmaliydi ama uzgunum kizdan hoşlanıyor

Karakteri düzgün demesi yeterliymiş, yüzü güzel kendi güzel demenin ne mantığı var anlamıyorum? Sonuçta iş arkadaşı, yüzü güzel olsa ne olur, olmasa ne olur? Böyle bahsedilince normaldir negatif duygular hissetmeniz.. :ssz:

eşine çok kızdım.. sanane elalemin kızının yüzünün güzelliğinden....
dikkatli ol derim.. kız madem sana tavır yapabiliyo, bunu bi inatlaşmaya savaşa çevirebilir..
herşey yine eşinde bitiyo.. mesafe koymazsa daha çok tartışırsınız siz bu kız yüzünden

Allah o kızın cezasını versin evli bir adama mesafeli davranmasi gerekirken tatil nasıl gidiyor falan filan muhabbetlri... inşallah işten ayrılır yoksa siz daha çok tartışırsiniz.:50:
Eşin çok taviz vermiş umarım hatasını anlar. Aralarında duygusal bir şey olduğunu düşünmüyorum fakat ateşle barut sonuçta... Dikkatli ol canım

Ayy nefret ederim böyle insanlardan. Esin begenmis belli bence kizda anladi ilgi hosuna gitti yakin davranıyor dusuncesiz. Aile ici meseleler neden sizi ilgilendirsin ki? Siz ne guzel kardesine yardimci olmussunuz ama bu tip insanlar yardimsever ruhu kirletiyor yeminle ya

Bence kız ile görüşmek istiyorsan eşininde olduğu bir ortamda ağzını arayarak hafif dolaylı yoldan ama çaktırmadan konuşman ve eşine yanında gayet samimi olarak göster uzak durması gerektiği sinyalini ver baktın yok bu olmadı o zaman çek kenara rahatsız olduüğunu diler getir derim ben

Esin o kizdan malesef hoslaniyo, yüzüne gözüne, huyuna suyuna, baya dikkat etmis :53:
Ayni ortamda calisiyolar bu durumda napsan bilmiyorum. :50:

Allah yardimcin olsun

Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.

Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım

eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim
grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?[/QU

kizla konus.we esinden uzak durmasini soyle hatta mumkunse esin baska bi is bulsun derim
cunku buna benzer bisey yasadim ve.sonu cok.kotuydu esim is degisikligi yapti
oyunculuga basladi ve bi kac ay istanbulda kaldik hayatimiz basindan beri pek iyidegildi ama
ordaki ortamlar yuzunden esim dedigim adam hepten yoldan cikti
en iyi cozum yolu bence kadinla.konusman gerci o kadini halletsen baska kadinlar.cikar
esinle sewerek ewlenmisken esin hala baskalarina bakiyosa korkarim ama bunun dewami gelir insallah gelmez kardesim
once kadinla.konus sonra da kocanla bu baska kadinlar bi basladi mi bitmiyolar
isi.basindan hallet bi an once kurtul mutlu ol insallah...

Back
X