- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
- Konu Sahibi aysekaval0671
Doktora git. Makat yırtılması vs bişey olabilir.Biliyorum acıyacağını ama kan olunca tırstım biraz yaniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora git. Makat yırtılması vs bişey olabilir.Biliyorum acıyacağını ama kan olunca tırstım biraz yaniiii
Ya dalga geçme beeee ciddi bişry soruyorum
Biliyorum bunu erkek arkadaşımla daha önce de denedik analı. Ben de yine deneyeyim derken böyle olduCiddiyim vajina ve popo deliği arasında 2 cm bile yok.
Ahaahahahahahahaahahahahaha sen bence artık hiç denemeBiliyorum bunu erkek arkadaşımla daha önce de denedik analı. Ben de yine deneyeyim derken böyle oldu
Doktora git. Makat yırtılması vs bişey olabilir.
Denemem zaten tövbeeee ama işte şimdi bişey olmamıştır değil miii geçerAhaahahahahahahaahahahahaha sen bence artık hiç deneme
Sert ve köşeli diyorsunuz,ağlasa mıydı kanamayıp?Dogal cıkan madde bile kabızken kanatır.Lütfen yabancı cisimlerle oynamayın.Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Fazla merak iyi değil tabi. Sert bişey olması normal tabi ama köşeli olmaz, ciğerim.Sonracıma kakaların köşeli çıkar.Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Evet hafif bir kanamaydı damla damla da değildi yani sonra geçti zaten.Umarım mikrop kapıp enfeksiyon yaşamazsın. Ama hafif bir kanamaysa uzun süre kabız olmamak için özen göster yoksa yırtık derinleşir.
Sert ve köşeli diyorsunuz,ağlasa mıydı kanamayıp?Dogal cıkan madde bile kabızken kanatır.Lütfen yabancı cisimlerle oynamayın
Kanama damla damla değildi. Peçeteye geldi dışkıyla birlikte sonra geçti zaten. Geçer o zaman kendiliğinden değil miSert ve köşeli diyorsunuz,ağlasa mıydı kanamayıp?Dogal cıkan madde bile kabızken kanatır.Lütfen yabancı cisimlerle oynamayın.
Geçer geçmesine de bu kısmı bu isler icin kullanırsanız ileride ciddi sorunlar cekersiniz.Kanama damla damla değildi. Peçeteye geldi dışkıyla birlikte sonra geçti zaten. Geçer o zaman kendiliğinden değil mi
Geçer.Denemem zaten tövbeeee ama işte şimdi bişey olmamıştır değil miii geçer
Geçmeyebilir maalesef.Aile hekimine gitme antibiyotikli krem yazamaz.Kanama damla damla değildi. Peçeteye geldi dışkıyla birlikte sonra geçti zaten. Geçer o zaman kendiliğinden değil mi
Geçer geçmesine de bu kısmı bu isler icin kullanırsanız ileride ciddi sorunlar cekersiniz.
Haklısınız daha yapmam zatenGeçer geçmesine de bu kısmı bu isler icin kullanırsanız ileride ciddi sorunlar cekersiniz.
Evde köşeleri olmayan bi cisim mi yoktu? Yoksa canın acısın mı istedin?Denemem zaten tövbeeee ama işte şimdi bişey olmamıştır değil miii geçer
Köşe derken yuvarlaktı ama sertti yaniEvde köşeleri olmayan bi cisim mi yoktu? Yoksa canın acısın mı istedin?
Önce yorumunuza baktım sonra profil resminize, sonra "köşeli cisim iyidir yine" dedimMerak etmiş işte,gerçi parmak sokmak daha basitti amaaa neysee.
Yaw köşeleri vardı kesti falan dedin ya,nasıl yuvarlaktıKöşe derken yuvarlaktı ama sertti yani
Benimki özel popolaraÖnce yorumunuza baktım sonra profil resminize, sonra "köşeli cisim iyidir yine" dedim
ZimparalanmisYaw köşeleri vardı kesti falan dedin ya,nasıl yuvarlaktı