- 8 Aralık 2024
- 13
- 5
- 1
- 20
- Konu Sahibi aysekaval0671
Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuştur manyak mısınMeraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Korktum sadece oyüzdenBunun için mi çağırdın bizi bakin diye.
Zorun neydi?
Bari köşeli olmayaydı Ayşe.Korktum sadece oyüzden
Merak etmiş işte,gerçi parmak sokmak daha basitti amaaa neysee.Bunun için mi çağırdın bizi bakin diye.
Zorun neydi?
İnsanın başına ya meraktan ve ... gelir derler di inanmazdım acile git desem ne diyeceksin en iyisi otur evindeMeraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Geçer mi pekiOlmuştur manyak mısın
ya köşeli derken yuvarlaktı ama sertti yaniBari köşeli olmayaydı Ayşe.
İki gün sonra Hamilemiyim diye sormazsan ciddi cevap verecem.Korktum sadece oyüzden
Yuh O kadar da değil cşsmcksjİki gün sonra Hamilemiyim diye sormazsan ciddi cevap verecem.
Tam olarak merak ettiğiniz neydi de bu eylemi gerçekleştirdiniz acabaMeraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Neden yaptın böyle bir şey bi anlatsana?Geçer mi peki
ya köşeli derken yuvarlaktı ama sertti yani
Peki bir şey soracağım bunu yapmakta ki gayeniz neydi?Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Bunu sorgulamanızı istesem lütfen eleştirin derdim biraz yardımcı olur musunuzTam olarak merak ettiğiniz neydi de bu eylemi gerçekleştirdiniz acaba
Biliyorum acıyacağını ama kan olunca tırstım biraz yaniiiiYa hu tahta bu tahriş olmuş tabi ki acıyacak et parcasi giriyor da milleti bağırtıyor sen tahta diyorsun. 3-5 güne bir şey kalmaz korkma
Popona soktuguna emin misin ya girdiği yer vajinaysaBiliyorum acıyacağını ama kan olunca tırstım biraz yaniiii
Ya dalga geçme beeee ciddi bişry soruyorumPopona soktuguna emin misin ya girdiği yer vajinaysa
Ciddiyim vajina ve popo deliği arasında 2 cm bile yok.Ya dalga geçme beeee ciddi bişry soruyorum
Merak ettim shshsjsjBunu sorgulamanızı istesem lütfen eleştirin derdim biraz yardımcı olur musunuz