- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
ay ben bakabilir miyim canımmmmBende deri S beden (M ye olur mu çok emin Değilim) pudra rengi var satmıycam isteyen olursa yollayabilirim
Resim atayım özelden :)ay ben bakabilir miyim canımmmm
bana atar mısınızbende çok benzeyeni var siyah collezyon marka 38 benden istersen atarım resmini
bana özelden resim atabilirsinizvar bende aynısı ve siyah deri gibi hemde
hala arıyormusun
yarın atacağımbana özelden resim atabilirsiniz
birisine yollamadıysan ben de bi fotosuna bakabilir miyim???Bende deri S beden (M ye olur mu çok emin Değilim) pudra rengi var satmıycam isteyen olursa yollayabilirim
Burdan bir arkadaşa söz verdim yarın ona göndercembirisine yollamadıysan ben de bi fotosuna bakabilir miyim???
ok cnm teşekkür ederim.Burdan bir arkadaşa söz verdim yarın ona göndercem
kumaş ne beden ne renk ne :))Selam :) elimde mango marka yelek var bir iki kez giyildi yeni durumda deformesi hic yok :)kazagin ustune gecirdim uzerimde gor diye kusura bakma :)
38 mi yani canımBeden small :) yarin bakarim dilersen kumadina su an hatirlamiyorum ama :)
yok cnm dar gelir teşekkür ederim36 beden yaziyor etiketinde. 38 e uyumlu olur mu bilmiyorum :) dilerseniz belini olcerjm metreyle yelegin kendinizle kiyaslarainiz :)
Hala arıyorsan bende bu var siyah değil ama metalik gri parlak bi kumaşı var beğenirsen üzerimde duruşunu da atabilirim özelden
Eki Görüntüle 1707046 Eki Görüntüle 1707048
36/38 bedene uygun canim eve gecince olcerim istersencanım kaç beden bu sendeki..
36/38 bedene uygun canim eve gecince olcerim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?