- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
ay bundan ben de arıyorum
kot kumaş hepsi makbul çok hoş duruyorlarrrrrrrr
senin bedenin ne bebğimyaa bana ne bana neee önce ben dedim
şaka tabi canım, inşallah bulursak alalım.. ben çok aradım ama bulamadım.. beyaz gömlek ile çok yakışıyo gerçekten...
senin bedenin ne bebğim
yukarı koymuşlar canım bi tane40 bedenim canım.. ama 42 de olur.. beden bedeni tutmuyor ya kalıba göre bazen.. satacak olan olursa beden kısmımı ölçerim..
cnm kot değil ama beğenirsen görüşürüzEki Görüntüle 1683316 Eki Görüntüle 1683312
Kot ltb marka boyundan bende var sifirdir dusunen olursa resim atabilirim
Bende deri olanı var
Merhaba bnm erkek kardeşim aynısını Tudors tan almış Unisex giyerem diyorsaniz ordan bakabilirsiniz iyi gunler.
Bir kaç yerde mağazasını gördüm cnm netten bakabilirsin uygunmuş fiyatları nette varmı bilmiyorumtudors nerde canım? bilmiyorumki..
netten mi?
bende çok benzeyeni var siyah collezyon marka 38 benden istersen atarım resminikızlar geçen yıllarda çok modaydı, ama şu sıralar piyasada yok gibi birşey, yada ben bulamıyorum.. elinde olan varsa almak istiyorum... resimlerde gördüğünüz siyah yelek.. ama kesinlikle çok giyilmiş yıpranmış falan olmamalı.. temiz ve yeni olursa alırım... fiyat da uygun olursa tabi... varmı elinde olan, satmak isteyen... renk mutlaka siyah olacak...
Eki Görüntüle 1683298
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?